Şimdi Ara

Naruto (596. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

Az nostalji yapalım.Naruto'daki en iyi OST'lerden birisi bana göre.Animede bunu ilk kez duyduğumda tüylerim diken diken olmuştu.Ayrıca şunu da demeden edemeyeceğim Madara falan hikaye Orochimaru kadar sağlam kötü karakter hiç bir animede yok bence.

Bunu her duyduğumda tüylerim diken diken olurdu. Orochimaru konusundada haklısın

Buda benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SkyKiller- -- 8 Ağustos 2013; 15:59:41 >

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

quote:

quote:

Peki sağ olun, çok farklı geldi bu dövüş sahnesi bana şuana kadar izlediğim hiç bir bölümde bu çapta aksiyon görmemiştim çünkü merakla izlemeye devam edeceğim.

Onlarda sözde akatsuki'ye girdiler, ama akatsuki bitmiş bir haldeyken girdiler. Salaklar topluluğu diyebilirim sana. Güncele gel, şuanda anime süper ilerliyor, çok fena dövüş sahneleri göreceksin.

Hocam zaten nasıl akatsuki onu da anlamadım, ne soğukkanlılık var ne kötülük. Hepsi bebek gibi çocuklar, minik justinlar toplanıp akatsuki kurmuş gibi bir şey olmuş. Akatsuki değil one direction olmuş bu. Bir de akatsuki nasıl bitti onu da merak ediyorum. Bunları akatsukiye kim aldı onu da ayrı merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla başları pain ama..

Başları Pain gibi görünüyor ama aslında Tobi. Sen kaçıncı bölümdesin şuanda ? Ona göre spoiler vericem

Ben daha 28deyim çok başlardayım spoiler yemesem iyi olur. Zaten gördüğün gibi bir kaç şey biliyorum. Tobinin madara olduğunu, bütün akatsuki üyelerini, itachinin öldüğünü, jiraiya nın öldüğünü falan öğrendim hep.

28 den 52 ye kadar anime zamaninda mangaya yaklasmamak icin yavas yavas gidiyordu.Mesela 40-41.bolumler cok fenaydi o konuda ama 42.bolumu izle guzeldir.52 den 72 ye kadar filler var bence onu sonraya birak 20 bolum gereksiz bir hikaye var bana gore.72 den itibaren basliyor asil aksiyonlar

Eyvallah hocam bana böyle ara ara giren filleri söylerseniz, ama hikayenin gidişatını etkilemesin mesela önemli bir şey öğreniriz falan. Ben o bölümleri izlemiyim. Zaten narutoyu da 130 bölüm izleyip bıraktım.

yok yok hicbir etkisi yok,bir de 90-113 arasi filler var

Şimdi ben 52den direk 72ye geçtim arada ne oldu acaba? Köye kim saldırdı? Bu arada o arada kalan bölümlerde akatsuki veya sasukeyi gösteriyor mu? Birden jinchuuriki yakalma sahnesine geldi çünkü.
  • çıktı da horrible bekliorum ben

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • yeni bölümün yarısından fazlası filler. 6 aydır filler veriyorlar hala doymadılar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki sağ olun, çok farklı geldi bu dövüş sahnesi bana şuana kadar izlediğim hiç bir bölümde bu çapta aksiyon görmemiştim çünkü merakla izlemeye devam edeceğim.

Onlarda sözde akatsuki'ye girdiler, ama akatsuki bitmiş bir haldeyken girdiler. Salaklar topluluğu diyebilirim sana. Güncele gel, şuanda anime süper ilerliyor, çok fena dövüş sahneleri göreceksin.

Hocam zaten nasıl akatsuki onu da anlamadım, ne soğukkanlılık var ne kötülük. Hepsi bebek gibi çocuklar, minik justinlar toplanıp akatsuki kurmuş gibi bir şey olmuş. Akatsuki değil one direction olmuş bu. Bir de akatsuki nasıl bitti onu da merak ediyorum. Bunları akatsukiye kim aldı onu da ayrı merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla başları pain ama..

Başları Pain gibi görünüyor ama aslında Tobi. Sen kaçıncı bölümdesin şuanda ? Ona göre spoiler vericem

Ben daha 28deyim çok başlardayım spoiler yemesem iyi olur. Zaten gördüğün gibi bir kaç şey biliyorum. Tobinin madara olduğunu, bütün akatsuki üyelerini, itachinin öldüğünü, jiraiya nın öldüğünü falan öğrendim hep.

