Şimdi Ara

Naruto (732. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Orijinalden alıntı: bataja

sasuke ve naruto ölür umarım. ikisine öyle bir gıcığım kiiiiiiiiiii

he ölüpte tekrar geri gelirlerse vırakırım izlemeyi. supernatural döner valla anime :D

Amaç heyecan yaratmak falan mı?

Naruto

Amaçsız bence

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Uzumaki Boruto ney lann

naruto+hinata=boruto

Daha iyi bir açıklama olamazdı herhalde.
  • 400. Bölüme geldik hala filler yayınlıyorlar. Manga biteli aylar oldu. Büyük savaşdan ziyade saçma sapan filler bölümler dayatılıyor. Dbz deki sistem daha iyiydi. En azından savaşlar uzatılsa da araya filler girmiyordu. Burda hem savaş uzatılıyor hem flashback giriyor hem de filler. Ne para hırsıymış arkadaş. Bir kaç yıl sonra da kırpılmış bölümleri başka bir adla çıkarıp onunla da para kazanırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mu5tafa

400. Bölüme geldik hala filler yayınlıyorlar. Manga biteli aylar oldu. Büyük savaşdan ziyade saçma sapan filler bölümler dayatılıyor. Dbz deki sistem daha iyiydi. En azından savaşlar uzatılsa da araya filler girmiyordu. Burda hem savaş uzatılıyor hem flashback giriyor hem de filler. Ne para hırsıymış arkadaş. Bir kaç yıl sonra da kırpılmış bölümleri başka bir adla çıkarıp onunla da para kazanırlar.

Anime kishimoto ya bagli degil, dbz deki gibi uzatilmasi zor o yuzden. Belki dbgt deki gibi olur. Fakat bunlari yapan gruptan mangakanin para kazanmasi isine geliyordur o da ayri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Abinos41

53. bölüme geldim boş boş izliyorum çeken bi tarafı yok şu Madara'yı görsemde rahat etsem

İzleme boşver.

• spoiler=9827203484]sonunda ilk meyveyi yiyen pirenses geliyo. diyo ki bu ne saçma sapan bi hikaye.. siliyorum ben bu geçen zamanı var oluştan ultimate hassikome teknği ile. diyo ki siz zaten wat is matrix durumunda takılıyosunuz.. bu madara tekrar aynı hale sokmaya çalışınca sizi gereksiz bi inseption durumu yaratılmasını istemedim ben. system reboot yapıyorum ben.. siz zaten anlamıycaksınız.. [/spoiler

TÜH! Bak görüyomusun spoiler içine alırken hata yapmışım ayan beyan ortada kaldı yazıklarım

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Dayanamadım mangasını bitiren arkadaşa sorular sordum bir sürü, sonra bana 700. bölümü açıp gösterdi çok fena .Anime ilerleyecek gibi değil yahu.

bu da bu kadar zrvalamaya ramen tutar ise gidip soy ağacını incelerim hiç müneccim var mı atalardan diye

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Bundan yaklaşık 1.5-2 yıl önce savaş yeni başladığında animeyi bırakmıştım şimdi tekrar güncele geldim ve savaş hala bitmedi görünen o ki 50 bölüm daha savaş sürer sonra sasuke ve narutonun hokage olmak için kapışmaları 70 bölüm sürse bakarsın konoha yok olur tekrar toparlanmaları falan ebet rahat 6 yılı var bu animenin yavaş yavaş izleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Bundan yaklaşık 1.5-2 yıl önce savaş yeni başladığında animeyi bırakmıştım şimdi tekrar güncele geldim ve savaş hala bitmedi görünen o ki 50 bölüm daha savaş sürer sonra sasuke ve narutonun hokage olmak için kapışmaları 70 bölüm sürse bakarsın konoha yok olur tekrar toparlanmaları falan ebet rahat 6 yılı var bu animenin yavaş yavaş izleyebilirsiniz

Sacmalama la max 2 yila biter. Araya filleri koymazlarsa bu sene de biterdi. Olmadi seneye biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 22 Şubat 2015; 0:02:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Madara

Naruto

Sasuke
     Naruto

İtachi
     Naruto

Oric
     Naruto

Yamato
     Naruto

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • @mu5tafa
    Madara'nın ki hariç diğerleri süper.
    Bu arada gülücüklerim nere gitmiş sadece 2 tane var???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tronuen -- 26 Şubat 2015; 17:45:45 >

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • Savaşın ortasında onlarca bölüm filler. Tam bir kolpalık yeminle.
  • ne zaman bitiyormuş filler
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.