Şimdi Ara

NASA görüntüleriyle Türkiye'deki yangınları takip edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
10.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akilli kardesim daglik bölgeler ciplakmi orman yokmu???

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cceviz kullanıcısına yanıt
    Hdp liler hatta hizini alamayip avrupada ve amerika kitasindaki ormanlari bile yakmislar m. Siradaki hedef ozon tabakasini inceltmekmis. Aman dikkat edelim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz Atas SLNAU -- 30 Temmuz 2021; 14:49:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başlığı görünce Kılıçdaroğlu'nun darbeyi çerez eşliğinde tv'den takip ettiği görüntüler aklıma geldi. Başlık, 'çerezleri de alın getirin oynayalım' iması veriyor! Gerçi donanım haberden bundan fazlası da beklenmez, yıllardır bu siteyi takip ediyorum. Ne kadar terör yanlısı, memlekete zarar verecek haber varsa en önde onlar çıkıyor maalesef!

• Güneydoğu'nun dağlarında orman ne gezer? Senin söylediğin yerler zaten terör bölgesi değil, ne anlatıyon sen hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdp ile birlik olan kanı bozuk it sürüleri Ateşin ve o.. Çocukları ve onu destekleyen ittifak kuran kanı bozuklar biran önce ülkeyi terk edin yaktığınız ormanlardaki kuru ormanlarda yağlı kazıklar hazırlanıyor vakti gelince hepiniz sıra sıra oturacaksınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Bu yorumda kasıt ararım senin derdin başka konuyu saptırma adamalar açıklama yapıyor biz yaktık diye hala nasıl aklına yatmıyor yoksa aklını kiraya mı verdin malum kesime

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha geçen hafta hayran hayran izleyerek geçtik toroslardan evimiz yanmış gibi kahrolduk. Sebep olanın da ciğeri yansın inşallah.
    Dün twitter da gördüm bir adam hayvanlarına ağlıyordu yeni doğan keçiyi teselli ediyordu işte o adamı tarım ve orman bakanı yapsınlar. Özverisi hayvan sevgisi hepimizi ağlattı.

• köyümüze 1-2 km kadar yaklaştı yangın, boşaltılması için anons yapılmış.

sebep olan bütün oç'lerin sülalesini anıyorum buradan NASA görüntüleriyle Türkiye'deki yangınları takip edin 

• bu avrupada da baya yangın var

bu son yıllarda çektiğimiz ney?

doğal felaketler olsun yangınlar olsun aşırı derece hava sıcaklıkları olsun pandemi olsun

sanki bu dünya bizi istemiyor gibi

• Bu harita bence yangınları değil ısı anomalilerini gösteriyor gibime geliyor. Şimdi koskoca nasa... falan gerizekalımısın diyecek olan olur. Ama şu var ben bu haritayı tam olarak anlamıyorum haritaya göre orta afrikanın neredeyse tamamı yanıyor.

Yine gerizekalı çok film izlemişsin komplo teorisyeni falan diyede olacaktır ama bence;

Nasa bunu abd'ye olabilecek, rusya çin vb. ülkelerin olası balistik füze tehditlerini önceden haber almak için yaptı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: merdo_37

Bu harita bence yangınları değil ısı anomalilerini gösteriyor gibime geliyor. Şimdi koskoca nasa... falan gerizekalımısın diyecek olan olur. Ama şu var ben bu haritayı tam olarak anlamıyorum haritaya göre orta afrikanın neredeyse tamamı yanıyor.

Yine gerizekalı çok film izlemişsin komplo teorisyeni falan diyede olacaktır ama bence;

Nasa bunu abd'ye olabilecek, rusya çin vb. ülkelerin olası balistik füze tehditlerini önceden haber almak için yaptı bence.

Kesin böyledir demiyorum görüş belirttim sadece fazla linçlemeyin lütfen :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

avrupa ile kiyaslayinca col gibi kalan yurdumdaki son bir avuc orman da yangina teslim.
    bugun izledim videolari hamile inek dogum yaparken yangin ulasmis yavrusu da kendisi de dogdugu yerde yanmis, cok yurek burkan goruntuler var.
    nasa daha onceden yeralti sulari konusunda da harita paylasip bizi uyarmisti. su asamadan sonra geri donus oldugunu sanmiyorum. cahil cuhelalarin her yere kuyu acmasi ve bilincsiz sulamasi sayesinde anadolu cole dondu.
    ote yandan yunanistan'da da 48 yerde yangin cikmis sanirim. vaktinde taseron kullanip bizim ormanlari yaktiklari gercegi var, simdi de arastirilmasi lazim. ha bizden de benzeri olmus mudur? tabi ki. olan masum dogaya oluyor.
    rusya zaten ayri manyak. yanginlarini sondurmeye gerek duymuyorlar. dogal yanginmis, kendi kendine sonermis. pehhh!

