Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (788. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayati09

Madara mühürlendi diye gördüydüm ben büyük ihtimalle Kakashi kurtarcak naruto veya sasuke'yi kamui yaparak.

hatırlamıyorum orayı ama kakashinin gözler gitti
  • Seride zaten en baştan adaletsizlik vardı. Naruto'nun ve Sasuke'nin Rikoudo'dan ve Reenkarnelerden aldığı güçlere bakalım. Naruto yeni bir mod açtı ama Kyuubi mod'dan tek farkı arkasındaki 9 tane işe yaramaz top ve uçması. Sasuke'nin aldıkları ise Rinnengan. Bunun ötesi var mı? Naruto Reenkarne olduktan sonra tam bir Ashura olmazken Sasuke Reenkarne de İndra'nın üstüne çıkıp Rinnengan açıyor.

Ashura'nın önceki Reenkarne'si olan Shodaime Kyuubi'li Naruto'ya bakıp "neredeyse benim chakrama denk chakrası var" diyor, Naruto reenkarne olduktan sonra + 9 tane Bijuu'nun chakrası ekli olduğu halde bir saldırıda chakrasızlıktan ölecek duruma geliyor.

Herneyse seri bitiyor. Kishimoto'nun bir sonraki serisini test ettikten sonra okuyacağımç İlk birkaç bölümünü okuyup Sasuke gibi kasıntı ve Sakura gibi gerizekalı bir karakter varsa ve özellikle ana karakter Naruto gibi ezikse hiç bulaşmayacağım.
  • Seri bitiyo ne saçma vs. demeyin artık maske düştüğünden beri saçma gidiyor seri zaten.Madaranın madara olması ile hat safhaya ulaştı.Kishi bu sayıda bence"madara ile hashirama savaşında taraflar nası susanoolar mokutonlar kullanabiliyoken en sonunda tekniksiz saf ninja savaşı ile bitiyor bu savaş" sorusuna yanıt vermek istemiş.Daha dünya soru var da sormaya korkuyorum 3 bölüme yetişmeyecek diye.Onun dışında narutonun yaşam gücü var chidori yerse direk gitmez belki o ara bijuu filan toplar bilmiyorum ama sonraki bölüm efsane troll olacak önceden de dediğim gibi.
  • Elleri suyun içinde büyük ihtimalle yine bunshin ile kurtaracak. Neji vs'sindeki gibi bir şey olacak diye bekliyorum ben. İkinci ihtimal Sasuke'nin kolu tutukluk yapıp imana gelecek. Üçüncü ihtimal Sakura Naruto kun deyip kendini raikirinin önüne atacak.
  • Baydı artık Naruto'yu ezikleme sevdası şu çizerin. Sözde evrendeki en yüksek çakraya sahip ama işe bak iki jutsuda bitirdi çakraya, Sasuke'den bi farkı kalmadı. Ama sasuke bey orada rinneganı almış döktürüyor. Bu çizerde bi gariplik var... Gerçi kafe bunsin-rasengan ikilisiyle seriyi bitiren bi çizerden bahsediyoruz burada...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Naruto'nun aldığı power up Sasuke'ninkini tokatlar nasıl tokatlar adam Ninjitsu'da usta ama sağ olsun Kishi gram birşey göstermiyor bir kaç kere Rasengan içine iliştirdi o kadar. Arkadaş bu adama Kekkei genkai türünün tamamını yapma gücü vermişsin onuda bir kaç kere Rasengan içinde gösterdin, iyileştirme tekniklerinde zirve yaptırmışın sadece Kakashi'nin gözü için mi ? O olmasa haberimiz olmayacak. Bu Goudama zımbırtısı Naruto'ya geldi geleli sadece uçuyor sırtında ulan bunu Obito kullanırken Senjutsu harici işlemiyordu ya, Ninjitsu-Taijitsu-Senjutsu-Bijuu-MedikalNinjitsu bir adamda toplanmış ki çakra desen rakibi yok varsa yoksa Rasengan, Kage Bunshin ya arkadaş çok mu zordu iki şekilli jutsu çizmek şu çocuğa. Seri bitiyor yanarım yanarım şu Sasuke ile olan karşılaşması ya berabere bitecek ya Sasuke yapamayacak ona yanarım, bir karakter bu kadar mı torpilli olur.
  • Naruto Sasuke savaşına geldim.Gerisini animeye saklıyacağım.Pain savaşı gibi bir şey olsa süper olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

Naruto Sasuke savaşına geldim.Gerisini animeye saklıyacağım.Pain savaşı gibi bir şey olsa süper olur.

