Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (421. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
46
Favori
714.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izanagi 10 saniye sürüyorsa neden Konan vs Tobi de Tobi 10 dakikalık patlamadan sağ kurtuldu ? Bu Uchihalar'ın yırtık dondan çıkar gibi çıkan tekniklerinden gınaa geldi. Izanami de Izanagi'yi durdurmak için yaratılmıştı. Izanagi'yi her uchiha kullanabiliyorsa senju dna'sına gerek yok demektir. Öyle olsaydı her Uchiha'da Senju Dna'sı var demektir. Bence Kishi'nin kafa iyice karıştı Zamanında " Yondaime'yi de Edo Tensei ile çağırıcaktı lan Orochimaru " diyorduk ki. Mühürlenenlerin geri gelemeyeceğini öğrendik
  • Bence en sonunda herşeyin sorumlusu rin çıkacak çünkü obito desek bu adam bu kadar tıbbi şeyi nerden öğrendi madara desek olmuyor en güzeli rin belki orochimaru ile çalışmış felandır sonuçta tıbbi ninja hatta belki onu yakaladıklarında adamlar konuşturmaya çalışırken hiznine felan birşey olmuş bile olabilir adamlarla ne yaşadı tam bilmiyoruz ayrıca o tarihten sonrada rin hakkında çok fazla bir şey yok intikam almak için madaranın zihnini obitonun bedeniyle birleştirmiştir .Zaten başka kim olsa obitonun bedenin öyle kolay bulamaz adam kayaların altında kaldı.Bir tek zetsuya anlam veremiyorum oda diyorum herhalde bir deney ürünü gerçekten insanın aklı karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Orijinalden alıntı: LeadR1aN

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum kimseyi öldürmedim derken yani bu işi madara hakladı demek istedim

OOOO OBİTO LANET OLSUN diyenlere bu iş böyle değil unuttugunuz birşey var bu adam tobi yani obito
    İZANAGİ kullanabiliyor..

izanagi= senjuu+uchiha
    obito uchiha tamam peki bunun senjuu'su nerede?
    bnm gücüm uchiha madara'nın gücü diyor
    madara planı kurdu nagato'nun rinneganıyla genç haline dönücek 10 kuyruklunun taşıyıcısı olacaktı kendini öldürmeden çakrasını başka bir bedene yollayarak olayları takip edicekti sonra zetsu bu obitoyu buldu iyi etti yada iyileştirmedi sadece beden bilmiyoruz senjuu geni nakletti madara zihnini kopyaladı
    bu jutsu yapılınca kesin ölünüyordur:D:D
    madara öldü sonra zetsu madaraya'da senjuu geni kopyaladı sonra edo tensei işi bozdu falan fişmekan
    burada tabi hep danzou oroci filan bi sürü dalga geçicek gen kopyalama işi onların dalgası

birde dipnot uchiha bedeni şurada mantıklı geliyor
    itachi'ninde ametarasuyla sasukeyi korumasının sebebi madara'nın daha güçlü bir beden olan sasuke'nin bedenine geçmesini engellemekti belkide

izanagi senju+uchiha değil ki. senju dna'sı olunca inazaginin süresi artıyor gelişiyor. level atlıyo gibi düşün

Dostum yanlışın var izanami için sadece ms gerekiyor

İZANAGİ için ise senjuu kanı yada senju dnası ve 3virgül şaringan gerekiyor

Izanagi'yi kullanmak için Senju DNA'sı gerekiyor yani Senju DNA'sı olmadan Izanagi'yi kullanamazsın.
    Izanagi'de ne kadar usta olduğun Yin-Yang çakrasında ne kadar usta olduğuna bağlı. Danzo sadece aldığı hasarı hayale dönüştürebiliyordu, Tobi ise Izanagi kullanarak Konan'dan Nagato'nun mezarının yerini öğrendi, yani daha usta. Rikudo ise bildiğin ruh falan yarattı bu 9 yaratığa.
    Şöyle bir olay da var yalnız, Danzo, Izanagi'yi 60 sn. kullanabiliyordu Tobi ise 10 sn. Bunun nedeni Danzo'nun zamanında Orochimaru ile ortak deneyler yapıp jutsunun süresini uzatması. Yani Danzo bu deneyler sayesinde Izanagi'yi daha uzun kullansa da Tobi, yin-yangdaki ustalığından dolayı Izanagi'yi daha iyi kullanabiliyor.

yani obito'da senju dna'sı var şuan.. yani bu adama birşeyler yapılmış belli

yanlışın var
    1)izanagi kullanmak için senju dna'sı gerekmiyor. normalde 5 yada 10sn süren izanagi'yi senju dna'sı 60sn'ye çıkarıyor.
    2)konandan yerini öğrenmesinde izanaginin bi oalyı olmaması lazım ama tam emin değilim o konuda. yalnız zaten hasar almadan kurtulması için bi gözünü feda etti ve göz kapandı ikinci gözünü onun için kapaması saçma olurdu

dostum cok burnunu dikine gidiyorsun cok dik kafalısın

AL İSPAT SANA...

