Şimdi Ara

NASA CANLI YAYIN'EARTH FROM SPACE' DÜZ DÜNYACILAR KONUYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

quote:

Görüntü gerçekse neden onbinlerce uydudan biri gözükmüyor sorusunu sorarak bakalım kaç kişiyi avıma düşürebileceğim görelim.

şuna bakarmısın

Dostum bu tip videoları çok izledim. Hepsinin tek ortak noktası vardı.O da şu: Tek amaçları izlenme kasmak olan ne coğrafya ne fizik bilgisi olmayan kişiler tarafından hazırlanmış olmaları. Flatearth dediğiniz şeyin gerçek olması çok çok çok zor. Yani hadi diyelim bizi kandırıyorlar. Bununla ilgilenen milyonlar var. Fizikçiler matematikçiler. Ulan hepsi mi yanlış hesaplıyor nasıl olur yani buna nasıl evet hepsi yanlış hesaplıyor denir. Yani düz olup da bizden gizlenmesi zaten imkansız. Ama başka bir şekilde düzlük yani şuan bilimin bilmediği bir şey belki olabilir ama emin ol bu teoriciler de onu zaten bilemez. Zaten genelde boş insanlar bunlar. Muhtemelen de lise coğrafya derslerini görmediler. Ya da dersleri dinlemediler.

Edit: Mevsimlerle ilgili kısmını daha izledim. Ve yine saçmaladı. Eğer yapabiliyorlarsa şu teoriciler az Dünyanın yukarlarına çıkıp güneşe ulaşmaya çalışsın bakalım 8 dakikada mı gidiliyor yoksa birkaç saniye yeterli mi. Yani söylenenler o kadar saçma ki. Güneşin yüzey sıcaklığı dünyanın çekirdek sıcaklığı yanlış bilmiyorsam. Güneş orda bahsedilen kadar yakın olsa dünya buharlaşırdı

düzse dünya galaksiler galaksilerin içindeki yıldızlar gezegenler karadelikler nebulalar ve evrenin % 90'ı olan kara madde yalan,yani uzayda tek dünya var ve biz güneşin etrafında değil güneş bizim etrafımızda dönüyor ve dnya sabit,bunun gibi teoriler ne kadar gerçek ona bakarsak bunlarda yalan,newtona gore, eger uzayda bir noktadan, belirli bir yonde harekete basladiysaniz, hareketiniz herhangi bir dis etki olmadikca dogrusal devam eder. bunu einstein'a sorarsaniz hareketinizin dogrusal olacagi garanti degildir fakat, uzay dokusundaki en kisa yoldan gideceginiz kesindir. yani eger uzayiniz bir kutle tarafindan bukulmusse, sizin hareketiniz de bu egriler yonunde kayacaktir. kisacasi, bizim yercekimi dedigimiz, aslinda o kutlenin uzay*zaman dokusunda yarattigi bukulme. einsteinin baslardaki hatasi, kutlenin sadece uzayi buktugunu dusunmesiydi. fakat uzay ve zamanin ayrilmaz kavramlar oldugunu ongorup, her ikisinin birlikte bukuldugunu kesfedince, modellemede yasadigi sorunlar ortadan kalkiyordu. modelinin denklemlerini "tensor" denen matematiksel nesneleri kullanarak kurmus ve gezegen hareketlerini newton kutlecekiminin denklemlerinden cok daha duyarli bir sekilde hesaplamistir.

İyi dedin hocam da şimdi bunu bana neden söylüyorsun ki :D Ben zaten teorinin saçma olduğunu düşünüyorum. Milyonlarca matematikçinin fizikçinin yanılma olasılığı neredeyse sıfır. Yani Newton yanılsa bile dünya düz demedi. Çünkü geoit olduğu açık ve zaten şundan 30 yıl sonra insanlar kendi gözleriyle görecekler. Ömrü max 30 yıl olan bir teori aslında bakarsan. Şuan da teleskopu olan zaten canavar gibi hesaplar yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Görüntü gerçekse neden onbinlerce uydudan biri gözükmüyor sorusunu sorarak bakalım kaç kişiyi avıma düşürebileceğim görelim.