28 den 52 ye kadar anime zamaninda mangaya yaklasmamak icin yavas yavas gidiyordu.Mesela 40-41.bolumler cok fenaydi o konuda ama 42.bolumu izle guzeldir.52 den 72 ye kadar filler var bence onu sonraya birak 20 bolum gereksiz bir hikaye var bana gore.72 den itibaren basliyor asil aksiyonlar

Eyvallah hocam bana böyle ara ara giren filleri söylerseniz, ama hikayenin gidişatını etkilemesin mesela önemli bir şey öğreniriz falan. Ben o bölümleri izlemiyim. Zaten narutoyu da 130 bölüm izleyip bıraktım.

yok yok hicbir etkisi yok,bir de 90-113 arasi filler var

Şimdi ben 52den direk 72ye geçtim arada ne oldu acaba? Köye kim saldırdı? Bu arada o arada kalan bölümlerde akatsuki veya sasukeyi gösteriyor mu? Birden jinchuuriki yakalma sahnesine geldi çünkü.

O aradakiler fillerdi simdi naruto antrenmana girmis olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'o

Bir filler bölüm daha şaka gibiler

%50 filler evet.neyse gelecek bölüm %20 filler
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

arkadaşlar eray.gns 324. bölümü horrible dan çevirmiş ama ben nyaa da horible ı bulamadım bu haftaki bölümü ve dalgınlıkla tekrar 323 ü indirdim zaten internet yavaş sinir krizi geçirdim

AHSH sürümünü indir. Uyumlu.

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

arkadaşlar eray.gns 324. bölümü horrible dan çevirmiş ama ben nyaa da horible ı bulamadım bu haftaki bölümü ve dalgınlıkla tekrar 323 ü indirdim zaten internet yavaş sinir krizi geçirdim

AHSH sürümünü indir. Uyumlu.

Tamam indiriyorum . Teşekkürler
  • Vay arkadaş illa her bölüm geçmişten birşeyler gösterecekler.Bıkmadılar şu huylarından.Ya gösterme işte kardeşim ya da 1-2 dakika göster.Gitti yine koca bölüm.Neyse haftaya yine flashback yapmazsalar güzel hareketli bir bölüm izleriz.Birde bu ay bir hafta 2 bölüm birden yayınlanacak diye birşey duydum.Var mı aslı astarı ?

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Horriblesubs un kendi sitesinden indirebilirsin.

Orijinalden alıntı: Rietveld

Vay arkadaş illa her bölüm geçmişten birşeyler gösterecekler.Bıkmadılar şu huylarından.Ya gösterme işte kardeşim ya da 1-2 dakika göster.Gitti yine koca bölüm.Neyse haftaya yine flashback yapmazsalar güzel hareketli bir bölüm izleriz.Birde bu ay bir hafta 2 bölüm birden yayınlanacak diye birşey duydum.Var mı aslı astarı ?

İyi madem. Bende izlemeyi bıraktım biriksin 30-40 bölüm öyle izlerim. Böyle haftada 1 bölüm beklemek işkence, bir de ayda 2 bölüm diyorsun
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Vay arkadaş illa her bölüm geçmişten birşeyler gösterecekler.Bıkmadılar şu huylarından.Ya gösterme işte kardeşim ya da 1-2 dakika göster.Gitti yine koca bölüm.Neyse haftaya yine flashback yapmazsalar güzel hareketli bir bölüm izleriz.Birde bu ay bir hafta 2 bölüm birden yayınlanacak diye birşey duydum.Var mı aslı astarı ?

İyi madem. Bende izlemeyi bıraktım biriksin 30-40 bölüm öyle izlerim. Böyle haftada 1 bölüm beklemek işkence, bir de ayda 2 bölüm diyorsun

Onu kastetmemiş arkadaş. Bu ayda bi haftada 2 bölüm yayınlanacaktı demiş ve doğru. 29 Ağustosta çifte bölüm çıkacak. Yalnız bol flashback vardı o bölümlerde (gerekli olan flashback'lerden).
  • Beklentimi küçük tuttuğum için mi bilmem ama ben beğendiğim bölümü. Biraz eskileri görmek iyi geldi. Bölüm sonu da çok fena bitti ama. Tobi, çaresizliğimi az da olsa anlayabilirsiniz ayaklarına falan yattı. Bakalım onun altından nasıl bir geçmiş çıkacak. 2. Nagato vakası olmasın

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Bach'ın bilmem kaçıncı bestesi o, Orochimaru için remix yapılmış.

Bach'ı bilmiyo musun hocam

Hocam orjinal parçayı biliyorsan bir link atar mısın ?

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Trailer çıkmış

süpermiş bu
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.