Naruto Manga (spoiler serbest)

EDİT; 2.ispat

bak buda danzou olayını anlatıyor yeterlimi ?

http://naruto.wikia.com/wiki/Izanagi
    http://www.narutobase.net/forums/showthread.php?t=173177
    edit:http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto/587/4
    http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto/587/5

zaten senju dna'sı pazarda satılıyodu birden fazla kişi bunu bi savaşta kullanıyodu üstüne bide bunu durdurmak için teknik geliştirdiler. okay.
    anlamamakta ısrar ediyosun ama olay şu normalda izanagi 10sn sürer senju dnası ile 60sn

Hocam yanlışın var, verdiğin linklerde " İzanaginin mükemmel olması için SOTSP un soyundan gelen iki kanın da genetiklerine sahip olmak gerekir yazıyor" Öyle 10 saniye 60 saniye olayı değil yani, sadece uchiha kanından olanlar anlık kullanabiliyor jutsuyu. İki dnaya birden sahip olanlarsa daha uzun ve etkili kullanıyorlar
  • Cok uzun zaman once ortaya atmıtım bu teorıyı .... gectıler benle gulduler bunu gorunce koyasım geldı nerede bu adam ? uzun zamandır yok akatsukı ortaya cıktı cıkalı gorunmuyor nerede bu adam bırı acıklasın beyler herseyın arkasında bu adam var kımse ınkar etmesın koyun ıcınde bı konumu oldugu ıcın zaten herseyı bılıyor. BU KONU PATLAR DIYORUM ALIN SIZE ARKA PLANDAKI ADAM.

• Mangayı okumuyorum ama gerçekten dedıklerı kadar varmı ilk 20 ye bıle gırememıs bu haftanın reytıngınde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu güzel olmuş. Bleach izlemeyen bakmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

İşte bu güzel olmuş. Bleach izlemeyen bakmasın

otobüsteyim kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto son zamanlarda durgundu günde taş çatlsa 3-4 mesaj geliyodu bazen günlerce gelmiyodu.Ama bugun kishi başarmış olcakki üm forumlar ful çekiyor.Adam narutoyu ve evrenini yapmış sizce siz ondan fazla bilgiye sahip olabilir misiniz?tabiki hayır sizi tongaya getirdi gene hafta ya açıklayınca her zamanki gibi dumur olursunuz.Reklamın iyisi kötüsü olmaz nede olsa adam yaptı yapacagıını çekti gitti:D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum kimseyi öldürmedim derken yani bu işi madara hakladı demek istedim

OOOO OBİTO LANET OLSUN diyenlere bu iş böyle değil unuttugunuz birşey var bu adam tobi yani obito
    İZANAGİ kullanabiliyor..

izanagi= senjuu+uchiha
    obito uchiha tamam peki bunun senjuu'su nerede?
    bnm gücüm uchiha madara'nın gücü diyor
    madara planı kurdu nagato'nun rinneganıyla genç haline dönücek 10 kuyruklunun taşıyıcısı olacaktı kendini öldürmeden çakrasını başka bir bedene yollayarak olayları takip edicekti sonra zetsu bu obitoyu buldu iyi etti yada iyileştirmedi sadece beden bilmiyoruz senjuu geni nakletti madara zihnini kopyaladı
    bu jutsu yapılınca kesin ölünüyordur:D:D
    madara öldü sonra zetsu madaraya'da senjuu geni kopyaladı sonra edo tensei işi bozdu falan fişmekan
    burada tabi hep danzou oroci filan bi sürü dalga geçicek gen kopyalama işi onların dalgası

birde dipnot uchiha bedeni şurada mantıklı geliyor
    itachi'ninde ametarasuyla sasukeyi korumasının sebebi madara'nın daha güçlü bir beden olan sasuke'nin bedenine geçmesini engellemekti belkide

izanagi senju+uchiha değil ki. senju dna'sı olunca inazaginin süresi artıyor gelişiyor. level atlıyo gibi düşün

Dostum yanlışın var izanami için sadece ms gerekiyor

İZANAGİ için ise senjuu kanı yada senju dnası ve 3virgül şaringan gerekiyor

Izanagi'yi kullanmak için Senju DNA'sı gerekiyor yani Senju DNA'sı olmadan Izanagi'yi kullanamazsın.
    Izanagi'de ne kadar usta olduğun Yin-Yang çakrasında ne kadar usta olduğuna bağlı. Danzo sadece aldığı hasarı hayale dönüştürebiliyordu, Tobi ise Izanagi kullanarak Konan'dan Nagato'nun mezarının yerini öğrendi, yani daha usta. Rikudo ise bildiğin ruh falan yarattı bu 9 yaratığa.
    Şöyle bir olay da var yalnız, Danzo, Izanagi'yi 60 sn. kullanabiliyordu Tobi ise 10 sn. Bunun nedeni Danzo'nun zamanında Orochimaru ile ortak deneyler yapıp jutsunun süresini uzatması. Yani Danzo bu deneyler sayesinde Izanagi'yi daha uzun kullansa da Tobi, yin-yangdaki ustalığından dolayı Izanagi'yi daha iyi kullanabiliyor.

