Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (346. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pawnee

türkçe manga çevirileri cok yavaş ilerliyor.önceden 4 te 5 te yüklenirdi.tabi herkes işinde gücünde ama en azından
    iyi derece ingilizce bilen bir arkadas spoiler icine alarak konu altında yazsa cok güzel olur

örn.
    Naruto manga 578

Sasuke: Seni buldum !
    - Neden buraya geldin?
    (!)
    -Sen Orochimaru musun?

( ?????) : Tam olarak değil...
    Sasuke:Bu ses...
    -Kabuto !

bölümle ilgili olarak

sasuke yavaş yavaş yola geliyor böyle giderse naruto vs sasuke olmaz.

edit :imla

daha geçen mangada ilk naruto'yu öldüreceğim diyordu.
  • 2-3 bolumde madara etmezler umarim madarayi adam karizma büstü gibi
  • Yalnız Madara şuan da aşmış bir noktada... Hani bir basamak üstü Rikudou, öyle bir konumda. E şimdi böyle bir adamın hala Kabuto'nun kontrolünde olması biraz saçma gelmeye başladı, ben bir an önce Madara'nın, Kabuto'nun kontrolünden çıkmasını bekliyorum.
  • itachi tekniğin zayıf noktasının kendisi olduğu söyledi buna göre madaranın o durumdan çıkacağını zannettmiyorum fakat belli olmaz tabi
  • farkındaysanız madara şu anda zaten kontrol edilmiyor, tamamen hür iradesiyle dövüşüyor. gerçi dövüş diyemeyiz buna kage'lere ciddi anlamda öldürme odaklı dalmıyor bile. sadece hashirama'nın güçlerini ve rinneganı tartıyor. istese hepsini gebertir
  • Teknikleri kendi yapıyor ama Kabuto istediği an, istediğini yaptırabilir; kontrol ettiği taşı göstermişti. O yüzden Madara, eğer ciddi bir düşman olacaksa, Kabuto'dan kurtulması lazım. Şahsen Madara geldiğinden beri, yeni bir serinin Madara üzerinden yapılacağını düşünmeye başlamıştım, umarım yanılmam.
  • yani demek istediğim kabuto madarayı kontrol etmeye korkuyorda olabilir. valla madara üzerinden gidilse bencede çok iyi olur ama kimse durduramaz ki adamı
  • Ahh Sasuke ahh...

Yani manga şu seviyedeyken yapma, kime olursa olsun atma...Shuriken mi kaldı?
  • madara rinne rebirth ile kendini diriltebilir mi acaba ?
    kabuto ya edo yu geri aldırırsa itachi de gidebilir .o anda neler olacak ?
    tobi kimdir ne olacak ? naruto rikudo yolunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

madara rinne rebirth ile kendini diriltebilir mi acaba ?
    kabuto ya edo yu geri aldırırsa itachi de gidebilir .o anda neler olacak ?
    tobi kimdir ne olacak ? naruto rikudo yolunda

Diriltebilir belki ama niye yapsın ki? Eğer yapar ise yine ölümlü bir beden olacak o. Edoyu bozacak çünkü ruhu o bedene bağlı. Ruhunun dirilen bedene geri dönmesi lazım. Şu haliyle zaten ölümsüz, sonsuz bir dayanma gücü sahibi daha da önemlisi ölmeden önceki halinden kat kat üstün Kabuto sağolsun.

Kabuto'ya Edoyu bozdurur ise Itachi, anında gitmez bir kaç kelime eder Sasuke ile. Ama bu kelimeler Sasuke'nin kalın kafasına girer mi bilemem.

Tobinin bu saatten sonra kim olduğu önemli değil. Çünkü Tobi artık baş aktör değil. O rolü Madara devraldı. O yüzden Naruto onu harcayabilir de, oradan kaçabilir de. Ama bu pek birşey fark etmez. Elindeki bijuuları tekrar kullanabilmesi için büyük zamana ihtiyacı var.

