Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse boşverin siz sürekli yanlış anlıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH TyphooN

Neyse boşverin siz sürekli yanlış anlıyosunuz

Yanlış anlamıyorum, anlamak istemiyorsunuz. Teknik tamamlandı bitti diyorum. Rasengan'ın son seviyesi element eklenmesiydi ve ekleyerek olayı bitirdi. Ayrıca tekniktede ustalaştı. Yani yarım kalan bir teknik yok. Yasaklandı çünkü Naruto'ya da hasar veriyordu tamamlanmamasıyla ilgili değildi. Sage mod ile Naruto'ya verdiği hasar ortadan kalktı. Eğer fırlatmasını söylüyorsan o ekstra bir özellik, tekniğin tamamlanıp tamamlanmamasıyla ilgili değil.

• Özet geçiyorum:
    Naruto Super Saiyan moda girer, biraz hava atar.
    Guy gelir. Naruto Kisame'yi sezer. Kisame ortaya çıkar.
    Naruto Kisame'nin yanına Shunshin no Jutsu ile bir nevi ışınlanır. Yumruk atar. Kisame kan kusar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogion -- 4 Ağustos 2010; 15:28:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogion

Özet geçiyorum:
    Naruto Super Saiyan moda girer, biraz hava atar.
    Guy gelir. Naruto Kisame'yi sezer. Kisame ortaya çıkar.
    Naruto Kisame'nin yanına Shunshin no Jutsu ile bir nevi ışınlanır. Yumruk atar. Kisame kan kusar.

• Second Part:

Naruto sense a danger.
    Bee sense it too.
    Naruto ve Bee Tehlikeyi sezerler.
    A face exits from the Samehada, Kisame.
    Kisamenin yüzü samehada görünür
    Why are you still alive ?
    Hala neden canlısın?
    What was that about the corpse ? ( About Zetsu )
    Cesete ne oldu?(Zetsu için)
    Kisame is about to retreat.
    Kisame geri çekilmeyi düşünür
    Out of nowhere, Naruto fucking Shunshin no Jutsu Punch Kisame.
    hiç ortada yokken, naruto shunshin no jutsuyla kisameyi yumruklar
    Bee : "Shunshin no Jutsu ? Batting first, huh ? This is just like the Yellow Flash, now."
    Bee: ''sunshin no jutsu?Sarı şimşeğin yaptığı gibi,
    Kisame vomits blood.

kisame yaralanır, kan kusar
  • Ben demiştim Kisame'yi sırf Naruto'nun yeni skilleri için harcayacaklarını. Gerçi çok zor bir tahmin değildi.
  • Meraklandım şimdi.
  • Gerçek mi bu?
  • Shunshin No Jutsu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Aklıma çok salakça bir soru takıldı

Minato ve Kushina kalan son chakralarını oğullarını görebilmek için the eight trigrams seal yardımıyla Naruto'ya mühürlüyorlar. Şimdi çocuklarını ne zaman görüyorlar? O mührü yaptıktan 16 sene sonra mı yoksa o an mı? Naruto, Minatoyla karşılaştığı zaman 16 yaşındaydı mesela. Naruto babasını 16 sene sonra gördü. Peki Minato da 16 sene sonra mı gördü yoksa o mühür ile geleceğe gidip bir şekilde Kyuubi'nin köye saldırdığı gün mü gördü?

İyi karıştırmışsın olayı ..Mühürü yaptığı o andan 16 sene sonra narutoyu gördü..
  • Shunshin No Jutsu mu ?
    Acayip merak ettim bölümü. Ortalık biraz karışacak gibi. Gai bir ton kapı açar kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onel -- 4 Ağustos 2010; 23:10:32 >
  • mangastreamde naruto çıkmış.Haberiniz ola
  • Ayağının duvarda kaldığı yerde koptum
  • Mangastream'e yükleniliyor. Site zar zor açılıyo
  • Ben mangareaderden okudum
  • yüklenmeyin fazla arkadaşlar.. bizde merak ediyoruz ama açılmıyor site:D:D

edit: kyubi nin çakrayı kullanınca çok karizma oldu be:D zaten teleportu geliştirse başka güce bile gerek yok :D:D .. sage mod ve kyubi mod daki sense, his, sensör artık her ne diyorsanız çok güçlendi.. olası madara dövüşünde çok önemli olacak bir özellik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpii -- 5 Ağustos 2010; 2:16:51 >
  • Power up'ın kralı geldi naruto'ya. Şimdi saske düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Power up'ın kralı geldi naruto'ya. Şimdi saske düşünsün.

Sasuke serinin başından beri Naruto'dan beri adım önde oldu ve görünüşe göre hep öyle olacak ki serinin bir anlamı kalsın. Naruto yeni tekniklerde hep bocalıyor ama Sasuke her şeyi takır takır yapıyor. Şimdi abisinin gözlerini aldı ems'yi çatur çutur kullanır Sonra Naruto yine çalışıp dursun ki yetişsin filan
  • Sonunda arkadaş. Sasuke k.çından teknik uyduruyordu(Bkz:Kartal çağırma). Narutoda da gördük şu naneyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Sonunda arkadaş. Sasuke k.çından teknik uyduruyordu(Bkz:Kartal çağırma). Narutoda da gördük şu naneyi.

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.