Bilinçsiz kuyu açılmışta su bitmişmiş........

Sanayi, fabrikalar bir günde ne kadar su kullanıyor öğrensen dudağın uçuklar.

Öyle Ahmet amcanın Mehmet amcanın kuyusu ile bu işler olmaz.

Her zamanki gibi kapitalist düzen kendi malı götürür sana aman dikkatli ol fazla kullanma der.

• Biz yine iyiyiz afrikaya bakın

NASA görüntüleriyle Türkiye'deki yangınları takip edin

• hakanhan68 H kullanıcısına yanıt

Orada da dediğim gibi Türkiye bilinen çözümler için çok bekledi, sırf o haber yılından bugüne TÜBİTAK neler yapmadı ortada. Güzelim TÜBİTAK kurumu içi boş edildi... Çocukluğumdan beri severdim takip ederdim r türlü yayınlarını. Bilimi aşılatan kurum çözüm netice alamıyor....

Acaba diyorum düşmanlar ülkeler olsa bile Türkiye olarak biz devlet kurumları dahil niye gerekenleri yapmamış? ....

İklim Değişikliği ve sıcaklık artışı belası da on yıllardır kabak gibi ortada geliyorum diyordu.

Yeni sezon dizilerde artık uçak yangın söndürme üzerine göreceğiz... Algı yönetimi ....

Gerçekler? ....

• oteli engelle = yangını engelle

türkiyede yangın yerine yapılan oteller araştırılmalı. nedense hep deniz kenarı yerlerde yangın çıkıyor. urfada mangal yapan yok sanki.

• symbolcu S kullanıcısına yanıt
    fabrikalar kacak su kullanamaz. girdisi/ciktisi bellidir.
    konya'daki obruklar aman nolcak dedigin ahmet mehmet sayesinde oldu. tuz golu ve diger goller de ayni sekilde bilincsiz sulama sebebiyle kurudu.
    bosa demagoji kasmayalim. bir fabrikaya karsilik binlerce kuyu var. suyu nereden cektikleri, hangi su yolunu kuruttuklari belli degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

fabrikalar kacak su kullanamaz. girdisi/ciktisi bellidir.
    konya'daki obruklar aman nolcak dedigin ahmet mehmet sayesinde oldu. tuz golu ve diger goller de ayni sekilde bilincsiz sulama sebebiyle kurudu.
    bosa demagoji kasmayalim. bir fabrikaya karsilik binlerce kuyu var. suyu nereden cektikleri, hangi su yolunu kuruttuklari belli degil.

Suyu nereden çektiği,girdisi çıktısı ile ne alakası var.

Sonuçta hayvan gibi su tüketiyorlar

Belli olsa ne olur olmasa ne olur.

Sonuçta su kaynakları tükeniyor.

Suya para versende tükeniyor ,vermesende..................

• quote:

Orijinalden alıntı: zekibeyy

Yıllardır bu yangınlar çıkıyor çeşitli sebeplerden her sene yangın haberi duyuyoruz.

Peki bir kavşakta kaza olsa oraya tedbir olarak trafik ışığı üst geçit vs yapılıp kazayı önlemeye çalışılır peki ormanlarımız için neden tedbirler alınmıyor gelişen teknoloji ile yangın çok büyümeden erkenden fark edilse söndürülmeside kolay olacaktır.

O kadar saray yapıp özel uçak alıyoz işte daha ne istiyonuz. Şükredin biraz.

• quote:

ulan taşeron pkkdan başka kim olacak zaten donanımhaber mi? vaktinde yunanların pkkyı maşa olarak kullanıp yaktığı bilinen bir gerçektir.
    sen buna zehirli düşünce diyorsan benle muhatap olma lütfen...

edit:

Mit in böyle bir çok gizli raporu varsa ve bu gazeteden manşet oluyorsa ya Mitte açık var ya yalan haber. Yada ne olabilir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.