yani obito'da senju dna'sı var şuan.. yani bu adama birşeyler yapılmış belli

yanlışın var
    1)izanagi kullanmak için senju dna'sı gerekmiyor. normalde 5 yada 10sn süren izanagi'yi senju dna'sı 60sn'ye çıkarıyor.
    2)konandan yerini öğrenmesinde izanaginin bi oalyı olmaması lazım ama tam emin değilim o konuda. yalnız zaten hasar almadan kurtulması için bi gözünü feda etti ve göz kapandı ikinci gözünü onun için kapaması saçma olurdu

dostum cok burnunu dikine gidiyorsun cok dik kafalısın

AL İSPAT SANA...

EDİT; 2.ispat

bak buda danzou olayını anlatıyor yeterlimi ?

http://naruto.wikia.com/wiki/Izanagi
    http://www.narutobase.net/forums/showthread.php?t=173177
    edit:http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto/587/4
    http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto/587/5

zaten senju dna'sı pazarda satılıyodu birden fazla kişi bunu bi savaşta kullanıyodu üstüne bide bunu durdurmak için teknik geliştirdiler. okay.
    anlamamakta ısrar ediyosun ama olay şu normalda izanagi 10sn sürer senju dnası ile 60sn

iyide bu iletiler yazılar hep kişisel yorum senin yolladıgın wiki adresine bende edit yapabiliyorum yani resmi değil!

1) Olarak İzanami tamamen kishi'nin kabuto'yu durdurmak için uydurdugu saçma sapan bir jutsu bak açıklayayım..

*) İTACHi diyorki izanagi'yi uchihalar çok kibirlendiği ve sürekli kullanıldıgı için izanami bulundu

Saçmalık1; izanagi her uchiha tarafından 2 kez yapılabilir çünkü 2 gözleri var ! itachi ise sürekli tekrarlayıp kibirlendiklerinden bahsetmiş..

Saçmalık2; hadi diyelim bunlar gözlerini diğer uchihalarda çalıyorlardı kimse kimseye gel gözümü al demez hemde her uchiha şaringan açamıyorken !
    mecbur öldürücekler birbirlerini o kadar kendi clanından birini katletmiş bir kişiyi hatta kişileri BİR BAŞKASI yahut başkaları hemde kendi gözünü feda ederek niye izanamiye alsın ?
  • Biraz ortalık sakinleşsin ya. Olayları özetler nitelikte bir avm, kesinlikle izleyin arkadaşlar.

• quote:

kendin bana mangadan kanıt sunuyosun sonra benim sana mangadan gösterdiğim kanıtları beğenmiyorsun. ayrıca naruto.wikia dan daha iyi bi kaynağın varsa söyle oraya da bakalım. ayrıca wiki mantığına tamamen aykırı bu dediğin. wiki'nin olayı odur. ve eğer orda yanlış bi bilgi varsa düzeltilir başka birisi tarafından.
    @hakimichi-kun sonuçta sadece uchiha olanlar da kullanabiliyor değil mi izanagi'yi? senju dna'sı olanlarda bu gelişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 31 Ağustos 2012; 13:36:07 >
  • quote:

quote:

kendin bana mangadan kanıt sunuyosun sonra benim sana mangadan gösterdiğim kanıtları beğenmiyorsun. ayrıca naruto.wikia dan daha iyi bi kaynağın varsa söyle oraya da bakalım. ayrıca wiki mantığına tamamen aykırı bu dediğin. wiki'nin olayı odur. ve eğer orda yanlış bi bilgi varsa düzeltilir başka birisi tarafından.
    @hakimichi-kun sonuçta sadece uchiha olanlar da kullanabiliyor değil mi izanagi'yi? senju dna'sı olanlarda bu gelişiyor

dostum tartışmayı görünce baya araştırdım mangayı falan ama 10 saniyeden 60 saniyeye çıkması gibi bir olay olmuyor malesef. Şöyle birşey var ama, tobi sasuke danzou dövüşünde "normalde sadece bir defa kullanılabilir, orochimarunun yaptığı deneylerle bu süreyi artırmış olmalı" tarzı birşey diyor danzou'ya hitaben. Orochimarunun yaptığı deney de danzouya 1. hokagenin dnasını vermek. Bu dna da danzouda vücuduna daha fazla göz koyup bunları birbiriyle bağlantılı hale getirmesini sağlıyor. Yani temelde jutsunun süresi uzuyor ama bu tek jutsunun süresini artırarak değil de, ard arda jutsu yapmasını sağlayarak oluyor. İzanagi'nin süresi de karin'in söylediğine göre 60 saniye. Mangada hiçbir yerde 5-10 saniye olayını görmedim.

