Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (371. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
714.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Madara öldüğünde bu kadar güçlü değildi.Senju güçleri yoktu.Onu güçlendiren kabuto.Rinneganı da ölmeden bir süre önce açtığını kendisi söyledi.1.Hokage ile dövüşü sırasında açmış olabilir.Bilindiği gibi sharinganın güçlenmesi için bazı olaylar gerekiyor.Sharinganın ilk açılışı ve virgüllerin artışı hayatı pahasına yaptıkları dövüşler sırasında oluyor.Ms büyük bir acı gerektiriyor.Ems için kardeşinin gözünü almalısın.Rinnegan için de aynı şekilde hayatın risk altında olması gerekiyor olabilir.Uchiha bedeni ile senju bedeni 1 bütünün iki yarısı.Bu ikisi birleşince ortaya şuanki Madara çıkıyor.Ayrıca edo bozulsa bile Madara gitmeyecekmiş gibi geliyor bana.Çünki Madara'yı edo ile çağıran sargılı adamdı(önceki kagelerden biri yanlış hatırlamıyorsam).Bu yüzden diğer edolardan farklı.Edo dursa bile Madara'yı çağıran kişi de gideceğinden Madara'yı durdurmanın tek yolu mühürlemek olacak.

Nedir bu manga dediğiniz şey hocam.
  • Edo Tensei işi yine yattı sonraki bölüme. Kage'lerin işi zor, Madara çok fena. Edo Tensei durdurulsa bile bu Madara ve Tobi'den nasıl kurtulacaklar merak ediyorum.
  • quote:

Madara öldüğünde bu kadar güçlü değildi.Senju güçleri yoktu.Onu güçlendiren kabuto.Rinneganı da ölmeden bir süre önce açtığını kendisi söyledi.1.Hokage ile dövüşü sırasında açmış olabilir.Bilindiği gibi sharinganın güçlenmesi için bazı olaylar gerekiyor.Sharinganın ilk açılışı ve virgüllerin artışı hayatı pahasına yaptıkları dövüşler sırasında oluyor.Ms büyük bir acı gerektiriyor.Ems için kardeşinin gözünü almalısın.Rinnegan için de aynı şekilde hayatın risk altında olması gerekiyor olabilir.Uchiha bedeni ile senju bedeni 1 bütünün iki yarısı.Bu ikisi birleşince ortaya şuanki Madara çıkıyor.Ayrıca edo bozulsa bile Madara gitmeyecekmiş gibi geliyor bana.Çünki Madara'yı edo ile çağıran sargılı adamdı(önceki kagelerden biri yanlış hatırlamıyorsam).Bu yüzden diğer edolardan farklı.Edo dursa bile Madara'yı çağıran kişi de gideceğinden Madara'yı durdurmanın tek yolu mühürlemek olacak.

haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RanqedKıll
    Nedir bu manga dediğiniz şey hocam.

BKZ:Wiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.L.L -- 5 Haziran 2012; 11:39:11 >
  • bence madara sussanoyu kullanamadan itachi edo tensei yi bitircek.oysa şöyle güzel bi dövüş izlesek ne güzel olurdu.kılıç ustalarının dövüşünüde okuyamadık zaten kesiverdi o arayı ben çok merak ediyodum oysa kılıç ustalarının dövüşlerini :@ bleachdede tam dövüşler başlıcaktı aizen gelip herkese tek attıydı uyuz olduydum sona doğru aşırı saçmaladıydı şimdiki bölümler gene fena değil gibi ama tam en heyecanlı yerinde kesip atmıştı tite kubo bleachi umarım narutoyada olmaz öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yada madara cidden üstteki arkadaşın söylediği gibi tobiyle karşılaşcak bi şekilde ve sonra tobinin maskesini kıra kıra çıkartcak tobinin ışınlanma jutsusunu çözcek nasıl yaptığını (sharinganın hangi tekniği olduğunu falan söylücek) sonra ağzına s.ççak tobinin edo tenseidende kurtulcak sonra naruto ve sasuke madarayı yencek (iyi oldu ha )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 589

Güzel bölümdü (Yazmayı özlemişim)

Fazla uzatmadan edolar bozuldu bu iyi oldu. Madara büyük bir ihtimal hala duruyor. Sonunda Naruto ile devam edeceğiz gibi. Son resmi anlayan var mı?

Edit: Sanırım haftaya manga yok.