Naruto ise tam anlamı ile Rikido olmasa da onun küçük oğlunun seviyesine ulaşmış olacak bence. Hani beden gücü zirvede olacak. Son veya sondan bir önceki savaş kesinlikle Sasuke vs Naruto olacak yani Uchiha vs Senju olacak. Sonra artık ne olur bilinmez.
  • tobinin kim olduğunu açıklıyorum teorimle arkadaslar. (Geçen gün bi forum da gördüm burdamıydı bilmiyorum ama kafama yattı ekle çıkar yaparak bişeyler kurdum eminim mantıklı gelir size de :D )

gelin başlangıç da olan şeyleri biraz değiştirelim önce. Itachi ailesini ve bütün uchiha'yı katletmez, yani herkes yaşar. Sasuke mutlu mutlu yaşamında devam eder. Team 7 olurlar herşey güzel devam eder Sasuke'de iyidir Naruto'da ... Sakura ikisine de aşık değildir çünkü ikiside yaramaz uslanmaz 2 kafadardır adeta. Sonra chunin exam'de Sasuke orucu tarafından ısırılır ancak kakashi'yle yaptığı görüşme , Naruto ve sakura'ya olan sevgisiyle köyden ayrılmaz ve seali kapattırır hiruzen'e. Zaten intikam arzusu'da olmadığından hızlı bir power-up peşinde değildir.
    Arkası kesilmeyen görevler , güzel zamanlar , trainingler derken 3ü de büyümüşlerdir bile. Ancak rekabetleri asla bizim bildiğimiz kadar ileri seviye'de olmamıştır. Sasuke eternal değil mangekyou bile açmamıştır. Ameterasu gibi susano gibi özellikleri yoktur. Chidori gibi özellikleri dursada totalde bizim bildiğimiz sasuke kadar güçlü değildir ama iyi kalplidir. Naruto' da kurtarması gereken bir sasuke olmadığı için çok hızlı şekilde genç-rikodou olmaz ve rasengan kage bunshin gibi 1-2 sağlam teknikle güçlense dahi ustasının ölmemesinden dolayı sage modu öğrenmemiş kyuubi'yide kontrol etmeyi amaçlatıcak kadar büyük bir acı çekmemiş veya o kadar büyük bi düşmanla savaşmamıştır.

İşte böyle gel zaman git zaman ikiside gerçekten inanılmaz güçlü dahi olsalar shinobi dünyasını koricak kadar güçlenmememişlerdir anlicağınız. Yaşları da 40lara 50lere gelmiştir artık. Yaşlarının getirdiği tecrübe ve güç onları üstlere taşımıştır ancak hala dünyayı kurtaracak kadar yeterli değildir ikisi de. çetin savaşlar daha büyük kayıplara neden olur. Önce neji hinata gibi rock lee gibi insanlar savaşta teker teker düşerler. Onları koricak bir naruto yoktur ne de o denli güçlü bi sasuke. Konaha adeta savaş alanına döner ve köy yıkılır. Shinobi dünyasına barış gelemez. Sasuke de naruto da buna çok üzülürler ama dünyayı değiştircek kadar güçlü değillerdir orta yaşlı iki güçlü shinobilerdir sadece.

(olaylar başlıyor inanın beğeniceksiniz )Derken Naruto da barış uğruna -yohiko vari şekilde - canını verir. Sasuke artık herşeyin bittiğine dünyanın savaş kan revan içinde kalcağını düşünerek uchiha tabletlerine gider ve onları okumaya kalkar. Bir umudu yoktur ancak barış için herşeyi yapmaya hatta canını bile vermeye razıdır. Ve orda okudukları şuana dek görülmemiş bir tekniğin kapısını açmaktadır Zaman-mekan jutsusunun! Ve sasuke geri dönüşü olmicak bir karar alır. Bu karar shinobi dünyası için son şanstır.Peki nedir o ?