Ben artık o tadı Naruto'da hiçbir savaşın vermiyeceği kanısına vardım :) Açıp açıp izliyorum habire eski bölümleri , daha zevkli ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

Naruto Sasuke savaşına geldim.Gerisini animeye saklıyacağım.Pain savaşı gibi bir şey olsa süper olur.

Anime de yaparlarsa belki güzel olur ikisininde çakraları bitti o yüzden doğru düzgün savaşamıyorlar. İlk narutodaki gibi olmasa da bence bu sayılar güzel.
  • Yıllardır okumuyordum geçen esti son bir haftadır tekrardan izmeye sonrada okumaya başladım da baya saçma gidiyor ama ona rağmen gidiyor hala. Zamanında bırakmakla doğru karar verdiğini hisettim okurken. Ama anlamadığım bir şey oldu demin. Obito dönüştükten sonra 4. hokagenin kolunu kesti ama geri gelmedi. Ayrı bir teknik olduğunu o yüzden geri gelmeyeceğini söylediler ama 3. hokageyi tamamen kesti sonra 3. hokage narutoyu ağaçtan kurtardı nasıl oldu o iş var mı herhangi bir açıklaması ben mi kaçırdım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Yıllardır okumuyordum geçen esti son bir haftadır tekrardan izmeye sonrada okumaya başladım da baya saçma gidiyor ama ona rağmen gidiyor hala. Zamanında bırakmakla doğru karar verdiğini hisettim okurken. Ama anlamadığım bir şey oldu demin. Obito dönüştükten sonra 4. hokagenin kolunu kesti ama geri gelmedi. Ayrı bir teknik olduğunu o yüzden geri gelmeyeceğini söylediler ama 3. hokageyi tamamen kesti sonra 3. hokage narutoyu ağaçtan kurtardı nasıl oldu o iş var mı herhangi bir açıklaması ben mi kaçırdım?

Edo tenseinin bir nevi yenilenme özelliğini off konumuna getiriyor. Ki Saruyu ucurdugunda bilincsiz de yapmış olabilir tam hatirlamiyorum. Ama her ne yaptıysa dördüncünün kolunu kestikten sonra yaptığı için Sarutobi o zamana kadar yenilenmiş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

Bölüm iyiydi. Sakura'nın dövüş bitmeden uyanması pek iyi olmadı.

yapma bunu yapma istee valla sakura oyle veya boyle sona bi etki ederse veya seri talk no jutsu ile biterse sinirden ne yapacagimi sasiracagim ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar siz ne diyorsunuz. Yok Naruto en güçlü çakraya sahip olduğu halde Sasuke'yle aynı anda bitiriyor. Yok bir adam bu kadar mı torpilli olur. İyi de Naruto'da sadece Kurama'nın yarısı ve diğer bijuulardan da sadece ufak bir çakraya sahip. Ama Sasuke Bütün bijuuların çakrasına sahip(Susanonun içinde) Elbette öyle olacak. Hatta ben Naruto'nun kaybedeceğini umuyordum ama Allah'tan bunshinin birisi sennin gücü toplayıp vermiş de dengelemiş gücü. Sürekli ezbere mi konuşuyorsunuz nabıyorsunuz. Valla sizin yazıları gördükçe bunlar okumuyorlar, üstünkörü bakıp geçiyorlar herhalde diyorum.

@Kaneki Ken
    @Kurt Cobain.

Diğer bir mesele bana da neji deki gibi kopyanın biriyle yenebilir geliyor. Belki başka yerde sennin gücü toplayan bunshini vardır. Merakla bekliyorum bir sonraki sayıyı.