şuna bakarmısın

Dostum bu tip videoları çok izledim. Hepsinin tek ortak noktası vardı.O da şu: Tek amaçları izlenme kasmak olan ne coğrafya ne fizik bilgisi olmayan kişiler tarafından hazırlanmış olmaları. Flatearth dediğiniz şeyin gerçek olması çok çok çok zor. Yani hadi diyelim bizi kandırıyorlar. Bununla ilgilenen milyonlar var. Fizikçiler matematikçiler. Ulan hepsi mi yanlış hesaplıyor nasıl olur yani buna nasıl evet hepsi yanlış hesaplıyor denir. Yani düz olup da bizden gizlenmesi zaten imkansız. Ama başka bir şekilde düzlük yani şuan bilimin bilmediği bir şey belki olabilir ama emin ol bu teoriciler de onu zaten bilemez. Zaten genelde boş insanlar bunlar. Muhtemelen de lise coğrafya derslerini görmediler. Ya da dersleri dinlemediler.

Edit: Mevsimlerle ilgili kısmını daha izledim. Ve yine saçmaladı. Eğer yapabiliyorlarsa şu teoriciler az Dünyanın yukarlarına çıkıp güneşe ulaşmaya çalışsın bakalım 8 dakikada mı gidiliyor yoksa birkaç saniye yeterli mi. Yani söylenenler o kadar saçma ki. Güneşin yüzey sıcaklığı dünyanın çekirdek sıcaklığı yanlış bilmiyorsam. Güneş orda bahsedilen kadar yakın olsa dünya buharlaşırdı

düzse dünya galaksiler galaksilerin içindeki yıldızlar gezegenler karadelikler nebulalar ve evrenin % 90'ı olan kara madde yalan,yani uzayda tek dünya var ve biz güneşin etrafında değil güneş bizim etrafımızda dönüyor ve dnya sabit,bunun gibi teoriler ne kadar gerçek ona bakarsak bunlarda yalan,newtona gore, eger uzayda bir noktadan, belirli bir yonde harekete basladiysaniz, hareketiniz herhangi bir dis etki olmadikca dogrusal devam eder. bunu einstein'a sorarsaniz hareketinizin dogrusal olacagi garanti degildir fakat, uzay dokusundaki en kisa yoldan gideceginiz kesindir. yani eger uzayiniz bir kutle tarafindan bukulmusse, sizin hareketiniz de bu egriler yonunde kayacaktir. kisacasi, bizim yercekimi dedigimiz, aslinda o kutlenin uzay*zaman dokusunda yarattigi bukulme. einsteinin baslardaki hatasi, kutlenin sadece uzayi buktugunu dusunmesiydi. fakat uzay ve zamanin ayrilmaz kavramlar oldugunu ongorup, her ikisinin birlikte bukuldugunu kesfedince, modellemede yasadigi sorunlar ortadan kalkiyordu. modelinin denklemlerini "tensor" denen matematiksel nesneleri kullanarak kurmus ve gezegen hareketlerini newton kutlecekiminin denklemlerinden cok daha duyarli bir sekilde hesaplamistir.

İyi dedin hocam da şimdi bunu bana neden söylüyorsun ki :D Ben zaten teorinin saçma olduğunu düşünüyorum. Milyonlarca matematikçinin fizikçinin yanılma olasılığı neredeyse sıfır. Yani Newton yanılsa bile dünya düz demedi. Çünkü geoit olduğu açık ve zaten şundan 30 yıl sonra insanlar kendi gözleriyle görecekler. Ömrü max 30 yıl olan bir teori aslında bakarsan. Şuan da teleskopu olan zaten canavar gibi hesaplar yani.

doğru söylüyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Dunya düzdür be akilsız adam

Şiii haddini bil doğru konuş

Şssst haddini bil, kişisel algilama . Youtube a dunya duzdur be yaz ilk cikan videoyu izle . Videonun repligini yazdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NASA CANLI YAYIN"EARTH FROM SPACE" DÜZ DÜNYACILAR KONUYA

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

NASA CANLI YAYIN"EARTH FROM SPACE" DÜZ DÜNYACILAR KONUYA

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Bu çok ince hocam herkes anlamaz edit şart mesaja

• Editledim hocam

Tabi videodaki hakareti yazmayinca anlamsız olmus biraz neyse

• Yani şimdi dünya düz değil mi?

• Shahroz Ali adlı arkadaş şuan adamların canlı sohbette ilanı aşk ediyor ya Türk her yerde Türk.