Geçmişe dönüşü olmayan bir bilet almak!! Ve sasuke bir gözünü heba etme pahasına kendisini geçmişe geri yollar.
    Gittiği tarih 10 Ekim'dir, yani herşeyi değiştirebilceğini inandığı dostunun doğumgünü. Yüzüne bir maske takar ve köye saldırır. Ok yaydan fırlamıştır ve planı geri dönüşü olmiyacak bir plandır. Naruto'yu kendi zamanındakinin aksine doğar doğmaz bijuu'lamak için anne ve babasının canlarını feda etmesine kadar uzanacak küçük bir kısımla başlar bu plan. Bu da naruto'ya anne babasızlığın ve dışlanmışlığın acılarını katacaktır. Ve acının getirisi yanlızca daha çok güçtür elbetteki.

Orda işi biter ve uzunvadeli planı olan Akatsuki'yi kurar.

Şimdi bişeye parmak basıcağım; sizce itachi gibi zeki ve yaşıtlarının çok ilerisinde üstün bir ninja maskeli bir adamın sözüne kanıp bütün ailesini katledermiydi? SİZ olsanız; köy için değil, biri istiyor diye ve köye de yardımı olucak aslında diye BUTUN aileinizi kesebilir miydiniz? Sanmıyorum.
    Sasuke gider ve itachi'yi bulur. onunla yaptığı bire bir görüşmede maskesini çıkarır ve kendini tanıtır. İtachi yaşlanmış da olsa kardeşinin yüzünü anlamakta güçlük çekmez ve şaşkınlıktan deliye döner. Herşeyi anlatır F-Sasuke'de itachi'ye. İtachi inanamaz ve kardeşine bakar ağlamaklı şekilde. (F-Sasuke future sasuke den geliyor nickimiz o :D ) Tobi'yse sarılır geçmişteki abisine. Çünkü itachi'de kendi zamanında barış için canını vermiştir uzun zaman önce. Abi özlemi büyüktür Tobi'nin de.

Böylece itachi ne istediğini barış için ne yapılması gerektiğini sorar. Ve bütün planı öğrenir. Barış için sasuke'nin kötü bir karaktere bürünmesi gerekmektedir! Kötü yola düşen bir sasuke kurtarılmayı beklemektedir, onu kurtarıcakta elbetteki en yakın arkadasıdır.
    Peki kötü yola nasıl düşücektir bu çocuk? Elbetteki büyük acılar ve intikam duygusuyla.
    Böylece itachi o gece gider ve bütün klanını keser. Dünya barışı içindir bu fedekarlık. Bir adamın veya bir köyün çıkarları için değil. Itachi bu denli büyük birşey için ancak kabul edebilir zaten böyle bir katliami. Ancak Sasuke'yi ellememesi ve sasuke'nin kendisini görmesi kesin bir emirdir. 2nedenle;

1.si elbetteki sasuke ölürse F-sasuke de ölücektir geçmişte olmadığı için.
    2.si sasuke'yi Itachi intikamıyla doldurulmalıdır; ki güçlensin. Bu çok önemlidir. Çünkü üstte de belirrtim; eğer o güçlenirse Naruto'da güçlenicektir. Ve dünyanın kurtulma şansı çok daha fazla olacaktır.
    Bu noktadan sonra anlatıcaklarım kopuk kopuk olcağından hikaye anlatımını bitiriyorum. Saçma da bulabilirsiniz mantıklı da ancak hepsini ben -safazx @donanimhaber- yazdı :)

Deidera - sasuke savaşına dönelim. Deidera'nın son tekniğiyle sasuke'nin ölmüş olması gerektiği çok barizdi değil mi? Peki nasıl kaçtı.. Elbetteki Tobinin yardımıyla.Peki obito-madara kim olursa olsun başkası Onu neden kurtarsınki ? Eline ne geçicek. Zaten bütün uchihaları öldürtmüşsün, sasuke kim der insan. Ama işte yukardaki 2neden buna engel olmaktadır. Sasuke çok önemlidir. Ve tobi onu kurtarır. Çünkü o aynı zamanda kendisidir
    Ardından sasuke vs itachi sonrası konusmalarına bakalım.