@Tuomir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tronuen

Ya arkadaşlar siz ne diyorsunuz. Yok Naruto en güçlü çakraya sahip olduğu halde Sasuke'yle aynı anda bitiriyor. Yok bir adam bu kadar mı torpilli olur. İyi de Naruto'da sadece Kurama'nın yarısı ve diğer bijuulardan da sadece ufak bir çakraya sahip. Ama Sasuke Bütün bijuuların çakrasına sahip(Susanonun içinde) Elbette öyle olacak. Hatta ben Naruto'nun kaybedeceğini umuyordum ama Allah'tan bunshinin birisi sennin gücü toplayıp vermiş de dengelemiş gücü. Sürekli ezbere mi konuşuyorsunuz nabıyorsunuz. Valla sizin yazıları gördükçe bunlar okumuyorlar, üstünkörü bakıp geçiyorlar herhalde diyorum.

@Kaneki Ken
    @Kurt Cobain.

Diğer bir mesele bana da neji deki gibi kopyanın biriyle yenebilir geliyor. Belki başka yerde sennin gücü toplayan bunshini vardır. Merakla bekliyorum bir sonraki sayıyı.

@Tuomir

Ben de yazacaktım; biri bana Naruto nasıl Sasuke dem COK DAHA güçlü? mantıklı bir şekilde açıklasın diye ama birden fazla kişi olaya tepki gösterince yazmayayım dedim
  • Güncele geldim sonunda da bu saske ne gereksiz bir karakter ya anime tarihinde bu kadar power-up alan bir karakter yoktur herhalde. Bence kishi ikisinide öldürsün sorun ortadan kalksın kalan insanlarda mutlu mesut yaşasın. Bu 6 yolun efendisi neden sasukeye power-up yaptı onuda anlamadım. Sasuke'nin çizdiği dünya 1984'den farksız. Korku filmi gibi dünya çizdi ona rağmen güç verdi sasuke'ye, naruto'ya da o kadar güvenmesine rağmen.
  • quote:

Ya arkadaşlar siz ne diyorsunuz. Yok Naruto en güçlü çakraya sahip olduğu halde Sasuke'yle aynı anda bitiriyor. Yok bir adam bu kadar mı torpilli olur. İyi de Naruto'da sadece Kurama'nın yarısı ve diğer bijuulardan da sadece ufak bir çakraya sahip. Ama Sasuke Bütün bijuuların çakrasına sahip(Susanonun içinde) Elbette öyle olacak. Hatta ben Naruto'nun kaybedeceğini umuyordum ama Allah'tan bunshinin birisi sennin gücü toplayıp vermiş de dengelemiş gücü. Sürekli ezbere mi konuşuyorsunuz nabıyorsunuz. Valla sizin yazıları gördükçe bunlar okumuyorlar, üstünkörü bakıp geçiyorlar herhalde diyorum.

@Kaneki Ken
    @Kurt Cobain.

@Tuomir

Arkadaşım madem öyle Hashirama neden "benden bile devasa bir çakraya sahip" dedi. Eğer çakra yoksa yok yazacaksın sırf Naruto'yu övmek için saçmalayan bir çizeri savunuyorsun şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

quote:

@Kaneki Ken
    @Kurt Cobain.

@Tuomir

Arkadaşım madem öyle Hashirama neden "benden bile devasa bir çakraya sahip" dedi. Eğer çakra yoksa yok yazacaksın sırf Naruto'yu övmek için saçmalayan bir çizeri savunuyorsun şu an.

Hangi sayinin kacinci sayfasinda dedi?

• Birde kuyrukluları çocuk oyuncağına çevirmişler eskiden mühür falan vardı ilk seride biraz daha akla mantığa uyuyordu. Şimdi kalifiyesiz oldu kuyruklular hiç bir özelliği olmayan şeylere dönüştüler. Sürekli birileri içine alıyor gücünü alıyor falan. Sasuke direk 9'unu birden hapsetti. Hele obito, 4. hokageden naruto'ya 9 kuyruklunun yarısını aktarırken kaptı kaçtı yaptı ya iyice cıvkı çıktı orda.
  • Madara Rikodou olunca bitmisti zaten bu seri, gerisi sacmaliklarla dolu bos uzatmalardi.

• bizim nardo emrahı geçti ya hadi hayırlısı son iki bölümde de heralde bi rasengan atar işi bitirir sanırım adamda başka teknik yok
  • 
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.