Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (406. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
46
Favori
714.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri obito ölsün de gözünü alıyım diye mi bekliyormuş
  • şu izanamı izanagi olayını anlamayan tek ben miyim? malım galiba :( anlatabilcek biri var mı :D
  • bu obitonun sağ ve sol gözü iki ayrı kamui yapıyordu heralde
    birisi dokunarak direk diğer boyuta atma,
    diğeri uzaktaki nesneleri ya da neyse işte dokunmaya gerek kalmadan boyuta yollama.
    kakashi mangekyou açıkken yapıyor kamuiyi ama tobi sadece sharinganla yapıyor gibi
    ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

bu obitonun sağ ve sol gözü iki ayrı kamui yapıyordu heralde
    birisi dokunarak direk diğer boyuta atma,
    diğeri uzaktaki nesneleri ya da neyse işte dokunmaya gerek kalmadan boyuta yollama.
    kakashi mangekyou açıkken yapıyor kamuiyi ama tobi sadece sharinganla yapıyor gibi
    ilginç

tobi dokunmadan yapamiyor sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobi dokunarak
    kakashi uzaktan işte
    yanlız obito yaşasaymış kralmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

şu izanamı izanagi olayını anlamayan tek ben miyim? malım galiba :( anlatabilcek biri var mı :D

ALINTIDIR

1- Izanagi, olmuş bir olayı iptal edip olmamış hale getiriyor(Danzo'nun ölüp ölüp dirilmesi gibi).
    2- Izanami, olmuş bir şeye müdahele etmiyor. Rakibi bir zaman döngüsüne sıkıştırıyor ve o zaman döngüsü içinde rakip istenilen şekilde davranana dek bu döngü sürdürülüyor. Benim anladığım bu en azından.

----------------

Izanagi
    Bunu kullanan kişi, geçici olarak gerçeklik ile hayal arasındaki sınırları kaldırabiliyor. Uzanagi, Rikudo Sennin'in, Banbutsu Sōzō yani "Bütün Şeylerin Yaratılışı" olayına dayanıyor.
    O, bunu bijuuları yaratmak gibi şeyler için kullanıyor fakat Uchihalar daha kısıtlı şeylerde kullanıyor. Izanagi, Rikudo'nun yaratmak için kullandığı tekniğe dayansa da ikisi aynı şeyler aynı değil,

Kaderi değiştirmek için kullanılıyor derken, mesela bir olaya başlıyorsun. Daha sonra X noktasına geliyorsun fakat yaptığın işten doğan sonuç seni memnun etmiyor. Bu durumda Izanagi'yi kullanarak tekrar başladığın noktaya dönebiliyor ve farklı bir sonuç olan O yu seçebiliyor, farklı bir yol izliyorsun. Bu açıdan, kaderi değiştiren deniyor.

Eskiden başarız olmaları mümkün olmayan görevler sırasında Uchihalar tarafından çok kullanılıyormuş fakat jutsuyu kullanan kişiler küstah, kendini beğenmiş olmaya ve yaptıklarının sonuçlarından kaçmaya başlamış. Üstelik bir savaş alanında birden fazla Izanagi kullanan varsa, hangi sonucu kullanacakları üstüne kavga ediyorlamış.

Bu arada Senju DNA'sı, Izanagi'yi daha iyi bir seviyede kullanmak için gerekiyor. Normalde 10 sn. iken Danzou 1 dk kullanabiliyordu.

Izanami
    Izanami, Izanagi kullananları yaptıklarının sonuçlarıyla yüzleştirmek için icat ediliyor. Jutsuyu yaparken, Sharingan, o an etraftaki olan biten her şeyin hissini kaydeden bir makine gibi davranıyor ve bu başlangıç noktasına A deniyor. Daha sonra jutsuyu kullanan kişi, A noktasında kaydedilen hisleri bilerek tekrar yaratıyor (Örneğin, Itachi'nin aynı şekilde Kabuto'yla kılıçları çarpıştırması) . Bu noktaya A' deniyor. Izanami, aynı hislerden oluşmuş bu A ve A' arasında sonsuz bir döngü yaratıyor. Bu jutsudan çıkmanın tek yolu, yaptığın şeylerin sonuçlarıyla yüzleşmek ve kendinden kaçmayı bırakmak. Başka bir deyişle, kaderini kabullenmek. Bu açıdan, kadere karar veren deniyor.

Bir ek olarak, Izanami'nin göz kontağı istememesinin nedeni, Uchihalar'ın kendi gözlerine sahip birisine doğru düzgün bir genjutsu yapamayacaklarının düşünmeleri.

Aşağıdaki tablo şimdi daha mantıklı geliyordur,

ALINTIDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

şu izanamı izanagi olayını anlamayan tek ben miyim? malım galiba :( anlatabilcek biri var mı :D

ALINTIDIR

1- Izanagi, olmuş bir olayı iptal edip olmamış hale getiriyor(Danzo'nun ölüp ölüp dirilmesi gibi).
    2- Izanami, olmuş bir şeye müdahele etmiyor. Rakibi bir zaman döngüsüne sıkıştırıyor ve o zaman döngüsü içinde rakip istenilen şekilde davranana dek bu döngü sürdürülüyor. Benim anladığım bu en azından.