Tobi maskesini çıkarmak istiyor. Peki ama niye? Ulan der insan bir allahın kulu görmedi poposu b*klu sasuke'ye niye açıyorsun. Elbetteki artık zamanın geldiğini düşündü bilmesi için. Ancak itachi kişisel mutluluk ve hava için tobi'nin bunu yapmasını istemedi ve sasuke'yle f-sasuke nin birbirlerini görüp planın aksamamsı için garantiye yattı ve ametarasuyu sasuke'ye f-sasuke'yi görmemesini sağlicak şekilde mühürledi. Çok mantıklı değil mi? Ya birbirlerini görünce fizik kurallarına göre bir hata olsa ? ve birine bişey olsa. Bu riski aldırtmadı.
    Artık bu noktadan sonra kage toplantısı arc'ında neden son anda tobinin o müdaheliyi yapıp sasuke'yi kurtardığını birdaha anlatmicam :D

He tabi birde o mükemmel danzo savaşı var. Bir düşünsenize Geçmiştesiniz ve 15 yaşınızdaki siz biriyle savaşıyor. İzlemek keyifli olmazmıydı? ''Bakalım planım ne kadar ileri gidebildi. Bakalım sasuke'yi yani kendimi benim o yaşıma kıyasla ne kadar güçlendirebildim.'' Güçlerinizi ve planın yürürlülüğünü okuyabilmek anlayabilmek adına mükemmel bir fırsat değil mi izlemek?. Eminim o ihtiyar yüzü sırıtıyordur o savaşı izlerken maskenin ardından :)
    Elbetteki savaşın sonunda kendini ve sasuke'yi kurtarmasını saymıyorum bile son patlamadan.

Yani F-sasuke aslında iyidir ve dünya barışı için kurmuştur bu büyük planı. Bu senaryoyla dizinin sonlarına doğru sasuke'yi de sasugay gibi nefret dolu terimlerden kurtarabilir hem kishi. Sasuke'de iyi biridir yani özünde ve bu planı kurar. Tek şansı bu sasuke'nin kötü olması ve naruto'yu peşinden koşturarak rekabete sokup çok güçlendirmesidir. Başka bir plan veya kurgu shinobi dünyasını kurtarmaya yeticek kadar güçlü bir naruto'nun doğmasına sebebiyet veremezdir F-sasuke YANİ tobi ye göre. Düşünsenize bu durumda sasuke'yi de içten içe sevmez misiniz. :)

Açıkcası burdan sonra daha gider bu teori ancak şuan için bu kadar yazdım. Ben asıl düşmanın kesinlikle madara olcağını düşünüyorum. Tobi eğer planını işletebilirse bu sefer ninja dünyasına barış gelicek. Çünkü Naruto bunu başarıcak. Sasuke'de barışa köprü olan narutoya dayanıklılk katıcak

