Şimdi Ara

Naruto (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.294
Cevap
30
Favori
548.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçi animede şu an nefret edilecek birisi ama
  • Kişisel birşey değil, Uchiha klanına kılım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

Süpersin @muhacir bende birinci bölümü izledim 135 e kadar 2. seriye başladım ya bu savaşlar amma uzun sürüyor adamın sinirine dokunuyır bir süre sonra eski serisi daha bir güzeldi sanki

kaçıncı bölümdesin?

Bu arada 135'e kadar hangi ara izledin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 30 Ağustos 2008; 16:51:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Itachinin üstüne tanımam

Gerçi animede şu an nefret edilecek birisi ama

Mangayı okuyanlar:

Aslında çok çok iyi biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 30 Ağustos 2008; 16:56:53 >
  • orochimaru bence de gay dır bakınca kadınmı erkek mi anlaşılmıyo...

bide bi su ninjası vardı onun yanındaki çocuk kızmı erkek mi belli değil narutoda kız sanmıştı giderken ben erkeğim demişti bence oda gay dı ve zabuzaya aşıktı aynı şekilde orochi de gay ama kime aşık bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdas00

orochimaru bence de gay dır bakınca kadınmı erkek mi anlaşılmıyo...

bide bi su ninjası vardı onun yanındaki çocuk kızmı erkek mi belli değil narutoda kız sanmıştı giderken ben erkeğim demişti bence oda gay dı ve zabuzaya aşıktı aynı şekilde orochi de gay ama kime aşık bilmiyorum...

Sasuke'ye aşık
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

Süpersin @muhacir bende birinci bölümü izledim 135 e kadar 2. seriye başladım ya bu savaşlar amma uzun sürüyor adamın sinirine dokunuyır bir süre sonra eski serisi daha bir güzeldi sanki

kaçıncı bölümdesin?

Bu arada 135'e kadar hangi ara izledin?

Şu an 32 yi izliyorumValla 135 e kadar ingilizce alt yazılı izledim anlıyorum rahatlıkla ama arada bilmediğim sözcükler çıkıyor onlarıda sesli sözlükten bakıyorum o sıkıyor işte ondan bu güne kadar hep tr alt yazılı izlemiştim.Dershanenin sınavına çalışıyordum çok izliyemiyordum ama sınav bitti şimdi bende 2 haftadır basıyorum gaza
  • Bende ikisini birden izliyorum.

45'de yamato kyuubi'nin çakurayı kullanma gibisinden birşeyler söyledi. Mangayı okuyanlara soruyorum. Gelecek bölümlerde kyuubinin çakurayı kullanıyor mu? Eğer kullanmıyorsa nalet olsun o yamatoya

Edit:bu arada 100'ü animeso'ya koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 1 Eylül 2008; 2:48:14 >
  • @muhacir

Malesef ordan sonra kullanmıyor fazla fazla ( hatta hiç kullanmıyor diyelim direk zaten daha farklı olaylar dönüyor şu sıralar mangada söylemiyim hevesin kaçmasın :D )
  • muhacir burayada koysan animeso gene gitmiş açılmıyo...
  • Gözleri kırmızı da mı olmayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 1 Eylül 2008; 15:53:08 >

• Sen 42. shippuuden bölümünü izlesen kyuubiye doyarsın.Ayrıca Naruto artık Kyuubi'siz de güçlenmeye başladı.
  • 34 bölüm kaldı shippuuden e empty&muhacir iş birliğiyle tez zamanda bitecek inşallah...

tilkisiz güçlenmesi iyide nasıl çağırma jutsusu yapıcak o kadar çakrası nasıl oluyo...
  • Şu an 73 ü izliyorum Mangayı okuyan arkadaşlara bir sorum olacak @muhacir hocam güzel demiş bende merak ediyordum onu ama birşey canımı sıkıyor bu narutoya alemin en kral sanninlerinden jiraiya sama ders verdi 2,5 yıl ama hiç bir değişiklik yok yeni jutsular öğrenicek mi naruto?

Naruto ne zaman Kage Bunshin yapsa tamam birazdan hepsi puff olcak diyorum canım sıkılıyor.Rasenganı da zaten tutturamıyor bi türlü hep ıska geçti.Sasuke ne güzel hareketler öğrenmiş

İnsanları şaşırtma da 1 numaralı ninja bizi gene şaşırtacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdas00

34 bölüm kaldı shippuuden e empty&muhacir iş birliğiyle tez zamanda bitecek inşallah...

tilkisiz güçlenmesi iyide nasıl çağırma jutsusu yapıcak o kadar çakrası nasıl oluyo...

Kakashi nin dediğine göre naruto nun çakrası kakashinin kinin 4 katı eğer kiyubi nin çakrasını bastırmasaydı kendi çakrası 100 katı olurmuş.Boş adam değil naruto çakra yönünden bir sorunu yok.Gaarayla dövüşünde zaten mavi çakrayla çağırmıştı

• Şimdilik öğrendiği bir yeni jutsu var o da rasengan shruiken.Ama onu da gömdü mü altından kimse sağ çıkmaz herhalde.Bide Naruto şu an kurbağalarla eğitimde, Jiraiya'nın kullandığı kurbağa tekniklerini öğreniyor.
  • Filleri izledin mi? bende 53 deyim filleri atlayayım diyorum. Bi sakıncası olur mu?

Edit: Tilkisiz olur mu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 1 Eylül 2008; 21:56:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Filleri izledin mi? bende 53 deyim filleri atlayayım diyorum. Bi sakıncası olur mu?

Edit: Tilkisiz olur mu ya

Tilki fazla kullanılırsa Narutoya da zarar veriyor, üstelik Naruto Kyuubiyi kullanırken bilincini kaybediyor.Büyük ihtimalle ileride bilinçli bir şekilde kyuubiyi kullanmayı öğrenecek.
  • @muhacir eğerki zamanın yoksa atla derim konuyla pek bir alakası yok ama filleri atlarsanda geriye pek birşey kalmıyor.Mangayı takip etmeyenleri sıkmaz diye düşünüyorum

Ben seyrettim karar sana kalmış şu narutoyu haftalık seriye bağlamak için 2 gün sabah akşam naruto izledim bugün yetiştim sonunda öteki türlü çok zor olacaktı okullar açılınca falan...

Zamanın varsa izleyebilirsen izle sanki bundan sonra dahada güzelleşicek gibi akatsuki tam olarak ortaya çıksa

@Sezgek Noraktar tüm hayallerimi yıktın bu çocuk nasıl dövüşüyor rakipleriyle tilkiyi kullanmıyor rasenganı yediremiyor kaga bunshin çok kolay kaçıyor sürekli düş yere kalk düş yere kalk canımı sıktı vallaBari sakurayla bişeyler oluyor mu aralarında naruto dan başka jincuriki kaldı mı?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.