Şimdi Ara

Naruto (605. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.294
Cevap
30
Favori
548.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Alt yazı çıktı

Hocam divxplanet'teki altyazıyı mı diyorsun? Oradaki 480p için ve Hd indirmeyi düşünüyorum fakat altyazı sorun çıkaracak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Alt yazı çıktı

Hocam divxplanet'teki altyazıyı mı diyorsun? Oradaki 480p için ve Hd indirmeyi düşünüyorum fakat altyazı sorun çıkaracak gibi.

Ben her seferinde 1080p indirip o altyazı ile izliyorum gayet normal. Ben mi dediğini yanlış anladım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Alt yazı çıktı

Ben her seferinde 1080p indirip o altyazı ile izliyorum gayet normal. Ben mi dediğini yanlış anladım.

Yok hocam doğru anlamışsın ben de 1080p olanı indireceğim öyleyse.
  • Sasukenın pıyasaya cıkması cızımlerın guzellesmesı ıcın bır neden.sasuke askını bılıyoruz mangakanın. ayrıca kakashıyı cıdden bu dovus sahasında yeterlı oldugunu sanmıyorum yanı benım gozumde hep yetersızdı ama konu ıle ılgılı onemlı rollerı olacak olan bı karakter hem narutonun sensei olması hemde koy ıcın onemlı bı shınobı olması tabıkı.ayrıca naruto evrenınde en cok sevdıgım olay mangaka dovus alanını yalın sekılde cızıp karakterlerın dovustekı fonksıyonunu arttırıyor guzel olaylar bunlar.neyse bakalım anıme eskı populerlıgını kazanacaktır artık. kagelerın yapacagı dovusu beklıyorum acıkcası.
  • sasge çıktı meydane iki gözü birbirinden merdane iğrenç hakkaten ya beleşe getiriyor sanki amatörleri kullanarak animeyi ziyan ediyor
  • Bide artık şu savaş alanında ki rahatsız edici toz kalksa.
  • Yeni bölümün Sasuke dışında bir olayı yoktu sanki. Bana çok yavan geldi bölüm. Geçen haftada ki aldığım seyir keyfinin yarısını bile alamadım. Neyse Sasuke de en sonunda meydanlara çıktı. Kyuubi de bir karar verecek gibi. Gelecek bölümler güzel olacak sanırım.
  • biraz toucht bölüm olmuş işte. iyi güzel. kuramayı da öğrendiniz
  • Sasukenin çıkmasına sevindim Bundan sonra güzel bölümler bizleri bekliyor diye düşünüyorum tabi filler koymazlarsa
  • Aksiyon sahnelerindeki detayı vermekten kaçınıp izleyiciyede bunu fark ettirmemeye çalışıyorlar. Moshimo açılışındaki gözler evrimleşmiş mi ne olmuş..
  • Açılışın degimesine de az kaldı diyim size 2 haftaya degismesi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto Movie serilerinin ilk baştan olmak üzere düzgün görüntüye sahip izleyebileceğim bi site yahut indirebileceğim bi yer mevcut mu acaba,düzgün görüntü kalitesine sahip bi yer bulamadım şuana dek özellikle ilk 2 film için.
  • Naruto'da eylül ayının programı yayınlanmış ve filler yok. Hatta son bölüm manganın 575. chapter'ına denk geliyor. Spoiler veremem tabi o ayrı.
  • Siyah. kullanıcısına yanıt
    maymun az konuşşun önemli bilgiler verecek altyapı hazırlanıyo şu an... bi de şu gereksiz Flashback'ler olmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

maymun az konuşşun önemli bilgiler verecek altyapı hazırlanıyo şu an... bi de şu gereksiz Flashback'ler olmasa

Son (Maymun) ' un bir şeyleri değiştireceği belli zaten. Flashback konusuna katılıyorum.
  • Çizimler yine berbattı ama güzel şeyler bizi bekliyor. Tabi filler koymadıkları sürece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradox61TR

quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

Son (Maymun) ' un bir şeyleri değiştireceği belli zaten. Flashback konusuna katılıyorum.

ufaktan bilgi vereyim. naruto bi power-up alacak maymunla konuştuktan sonra ancak daha manga'da bile göremedik nasıl bişey olacağını. güzel bölümler olacak geçmişe gidilecek daha fazla konuşmayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

sasge çıktı meydane iki gözü birbirinden merdane iğrenç hakkaten ya beleşe getiriyor sanki amatörleri kullanarak animeyi ziyan ediyor

Şu Naruto dünyasında en gıcık oldugum olay..bizmkisi Reyiz(kurama :D ) ile aşık atsın kasabın önünde diz çökmüş kedi misali "abi ne olur biraz güç" diye canını dişine taksın esas oğlan olduğunu düşündüğüm sasuke her gördüğümde "power" basmış olsun şaka mı bu ya?? oldu olacak jinchuuriki'de yapın da tam olsun içinede artık Ichibi falan koyun zaten kişilik olarak Ichibi anca yakışır
  • Haftaya 2 bölümmü simdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.