Shippuden'in sonu tobinin bunları açıklaması ve bütün bunların flashbacklerle açıklanmasıyla biticek tobi ''My mission is completed, its up to you two now. Be careful and always cover your friends.'' gibi bir cümleyle görevini tamamlayıp kendini yokedicek. Ve bir sonraki arc (artık adı ne olursa) veya seri biticekse shippudenin son 10-15bölümü Madaranın o kötü , savaş dolu shinobi geleceğini yapamaması için Sasuke ve Naruto'nun savaşını anlatıcak;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safazx -- 15 Mart 2012; 2:26:36 >
  • @safazx
    Anime bölümünde de yazılmıştı bu tarz zaman-mekanlı teoriler. Açıkçası gayet mantıklı ama benim aklıma yatan bir teori değil. Umarım içinde "zamanda yolculuk" geçmeyen bir hikaye görürüz. Zira zamanda yolculuk Naruto'ya pek uygun gelmiyor bana. Daha "shinobivari" bir şeyler bekliyorum Ayrıca zamanda yolculuğun kendisi "faul" bir konu. Madem Sasuke geçmişte gitti geleceği değiştirdi, bu gelecekte Sasuke'nin geçmişe gitmesi gerekmeyecek. Bu durumda Tobi'nin hiç var olmamış olması gerekir, olaylar paradoksa girer. Zaman yolculuğu filmlerinde bunu genelde paralel evrenlerle açıklarlar ama bir zahmet bu tarz bir animeye sokmasınlar bu olayları. Her neyse...
    Teorinin kendisine gelince, bir kere o ilk kısmı baştan yazmak lazım. Zira Sasuke daha geçmişe gidip Tobi olmadıysa 16 yıl önce Kyuubi'yle köye saldırmamış, Minato ve Kushina hiç ölmemiş, Naruto Kyuubi'yi hiç almamış olmalı. Hatta Naruto'nun Kyuubi'nin gücüyle Haku'yu yendiğini hatırlarsak o olay da komple değişir. Yani o hikaye tamamen ayrı bir şekilde yazılmalı. Hatta bana sorarsan hiç bulaşma oraya.
    Diğer kısımlar olmuş gibi yalnız
    quote:

Ancak itachi kişisel mutluluk ve hava için tobi'nin bunu yapmasını istemedi ve sasuke'yle f-sasuke nin birbirlerini görüp planın aksamamsı için garantiye yattı ve ametarasuyu sasuke'ye f-sasuke'yi görmemesini sağlicak şekilde mühürledi. Çok mantıklı değil mi? Ya birbirlerini görünce fizik kurallarına göre bir hata olsa ? ve birine bişey olsa. Bu riski aldırtmadı.

Şu kısım olmamış. Hiç mantıklı filan değil öyle yazmış olsan da Sasuke bunu kendi başına düşünebilir Itachi'nin Amaterasu'suna gerek yok. Boru değil Amaterasu sonuçta Buraya başka kulp bulursun

Öyle işte. Mantık olarak gayet başarılı bir teori. Uzun uzun da açıklamışsın ne güzel Olabilir tabi ama umarım böyle olmaz diyorum ben. Kishi görmesin yalnız bakar bu teori daha güzzel bu şekilde yapar sonunu Hatta bir teori de benden:
    Kishi hikayenin sonunu bilmiyor, milletin ürettiği bu teorileri toplayıp en iyisini bulup düzenleyip çizmeyi amaçlıyor. Bu da mantıklı aslında düşününce
  • Ha bu arada 578'de Mokuton Bunshinleri görünce aklıma Naruto geldi. Madara tam Narutoa'ya göre bir rakip. Kyuubi'nin çakrasını kullanırken Yamato'nun Mokuton'u etkileniyordu hatırlarsanız. Şimdiki haliyle Madara'nın bunshinlerini de kılını kıpırtmadan durdurur bu. Sağında solunda çiçek açar filan İyi kapak olur Marada'ya Susanoo açsınlarmıymış artist ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Ha bu arada 578'de Mokuton Bunshinleri görünce aklıma Naruto geldi. Madara tam Narutoa'ya göre bir rakip. Kyuubi'nin çakrasını kullanırken Yamato'nun Mokuton'u etkileniyordu hatırlarsanız. Şimdiki haliyle Madara'nın bunshinlerini de kılını kıpırtmadan durdurur bu. Sağında solunda çiçek açar filan İyi kapak olur Marada'ya Susanoo açsınlarmıymış artist ya