- Beyzaaa

- I love you Beyzaa

- Uff beyza
  • GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    Hepsi fake siyonist oyunu. Uzay diye bir yer yok. Yedi kat sema var ve bizde kendi semamızın dışına çıkamayız. En fazla 100km yukarı çıkarız sonrası bize kapalı. Dünyada düzdür. Yakında gerçekler ortaya çıkacak. RTE başkan olunca bütün oyunlar bozulup gerçekler görülecek. Beklenen mehdi geldi.

• tanri bu youtube kanalinin ve konunun belasini versin
  • musonlların oyunu bunlar dünya kaplumbağanın sırtındadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Hepsi fake siyonist oyunu. Uzay diye bir yer yok. Yedi kat sema var ve bizde kendi semamızın dışına çıkamayız. En fazla 100km yukarı çıkarız sonrası bize kapalı. Dünyada düzdür. Yakında gerçekler ortaya çıkacak. RTE başkan olunca bütün oyunlar bozulup gerçekler görülecek. Beklenen mehdi geldi.

inş kardeşim,ben konuda ironi ettiğimi kimse anlıyamadıya boşver
  • quote:

quote:

inş kardeşim,ben konuda ironi ettiğimi kimse anlıyamadıya boşver

hocam bos ver ayri yaziliyor ayrica su konuya yazip uplamayin lutfen

bu mesaj tamamen nezaket icerikli yazilmistir herhangi bir yanlis anlasilmaya sebebiyet vermeyin, tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

NASA CANLI YAYIN"EARTH FROM SPACE" DÜZ DÜNYACILAR KONUYA

• Dünyanın düz olduğunu anlamak için ne 1 milyon fizikçiye, ne Başkan açıklamasına ne de cok büyük zekaya gerek yok. U.arası uzay istayonu içindeki astronotların hal ve tavırlarına dikkat etmek yeterli. O delik gibi istasyonda büyük tuvaleti nereye yaptıklarını küçük suyu nasıl döktüklerini gördünüz mü? Hava yok su yok, sürekli dolaşan hava var, yıkanılmadığı için ter kokusu deodorant kesmez pis ter işler zamanla, ter ve dışkı kokuları üstüne, konserve yiyecekleri de düşünün, yeşillik sebze meyve de yok, açık havada gezmek dolaşmak ta yok.Böyle şartlarda 15 yıldır çalışan bu insanlara bakıyoruz hepsi Nirvana'ya ermiş gibi mutlu görüntüde! Bir röportaj olacak hepsi pişmiş kelle gibi sırıtmaya başlıo, en güzel yaşanacak yer miş gibi yapmaya calışıolar ancak mantık tutmuo.

• fokof kullanıcısına yanıt
    boşver'i boş ver haline getiren ve bunda emeği geçenlerin Allah belasını versin.ilerde başka bir hayat olursa ben bu insanlarla aynı ortamda yaşamak istemiyorum.bunların konuştuğu dili konuşmak istemiyorum.
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    çok iyi ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şuna bakarmısın

Vov Yazınız ilgimi çekti, bir ara kendimi bu konulara atamalıyım

• Aynen olay budur. Hepsi stüdyolarda çekiliyor. Gördüğünüz resimler fotoshop inanmayın bu yalanlara. Üç dinin kitabıda bunu söylüyor. Bilime falan gerek yok kitaplarında Allah demişse iş bitmiştir. Çok yakında inancın kılıcı ile bilinin kalemi kesilecektir. İnanç karanlıklar içinde yanan bir ışıktır ya ışığın etrafına toparlanır tabi olursunuz yada karanlıklarda parçalanırsınız. Dünya düzdür uzay diye bir yerde yoktur. Güneş çok uzakta büyük bir çisim değildir. Sayın başkanımızıda kandırıp göya uzaya uydu fırlattılar bunlar hep yalan. Oda el mahkum inanmış gibi yapıp oyuna uydu. Fakat başkan olunca tüm oyunlar bozacak. Tüm sahte bilimsel faliyetleri durdurup inançın ışığını yayacak. Üniversiteler kapanıp medreseler açılacak. Davalara sahte yargıçlar değil din ilmi tahsil etmiş kadılar bakaçak. Kadınlar hak ettikleri yeri bulup dizlerini kırıp evlerinde oturacak. Demokrasi dedikleri sahte yapı yıkılacak. İnançın şahlanışı başladı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.