Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (679. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
46
Favori
714.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atmin

quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

Yapma be arkadas. Minato gercekten seride itachi ile ayni yeri paylasirdi benle adamin itachi gibi misyonunu tamamlayip gitmesini isterdim kolsuz biraktiklar adami ya bide edo bos bos gezcek etrafta kendini bile olduremez daha. Hayir 3. Bile sanki daha iyimis gibi gosterildi ya

Adam tekme atti resmen ya sanki chunin sinavlarindaki ucuz vs leri izliyorum gibi oldum

Chunin sinavlarindaki ucuz vsler mi? Bana gore narutoda en cok saran kavgalardan ikisi gaara vs rock lee ve neji vs narutodur.

Gaara vs rock lee on numara. Serinin en iyi dövüşlerinden biri. Arada animezde denk geliyorum 2-3 gün takip ediyorum vs geçene kadar
  • Ah şu Kakashi'de az biraz daha çakra olaymış dünyaları devirecekmiş adam. İyi bölümdü, artık yeni Kyuubi'si ile beraber Naruto'dan bir power up bekleyebiliriz sanırım.

Yalnız Hashi ne alemde yahu, unuttum ben onu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 26 Şubat 2014; 10:36:33 >
  • Narutonun nasıl kurtulacağı belliydi. Asıl olay sasukeye ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gai şimdi 5 bölüm Madara'nın kim olduğunu hatırlamaya çalışır.
  • beast-face
    fena değildi bölüm
  • Beni merak ettiren sasuke'nin nasıl kurtulacağı değil, yanındaki kişinin kim olduğu. Lan bi ip ucu bırakır insan.
  • Obito Narutoya Ichibi ve Hachibinin cakralarini da vermis olabilir
  • EE o kadar olay yaptı yıllarca uğraştı rin di mindi derken iki konuşmaya vazmıgeçti obito ? Şu kishi nin başı sıkıştıkça talk nojutsu kullanması delirtiyor adamı ya.
  • Eee bi yerlerde deus ex machina kullanmadan çözemiyor bizim Kishi yazdığı şeyleri.

Bu arada madara nın zoruna gitmiş 2 kamui yüzünden kyubi yi kaptırmak
  • Krauser DMC kullanıcısına yanıt
    Kamui yüzünden gitmedi ki kyuubi, adam geldi elini soktu aldı. Kishi sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Bi bok anlamadım. Rikudou'nun gücünü serinin sonuna sakladı gerizekalı kishi, gördüğünüz üzere 2 tane kamuiyle baş edemez hale getirdi. 9 tane kuyrukludan bu mu çıkıyor yani? Yinmiş yangmış hepsi fasa fiso.

Edit: Gai mai neymiş bunlar yahu vay anasını yahu adamlar Rikudou Madara'yla baş edecekler vay anasını. Havalarına da bitiyorum, Madara onu sanki bir yerde gördüm diyor o da bu kim diyor Madara'ya. Ebenin 4. kocası Gai.

Gaide isim hafizasi yok
    bu arada gai yabana atilcak biri degil adam taijutsu ile saldiriyo bence rikudonun ninjutsu emdigi dusunulurse
    Onun dışında seri zaten boşa sardi gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

quote:

Bi bok anlamadım. Rikudou'nun gücünü serinin sonuna sakladı gerizekalı kishi, gördüğünüz üzere 2 tane kamuiyle baş edemez hale getirdi. 9 tane kuyrukludan bu mu çıkıyor yani? Yinmiş yangmış hepsi fasa fiso.

Edit: Gai mai neymiş bunlar yahu vay anasını yahu adamlar Rikudou Madara'yla baş edecekler vay anasını. Havalarına da bitiyorum, Madara onu sanki bir yerde gördüm diyor o da bu kim diyor Madara'ya. Ebenin 4. kocası Gai.

Gaide isim hafizasi yok
    bu arada gai yabana atilcak biri degil adam taijutsu ile saldiriyo bence rikudonun ninjutsu emdigi dusunulurse

Madara'nın taijutsu videosunu koydurtma bana şimdi Senjutsu lazım rikudouyu devirmek için
  • Talk no jutsuyla senelerdir planı uğruna sayısız insan kullanmış, sayısız insanı katledip, sayısız insanın katlettirilmesini azmettirmiş adam taraf değiştiriyor. Sadece bir kız yüzünden bunları yapacak kadar aşağı ve biçare bir insandan da bu beklenirdi. Muhteşem bir villain olan Tobi, Obito olduğu açıklanınca önce rezalet bir villain durumuna dönüştü. Şimdiyse rezalet bir heroya dönüşüyor.

Ve ne tesadüf, nasıl bir şans ise tam da Naruto'da olmayan İchibi ve Hachibi'nin çakralarından koparabiliyor Madara'dan. Naruto'yu Sage yapacağım demeyi böyle ifade etmiş Kishimoto efendi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

quote:

Gaide isim hafizasi yok

Madara'nın taijutsu videosunu koydurtma bana şimdi Senjutsu lazım rikudouyu devirmek için

Senin ilacin talk no jutsu olmasin da
    taijutsu senjutsu raziyim

• Harikulade bölümdü, Sakuraya iyice gıcık oluyorum zaten.

Naruto'da Rikudou oluyor hadi hayırlısı
  • Seride kötü adam olup da iyi bir karaktere dönüşmeyen kimse kalmıyor.
    Bırak Kishi zorlama. Mutlu sonla bitmesin işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 26 Şubat 2014; 22:08:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serinin sonu belli. naruto hokage olacak, mezara da bazı insanları ziyarete gidip gelecek. Kishi bazı şeyleri standart kalıp uyguluyor, en sonunda obito'nun kakashi ile ortak saldırı yapması bunun en büyük kanıtlarından biri.
  • who is that?
    dövüşü mövüşü bıraktım o ayağın kime ait olduğuyla ilgileniyorum.dövüşten daha çok sarıyor vallamadara onu bir yerlerde gördüyse yaşlı biri olmalı diye düşünüyorum.
    aklıma da kimse gelmiyor valla
  • narutoda uchiha kanı yok nası rikodou olur ...
  • 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.