İyi düşündün bence naruto klonlarıyla gelir madaryla kapışır.Tobi haftaya biter bence.
  • bence naruto ile madara'yı karşılaştırmazlar. naruto tobi ile kapışır, kageler madara'yı oyalar, itachi ve sasuke edo tensei'yi durdurmayı başarır ve en sonunda sasuke vs naruto gerçekleşir.
  • @safazx

İnsanlar genelde alengirli konulardan hoşlanırlar, hani senin anlattığın gibi olsa hikaye, sanıyorum kimse hayır demez. Ama 10 küsür yıllık hikayede o kadar çok gedik var ki, böyle bir hikayeyi mantık çerveçevsinde yediremez kimse.

Mesela, demişsin ki;
    quote:

Orijinalden alıntı: safazx
    Ve orda okudukları şuana dek görülmemiş bir tekniğin kapısını açmaktadır Zaman-mekan jutsusunun!

Fakat, uzay zaman tekniği, ilk olarak Tobirama tarafından kullanılmıştı, Sasuke doğmadan yıllar önce!? Hem ayrıca uzay zaman tekniğini kullanmak için bir göz feda edilmiyor, gözün feda edilmesi sadece Izanagi için geçerli bir durum.

Bunun dışında Sasuke, kendini hiç geliştirmediyse; geçmişe gittikten sonra Kyuubi'yi nasıl kontrol edebildi ve Minato'ya nasıl kafa tuttu? Adamın iki kolu da Zetsu'nun bedeni gibi, nasıl Zetsu ile tanıştı ve ne oldu da kollarını kaybetti? Adam Zetsu'larla ülkesinin insanlarını öldürttü!? Hani barış istiyordu?..

Barış isteyen bir adam, Mizukage'yi niye parmağında oynatsın?

Hatta madem F-Sasuke yani Tobi, herşeyi barış için yapıyor, e mevcut shinobi dünyasının en kötüsü durumuna geldikten sonra, hangi akla hizmet dünya savaşı ilan etti? Zaten sen barış istemiyor musun, şuanda da herkesi kontrol eden en kötü sensin, orada bitir herşeyi, ortadan kaybol, savaş olmasın, kimse ölmesin!?

Ms, ems, rinnegan gibi gözlerin hiç birine sahip olmayan F-Sasuke, Uchiha tabletindeki bu kadar önemli bir tekniği nasıl öğrendi ve Uzumakiler, Senjular, Uchihalar, Madara'nın geçmişi, Oonaki gibi en yaşlı kagelerin bile efsane sandığı Rikudou hakkındaki gerçekleri, kimsenin bilmediği Juubi'yi ve kuyrukluların Juubi'den ortaya çıktığı gibi bilgileri nasıl öğrendi veya okudu? Oysa kendisi yani F-Sasuke yani Tobi, kage toplantısını bastığında rinnegan ile herşeyin okunabildiğinden bahsetmişti.

Nagato'ya rinneganı veren F-Sasuke ise, F-Sasuke, rinnegan'a nasıl sahip oldu?

Naruto'ya, güçlensin diye Kyuubi'yi mühürletip, sonra da bu kadar çok sevdiği arkadaşının öleceğini bile bile neden Kyuubi'yi ondan almak için uğraşsın?

Itachi hangi planın aksamamı için Sasuke'nin gözüne Ameterasu koysun ki; zaten planı yapan F-Sasuke, adam kendisini Sasuke'ye göstermek istiyorsa vardır bir bildiği...