----------------

Izanagi
    Bunu kullanan kişi, geçici olarak gerçeklik ile hayal arasındaki sınırları kaldırabiliyor. Uzanagi, Rikudo Sennin'in, Banbutsu Sōzō yani "Bütün Şeylerin Yaratılışı" olayına dayanıyor.
    O, bunu bijuuları yaratmak gibi şeyler için kullanıyor fakat Uchihalar daha kısıtlı şeylerde kullanıyor. Izanagi, Rikudo'nun yaratmak için kullandığı tekniğe dayansa da ikisi aynı şeyler aynı değil,

Kaderi değiştirmek için kullanılıyor derken, mesela bir olaya başlıyorsun. Daha sonra X noktasına geliyorsun fakat yaptığın işten doğan sonuç seni memnun etmiyor. Bu durumda Izanagi'yi kullanarak tekrar başladığın noktaya dönebiliyor ve farklı bir sonuç olan O yu seçebiliyor, farklı bir yol izliyorsun. Bu açıdan, kaderi değiştiren deniyor.

Eskiden başarız olmaları mümkün olmayan görevler sırasında Uchihalar tarafından çok kullanılıyormuş fakat jutsuyu kullanan kişiler küstah, kendini beğenmiş olmaya ve yaptıklarının sonuçlarından kaçmaya başlamış. Üstelik bir savaş alanında birden fazla Izanagi kullanan varsa, hangi sonucu kullanacakları üstüne kavga ediyorlamış.

Bu arada Senju DNA'sı, Izanagi'yi daha iyi bir seviyede kullanmak için gerekiyor. Normalde 10 sn. iken Danzou 1 dk kullanabiliyordu.

Izanami
    Izanami, Izanagi kullananları yaptıklarının sonuçlarıyla yüzleştirmek için icat ediliyor. Jutsuyu yaparken, Sharingan, o an etraftaki olan biten her şeyin hissini kaydeden bir makine gibi davranıyor ve bu başlangıç noktasına A deniyor. Daha sonra jutsuyu kullanan kişi, A noktasında kaydedilen hisleri bilerek tekrar yaratıyor (Örneğin, Itachi'nin aynı şekilde Kabuto'yla kılıçları çarpıştırması) . Bu noktaya A' deniyor. Izanami, aynı hislerden oluşmuş bu A ve A' arasında sonsuz bir döngü yaratıyor. Bu jutsudan çıkmanın tek yolu, yaptığın şeylerin sonuçlarıyla yüzleşmek ve kendinden kaçmayı bırakmak. Başka bir deyişle, kaderini kabullenmek. Bu açıdan, kadere karar veren deniyor.

Bir ek olarak, Izanami'nin göz kontağı istememesinin nedeni, Uchihalar'ın kendi gözlerine sahip birisine doğru düzgün bir genjutsu yapamayacaklarının düşünmeleri.

Aşağıdaki tablo şimdi daha mantıklı geliyordur,

ALINTIDIR

heh şuan anladım olayı çok sağolun.
  • 2 sorum var

1-the first son of the sage yazanları gördüm konuda bu nedir?

2-

Burada sen benim oğlumsun diyen kim?Manga okumaya bir alışamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

2 sorum var

1-the first son of the sage yazanları gördüm konuda bu nedir?

2-

Burada sen benim oğlumsun diyen kim?Manga okumaya bir alışamadım.

1- Tobi'nin Rikudo Sennin'in oğlu olduğunu düşünüyorlar sanırım.

2- 4.'nün sözleri onlar.
  • 2. rikudo kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThorOdinson

2. rikudo kim?

Uchiha madara.Rinnegana sahip olan ikinci kişi.
  • tobi konanı öldürürken
    2.rikudoyum derken madara olarak diyorudu o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

quote:

2. rikudo kim?

Hocam Rinnegan'a sahip olan ikinci kişi Nagato değil miydi ? Madara ile Tobi' nin Rinneganları Nagato nun Rinneganları diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotzdown

quote:

quote:

2. rikudo kim?

Hocam Rinnegan'a sahip olan ikinci kişi Nagato değil miydi ? Madara ile Tobi' nin Rinneganları Nagato nun Rinneganları diye biliyorum ben

Nagato ya Rinneganı Uchiha Madara veriyor.Tobi den bahsetmiyorum gerçek madara dan edo tensei ile çağrıldığında kendini Nagato'nun hayata döndürdüğünü sanıyor daha sonra edotensei ile çağrıldığının farkına varıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2. rikudo kim?

Nagato ya Rinneganı Uchiha Madara veriyor.Tobi den bahsetmiyorum gerçek madara dan edo tensei ile çağrıldığında kendini Nagato'nun hayata döndürdüğünü sanıyor daha sonra edotensei ile çağrıldığının farkına varıyor.

Tamam anladım hocam yanlış biliyormuşum

Bir de Rinneganları Nagato'ya verdiği nerede geçiyor hatırlıyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotzdown -- 15 Ağustos 2012; 23:05:26 >
  • sonunda mangastream da çıktı

• quote:

quote:

quote:

quote:

2. rikudo kim?

adam tam anlamıyla madara taklidi yapıyo yani..?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2. rikudo kim?

Tamam anladım hocam yanlış biliyormuşum

Bir de Rinneganları Nagato'ya verdiği nerede geçiyor hatırlıyor musunuz ?

spam gibi olucak ama
    konanla tobi dövüşürken işte rinneganın nagatonun olduğunu tobinin onu almaya hakkı olmadığını söylüyor. birde akatsuki cübbesini hala giymesine laf ediyor tobi. o da diyor ki akatsukiyi yahiko kurdu bu bizim değerimiz falan filan. tobi de iki yanlışın var 1) nagatoya rinneganı ben verdim 2)yahikoyu akatsukiyi kurması için ben fikir verdim. tam olarak bunlar olmasada buna benzer şeyler söyledi. ben bi bunları biliyorum
  • tobi bence rin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvia

tobi bence rin

shin shin to.

yanılıyorsun . rin veya obito nasıl dövüşebilir 4. ile . ayrıca obitonun bir gözü kakashide ama tobide 2 tane vardı. mübarek göz değil sanki kıyafet değiştiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.