Ek olarak 1. kaynağınız her zaman manga olsun. Çünkü wiki cidden bazen saçmalayabiliyor. En son baktığımda one piece.wiki'de karakterlerin güçleri hakkında abuk sabuk küfürlü şeyler yazıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

quote:

dostum tartışmayı görünce baya araştırdım mangayı falan ama 10 saniyeden 60 saniyeye çıkması gibi bir olay olmuyor malesef. Şöyle birşey var ama, tobi sasuke danzou dövüşünde "normalde sadece bir defa kullanılabilir, orochimarunun yaptığı deneylerle bu süreyi artırmış olmalı" tarzı birşey diyor danzou'ya hitaben. Orochimarunun yaptığı deney de danzouya 1. hokagenin dnasını vermek. Bu dna da danzouda vücuduna daha fazla göz koyup bunları birbiriyle bağlantılı hale getirmesini sağlıyor. Yani temelde jutsunun süresi uzuyor ama bu tek jutsunun süresini artırarak değil de, ard arda jutsu yapmasını sağlayarak oluyor. İzanagi'nin süresi de karin'in söylediğine göre 60 saniye. Mangada hiçbir yerde 5-10 saniye olayını görmedim.

Ek olarak 1. kaynağınız her zaman manga olsun. Çünkü wiki cidden bazen saçmalayabiliyor. En son baktığımda one piece.wiki'de karakterlerin güçleri hakkında abuk sabuk küfürlü şeyler yazıyordu

o 10sn 60sn olayını nerden gördüğümü bende hatırlamıyorum ama öyle bişey gördüğüme eminim. şimdi bi türk forumunda baktım orda da öyle yazmışlar. bilemedim şimdi. neyse sonuç olarak senju dna'sı izanagi'yi sadece geliştiriyor değil mi? uchiha soyundakiler senju dna'sı olmadan kullanabilir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

quote:

o 10sn 60sn olayını nerden gördüğümü bende hatırlamıyorum ama öyle bişey gördüğüme eminim. şimdi bi türk forumunda baktım orda da öyle yazmışlar. bilemedim şimdi. neyse sonuç olarak senju dna'sı izanagi'yi sadece geliştiriyor değil mi? uchiha soyundakiler senju dna'sı olmadan kullanabilir?

sadece senju dnası olanların kullanabileceğine dair birşey görmedim mangada varsa bile. Büyük ihtimal sadece uchiha olanalr da kullanabiliyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Biraz ortalık sakinleşsin ya. Olayları özetler nitelikte bir avm, kesinlikle izleyin arkadaşlar.

son zamanlarda izlediğim güzel amv lerden biri. süper bir özet olmuş sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

İşte bu güzel olmuş. Bleach izlemeyen bakmasın

yarıldım gülmekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 31 Ağustos 2012; 18:15:20 >
  • adam biraz uğraşarak herşeyi açıklamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Vermithrax

Izanagi 10 saniye sürüyorsa neden Konan vs Tobi de Tobi 10 dakikalık patlamadan sağ kurtuldu ? Bu Uchihalar'ın yırtık dondan çıkar gibi çıkan tekniklerinden gınaa geldi. Izanami de Izanagi'yi durdurmak için yaratılmıştı. Izanagi'yi her uchiha kullanabiliyorsa senju dna'sına gerek yok demektir. Öyle olsaydı her Uchiha'da Senju Dna'sı var demektir. Bence Kishi'nin kafa iyice karıştı Zamanında " Yondaime'yi de Edo Tensei ile çağırıcaktı lan Orochimaru " diyorduk ki. Mühürlenenlerin geri gelemeyeceğini öğrendik

aynen ya, orada 3. hokage tabutu kendisi durdurmasa bildiğin orochimaru yondaime'yi tabuttan çıkaracaktı.

daha önce de demiştim, kishi düzgün planlayamamış naruto evrenini. karakterlere de byakugan sharingan'ı ezer dedirtiyordu bir zamanlar.
  • Ayıp oldu bu biraz, ciddi ciddi Obito çıktı adam. Ben neler neler aklımdan geçiriyordum, hala inanmakta güçlük çekiyorum. Artık bu dakikadan sonra istediği kadar iyi bağlasın Madara ve Obito olayını, hiç bir çekiciliği kalmadı olayın, Kishi, Tobi'nin bunca zamandır yarattığı tüm karizmasını bir çırpıda çöpe attı.
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.