Gider bu böyle, o yüzden gelecek, geçmiş işleri bu kadar uzun zamandır devam eden hikayeyi patlatır, o yüzden yazık olmasın canım mangaya ona zamandır okuyoruz, izliyoruz.
  • Teoride illaki açıklar olucaktir sonucta nostradamus degilim ancak benim vurguladığım bir iki şey var. Teoirime o acıdan bakmalısınız:)
    1. Si ben Itachi nin konaha barisi gibi basit bı neden için bütün klanini kesicegini düşünmüyorum. Tobi-Itachi iliskisi ve o geceyle ilgili hala bilmediğimiz çok fazla şey var. Anne baba küçük buyuk demeden herkesi kesip Sasuke yı bırakması ve zamanı geldiginde ona kendini teslim edip öldürmesi. Bunlar buyuk derin bı planın parçaları gibi. Su ikisi kabutoyu yenip konuşsa bence bı kaç su ogrenicez. Zaten Itachi demisti hala o geceyle ilgili bilmediğin seyler var diye.
    2.si bütün Uchiha gözlerini tutan hiçbirini iplemeyen biri (tobi) neden Sasuke yı bukadar önemsiyor. Kaç kere hayatını kurtardı saydınız mı :) o kadar güçlü insanlar var Naruto evreninde çok güçlü Uchiha'lar da var. Neden popusu b*klu Sasuke? Ki savaşta kullanmıyorum bile ki savaşta aslında karsı tarafa gecti o Sasuke suan için. Çok anlamsız bu kadar onemsenmesi Sasuke'nin peki ya o maskenin arkasında yasli bir Sasuke varsa? Daha mantıklı olmazmı.
    Ayrıca 2. Nin adi senju tobirama bu da biraz ironik ? Zaten ilk Sasuke buldu demedim ama o tabletleri okumak o jutsuyu acabiliyordur belki de?
    He ayrıca soyle seyler var o maskenin arkası yasli ve kishi şaşıracaksınız demisti tutupta danzo çıkmaz heralde?:)
    Yasli bir Sasuke'nin ne kadar güçlendiğini bilemeyiz. Rinnegan çıkarmış ama onla bile savası durdurmamış olabilir. Teoride okisma girmemiştim. Rinnegan Apayrı bir olay zaten :)
    Ancak tabi sonucta ben ayın gözü planına inanmıyorum. 120 lerde pain akatsukinin planını anlatınca hepimiz vov demiştik ama kimse 10 kuyruklu ayın gözü planını bilmiyordu onlar üyelere söylenen bi yalandi sadece. Bu da yine bir kandirmacadir. Tobi Naruto yu tartiyordur belki de? Hatta kötü insanları toplayıp Naruto ya öldürmek istiyordur belkide?:D tabi bu son dediklerimi duymamış olun oralar çok guzel baglanicaktir ben o kadarını bilemem ama bildigim bisey varsa Sasuke'nin boyle kotu bir sonu olmicagi ve tobinin Sasuke ye verdigi önemin altında kesinlikle bişeyler olduğu.
    Artık biraz da ben obito madara fugaku falan bunlara inanmıyorum bu kadar basit ve ezik bir senaryoyla gelmez kishimato o yuzden boyle seyler de düşünülmeli. O maskenin ardından obito çıksa ben k.cimla gülerim bu muydu derim. Varın siz duşunun iste :)

Son olarak dediklerimin guzel oturması için " infamous" adlı oyunu oynayın aslında; neden tobi savaş acıyor neden narutoyu ve sevdiklerini öldürmeye çalışıyor falan diye düşünüyorsanız özellikle :)
  • Açıklar olacaktır dediğin kısımlar en can alıcı yerler. Sen teoriden ziyade, hikaye oluşturmuşsun...

Infamous'ı örnek veriyorsun ama oradaki olaylar, Cole'un tekrar kendisine bağlanıyor. Adam Beast'den kaçıyor ama kaçtığı halde her birşey yine yok oluyor, bu böyle olmayacak deyip geçmişe giderek, kendisini; Beast'in çıkış zamanına göre güçlendirmeye çalışıyor, ki zaten Cole'un zihnine tüm yaşananları aktarıyor. Cole'da sonra Beast ile kapışıyor.

