Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (596. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar one piece'in de yeni sayısı var o sitede. Normalde en erken japonca raw yayınlanırdı ama bu sefer çinliler elini çabuk tutmuş japonca raw bile nete düşmeden çince'ye çevirip dağıtmışlar. Sızıntı falan var diyorlar, araklamışlar mı ne yaptılarsa artık, bu seferlik çince'sini de görmüş olduk.

@arseniCem
    Sahte olduğunu sanmıyorum, çünkü çizimler gayet kishi tarzı duruyor. Bahsettiğin sahte manga olayı benim hatırladığımla aynıysa o olayda eski sayılardaki kareleri photoshopla sanki yeni bir sahneymiş gibi göstermek için birbirlerinin üzerine eklemişlerdi diye hatırlıyorum. Yalnız o biraz amatör bir şeydi, bakınca bile anlaşılıyordu ama bu sefer dediğim gibi çizimler kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Arkadaşlar one piece'in de yeni sayısı var o sitede. Normalde en erken japonca raw yayınlanırdı ama bu sefer çinliler elini çabuk tutmuş japonca raw bile nete düşmeden çince'ye çevirip dağıtmışlar. Sızıntı falan var diyorlar, araklamışlar mı ne yaptılarsa artık, bu seferlik çince'sini de görmüş olduk.

@arseniCem
    Sahte olduğunu sanmıyorum, çünkü çizimler gayet kishi tarzı duruyor. Bahsettiğin sahte manga olayı benim hatırladığımla aynıysa o olayda eski sayılardaki kareleri photoshopla sanki yeni bir sahneymiş gibi göstermek için birbirlerinin üzerine eklemişlerdi diye hatırlıyorum. Yalnız o biraz amatör bir şeydi, bakınca bile anlaşılıyordu ama bu sefer dediğim gibi çizimler kaliteli.

Op inandirici gelmedi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darui -- 17 Ağustos 2013; 0:34:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Darui

Niye ki? Yani çizimler falan fan yapımı gibi de değil, bence gerçek yalnız verdiğim sitede sayfalar karışık olarak yerleştirilmiş. Doğrusu burda.
  • harbi karizma bu uchiha aşireti
  • Çevirileri ingilizce olarak yapılmış haliyle Manga 643 Buyrun..

http://narutobase.net/forums/showthread.php?t=424978

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A899E719 -- 18 Ağustos 2013; 0:29:00 >
  • Çince'den İngilizceye çevrilmiş olan Naruto 643'ü Türkçe'ye çevirdik arkadaşlar.
    İyi okumalar.
    http://www.mediafire.com/download/r14ucb4ezkoidc6/Naruto+643.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suraz -- 18 Ağustos 2013; 5:14:28 >
  • http://www.mangareader.net/naruto/643

• Mangareader en sağlamı orada cıkana kadar beklemek en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

tamam hocam ben görüşlerimi yazdım zaten pekde umursamam itachi öldükten sonra madarayı bekledim oda geldi narutonun canı cehenneme benim görüşüm uchiha aşireti tek başına bir anime olmalıydı itachi ayrı bir konu devlet millet için çok acı çekti reis

Al o zaman panpa bu pozum sana gelsin, volpeypır yaparsın

Naruto Manga (spoiler serbest)

sırf uchiha hakkındaki yorumlar ve resim için alıntılamak istedim

10 Numara Poz

Naruto Manga (spoiler serbest)

• narutobase deki yeni hq olanı okuyun.
    mangareaderdaki çamur gibi
  •  Naruto Manga (spoiler serbest)

Bu resim çok iyi olmuş.

• mangapandaya da aynı çizimi atmışlar . yine herkese çakra verebilir .

şöyle birşey atabilirler
  • 643 ü okudum fake gibi durmuyor.
  • Bunlar 100 bölüm daha kesemezler Obitoyu. Madara da orda ne b.k yiyor belli değil.
  • quote:

Bunlar 100 bölüm daha kesemezler Obitoyu. Madara da orda ne b.k yiyor belli değil.

sana sormalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

Bunlar 100 bölüm daha kesemezler Obitoyu. Madara da orda ne b.k yiyor belli değil.

sana sormalı..

Fake o fake, kütahya porselen yazıyor susanoda görmediniz mi
  • 643'ü okudum ama okumasaydım keşke. Hem çamur gibiydi hem de geçiş bölümü.

• Güzel gibi duruyor one pieceden sonra nasuıl gider acaba? 597. bölümü izledim one piecenin 10 gibi bir bölüm kaldı geriye. Bunu tavsiye edersiniz heralde haftaya indirip izlemeye koyulayım.
  • Daha önce söylemiştim geçen hafta manga olmadığı için bu hafta erken gelme ihtimali var diye. Sahte filan değil yani. Kalitesi aldıkları yerden dolayı böyle heralde, düzgün yayınlayanlar da var. Kötü bir bölüm değil bana kalırsa geçiş meçiş izlenir. Sonuçta hikaye ilerliyor.
  • 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.