Şimdi Ara

Nasa Bilgisayar Uzak Durun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasa Bilgisayar (nasabilgisayar) firmasının (diğer adı malcombil) n11.com da yer alan mağazasından 11 Nisan 2016 tarihinde Bloody v7m mouse aldım. Mouse Outlet olduğu ve sadece kutusunun yıpranmış olduğu yazıyordu. Bunun üzerine emin olmak için mağazaya soru sor kısmından ürünün sadece kutusunda yıpranma olup olmadığını ve ürünün kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek istedim. Bana verdikleri cevap ürünün sadece kutusunda yıpranma olduğu ancak kullanılmadığı yönündeydi. Böylece aldığım ürünü gönül rahatlığı ile beklemeye başladım. Ertesi gün elimdeydi ürün, ürünü alıp eve geldikten sonra ürünü bilgisayara taktım ve üreticinin sitesinden programını indirdim. Ürün 4 çekirdekli bir mouse olduğu ve 3. ve 4. çekirdek para ile satıldığından 3. ve 4. çekirdeğini 1000 deneme hakkı ile geliyor. Ancak programda 1000 kullanım hakkının 415'inin kaldığını gördüm. Bu da demek oluyor ki ürün benden önce kullanılmış. Kısacası bu iki firmadan ki ikiside aynı firma uzak durun. Ben madur oldum siz olmayın. Bu arada olaya ilişkin fotoğrafta yükledim. Kullanım hakkında ilişkin kısmı videodan çektim neden derseniz kutu açılım videosu yapıyordum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

GÜNCELLEME: Adamlar ürünün satışını durdurmuş şimdi listelenmiyor n11.com'da Allahtan ekran görüntüsü almıştım. Aklınızda bulunsun arkadaşlar bu gibi durumlarda muhakkak ekran goruntusu alın. Sanırım sordugum sorudan dolayi boyle birsey yaptilar.

Dun ayrica n11.com musteri hizmetleei ile konustum ve durumu anlattim bu tarz firmalarin sitenlerinde yer almasinin itibarlari acisindan kotu oldugunu soyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 13 Nisan 2016; 8:49:58 >

• Eyvallah sağ ol da, bu konunun buraya açılmayacağını bilmek için konfiçyüs, einstein olmaya gerek yok. Standart bir beyin buna karar verebilip uygulayabilmeli ya.

Seri no vs ile kayıt ediliyorsa aynı üründen 2 tane alan biri ya da sırf bunun için alıp iade eden biri olabilir , ürün belki kullanılmamıştır filan falan. Forumdan şaşmayacaksın demek ki sıfırda hayır yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Eyvallah sağ ol da, bu konunun buraya açılmayacağını bilmek için konfiçyüs, einstein olmaya gerek yok. Standart bir beyin buna karar verebilip uygulayabilmeli ya.

Seri no vs ile kayıt ediliyorsa aynı üründen 2 tane alan biri ya da sırf bunun için alıp iade eden biri olabilir , ürün belki kullanılmamıştır filan falan. Forumdan şaşmayacaksın demek ki sıfırda hayır yok

cok ilginc sorunlu alisverisler basligi altinda actim ozellikle. sonucta ilk sorunlu alisveris basligim degil amac almayi dusunen arkadaslari bilinclendirmek farkindalik saglamak. Aynen kardo benimde aklima o geldi adam sirf coreları denemek icin almis olabilir sonrada oade etmistir tabi ulkemizdeki saticilarda bi programa takip bakmamistir sonuçta o bir mouse ne ozelligi olabilir ki diye dusunmuslerdir. ayak ustu adam opmeye çalışıyorlar ama karsilarinda mediamarktı dize getirmis biri oldugunu bilmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet uzak durun.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.