Naruto'nun Infamous vari bir hikayesi olması için, Beast gibi Tobi'den öte başka bir kötü olması lazım. Ama Naruto'da baş kötü Tobi ve teorine göre bu adam geçmişteki Sasuke. Bu hale gelmesinin sebebi de, yaşanan onca savaş, arkadaşlarının ölümü vs. bu yüzden de barışı getirmek için bu yola başvuruyor. Ama gelinen noktada geçmişteki Sasuke yani Tobi'de kötü, çocuk olan Sasuke'de kötü! Ben de diyorum ki, geçmişteki Sasuke madem herşeyi barış için yaptı, niçin savaş başlatıyor? Amacı zaten savaşları bitirmek değil miydi? Naruto'yu kurtarmak ve onu güçlü kılmak için Kyuubi'yi mühürletip, ailesinin ölmesine sebep oluyor ama sonra aynı Sasuke, bu çok sevdiği arkadaşı Naruto'nun öleceğini bile bile, Kyuubi'yi hangi akla hizmet tekrar almak istiyor?

Hani rinnegan mış, Itachi'nin yaptıklarıymış, Uchiha'nın geçmişymiş falan hepsini bir kenera koyuyorum, sırf Tobi'nin şuan yaptığı kötülükler bile teorini toptan çürütüyor.

Zaten Obito, Tobirama falan olma olasılığı yok. Tobi, mevcut bilgi ve yeteneğini göz önüne aldığımızda, Uchiha klanından ya da Rikudou ile bağlantılı biri çıkacak. Sasuke falan çıkması için, ciddi anlamda uçuk şeyler gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Ha bu arada 578'de Mokuton Bunshinleri görünce aklıma Naruto geldi. Madara tam Narutoa'ya göre bir rakip. Kyuubi'nin çakrasını kullanırken Yamato'nun Mokuton'u etkileniyordu hatırlarsanız. Şimdiki haliyle Madara'nın bunshinlerini de kılını kıpırtmadan durdurur bu. Sağında solunda çiçek açar filan İyi kapak olur Marada'ya Susanoo açsınlarmıymış artist ya

İyi düşündün bence naruto klonlarıyla gelir madaryla kapışır.Tobi haftaya biter bence.

Of of Naruto daha ne havalar yapar şu pozisyonda Madara'ya... Mokuton Bunshinleri durduktan sonra çıkar karşısına Sannin Mod'da 25 clon çıkartır Madara'nın etrafına. Sonra bir de şu sözleri söylese: "25vs1 olduğu için bana korkak deme. Sonuçta sen Uchiha Madara'sın bense daha Chunin olamadım." ve şunu "Şimdi sana bir soracağım, Madara-san: Bunshinlere Kyuubi ister misin yoksa istemez misin?" O vakit Naruto 5 kagenin karşısında Hokageliğini ilan eder, hatta gelmiş geçmiş bütün kageleri geçtiği ilan eder. Sakura'yı geç bütün kızlar anında aşık olur. Hinata dayanamaz ölür Sasuke bile aşkını ilan edebilir

Ama Tobi'yi o kadar çabuk harcatmasınlar ya. Bugün zaten hiç görmedik
  • seninki teoriden ziyade sallamasyon olmuş sadece gülüyorum

orochimaru gibi bi karakteri tobinin sasukenin üstüne saldığına inanıyorsunda tobinin sasukeyi oktan yere koruyacağınamı inanmıyosun ? bide belkide tobi narutoyu tartıyo demişsin sasukeyi tartmadığını nerden biliyosun ? kendini görmesin diye sasukeye mühür yaptı diyosun e hiç düşünemedin mi ya amaterasunun etkisinden kurtulamasaydı tobi nolacaktı ? bunu göze alırmı tobi ? mekan zaman jutsu gibi yapılması çok zor ve senjular tarafından üretilen bi jutsu uchiha tabletlerinde yer alıyor ve bizim saske pat diye öğreniyo bunu ? bunların hepsine inanıp teori mi üretiyosun şimdi ?
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.