Madara'nın Susanoo'su Bleach'teki

Bleach'teki Komamura'nun Bankai'sine benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 6 Haziran 2012; 13:26:07 >
  • o burun ne yaw insan gülmekten savaşamazki
  • susanoo nun tam formu japon mitolojisinden sojobo
    ben önceden bildiğimden yadırgamadım burnu
  • kılıçla tam dağı kesecekken burnunu kesiyomuş kan kaybınan ölüyomuş :D ne güzel olur:DD bu arada naruto konusunda bleach spoileri yemek de garip yaw dikkat edin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

susanoo nun tam formu japon mitolojisinden sojobo
    ben önceden bildiğimden yadırgamadım burnu

Ne mitolojiymiş yav. İzanami-İzanagi ile son bulur diyordum. Demek ki hala faydalanıyor mitolojiden. Ama insan biraz farklı yapar bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Step_2

kılıçla tam dağı kesecekken burnunu kesiyomuş kan kaybınan ölüyomuş :D ne güzel olur:DD bu arada naruto konusunda bleach spoileri yemek de garip yaw dikkat edin arkadaşlar.

Editledim mesajı. Genelde Naruto mangada güncel olanlar ya Bleach okumazlar, yada ondada güncel olurlar. O yüzden yazmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: Speed Step_2

kılıçla tam dağı kesecekken burnunu kesiyomuş kan kaybınan ölüyomuş :D ne güzel olur:DD bu arada naruto konusunda bleach spoileri yemek de garip yaw dikkat edin arkadaşlar.

Editledim mesajı. Genelde Naruto mangada güncel olanlar ya Bleach okumazlar, yada ondada güncel olurlar. O yüzden yazmıştım

sen değil yukarda adamda yazmış bişeler.

• Madara'nın edosu bozulmaz çok büyük ihtimal
  • Madarayı göstermedi ama yukarda yazdığım gibi o adam gitmez.Onu edo tensei ile sargılı edolardan çağırmıştı.Eğer özel olmasını istemeseydi en başta salardı .Veya bütün edoları tek seferde salmak yerine tek bir edo yollar o edi istediği yere varınca 3 ünü onlar dağılıp 5 ini onlar da dağılıp10 unu derken parça parça edo çağırabilirlerdi ki o zaman shinobi birliği düşman sayısını fark edemez ve avantaj sağlardı.Ayrıca Susanoo'su tamı tamına şu resimdeki heykele benziyor.
  • quote:

Madarayı göstermedi ama yukarda yazdığım gibi o adam gitmez.Onu edo tensei ile sargılı edolardan çağırmıştı.Eğer özel olmasını istemeseydi en başta salardı .Veya bütün edoları tek seferde salmak yerine tek bir edo yollar o edi istediği yere varınca 3 ünü onlar dağılıp 5 ini onlar da dağılıp10 unu derken parça parça edo çağırabilirlerdi ki o zaman shinobi birliği düşman sayısını fark edemez ve avantaj sağlardı.Ayrıca Susanoo'su tamı tamına şu resimdeki heykele benziyor.

Yandaki de Sasuke'nin Susano'su olur kesin. Naruto Tobi ile kapışırken, Sasuke'de Madara ile kapışır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Madarayı göstermedi ama yukarda yazdığım gibi o adam gitmez.Onu edo tensei ile sargılı edolardan çağırmıştı.Eğer özel olmasını istemeseydi en başta salardı .Veya bütün edoları tek seferde salmak yerine tek bir edo yollar o edi istediği yere varınca 3 ünü onlar dağılıp 5 ini onlar da dağılıp10 unu derken parça parça edo çağırabilirlerdi ki o zaman shinobi birliği düşman sayısını fark edemez ve avantaj sağlardı.Ayrıca Susanoo'su tamı tamına şu resimdeki heykele benziyor.

Yandaki de Sasuke'nin Susano'su olur kesin. Naruto Tobi ile kapışırken, Sasuke'de Madara ile kapışır diyorum.

Aslında olabilir şimdi dikkat ettim de savaşır gibi durmuşlar.Aklıma son vadisi geldi.Ve hatta ondan yola çıkarak aklıma okuduğum bir teori geldi ama insanlar teorinin yazarıyla alay etmişlerdi yayınlamaya niyetim yok
  • mesajım bulunsun butonu nedir ya

haftaya manga yok da niye

bölüm iyi güzelde saske abisini dinlesin adam olsun .bu arada narutonun klonu chiyo ve kimimaroyu durdurmamışmıydı ? vede niye kanlar içinde ? edo tensei geri aldı da kabuto ne olacak şimdi genjutsuda mı kalır acaba ? itachi ne yapacak ki daha hala yapabilirim dedi? bekle 2 hafta öğren

http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto/589/1 türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 7 Haziran 2012; 0:02:32 >
  • itachi kesin yine sasukenin alnına parmağıyla vurup yok olacak kötü bir son daha bir bağlanamadı bu iki kardeş birbirine ya sasuke zerre umrumda değilde itachiye üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

itachi kesin yine sasukenin alnına parmağıyla vurup yok olacak kötü bir son daha bir bağlanamadı bu iki kardeş birbirine ya sasuke zerre umrumda değilde itachiye üzülüyorum

bence kesin sasukede izanami yapmaya calisacak... ve duzelmesini sagliyacak..
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.