Şimdi Ara

Naruto (581. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Filler bittimi arkadaşlar ? Hangi bölümde asıl hikaye başlıyor ? Amma karıştırdılar bu Narutoyu ya en son nerde kalmıştık unutturdu adamlar fillerlarla.

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Filler bittimi arkadaşlar ? Hangi bölümde asıl hikaye başlıyor ? Amma karıştırdılar bu Narutoyu ya en son nerde kalmıştık unutturdu adamlar fillerlarla.

302'den sonra fillera girdi 321'de bitti.302 ve 321 filler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 20 Temmuz 2013; 1:23:48 >

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

ses aynı... sadece yürüdü adam... ama haftaya uchiha madara'nın ne olduğunu göreceğiz. herkes bişeyler yazmıs da bölüm sonu prewiev'de Madara'nın gözlerine dikkat eden kimse olmamış nedense

Evet rinnegan vardı gözünde.Var bir olaylar ama bakalım yavaş yavaş öğreneceğiz.

Ben bir şeyi anlamadım.Madara tabuttan çıkarken "Sonunda! Nagato veledini adam gibi yetiştirebilmiş anlaşılan." diye birşey söylüyor.Burada ne demek istedi anlamadım ben varmı anlayan ?

Konan Tobi dövüşünde.Tobi rinnegenı Nagatoya ben verdim diyor oradan bir şeyler çıkara bilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

hatta o prewiev'de üstlerinde bi gölge vardı o ne olabilir acaba onu da bi düşünün
    ileride açıklayacak neden öyle dediğini herşeyin sırası var fakat anime bu hızla giderse....

Nagato'yu yönlendiren Tobi'ydi sanırım Akatsuki'de.Madara Tobi'den bahsediyor olabilir orada "adam gibi yetiştirebilmiş" derken.Oradaki gölge Chibaku Tensei olabilir mi ?

Chibaku Tensei mi? Öyle cücük jutsunun Madara'da işi ne? Bekleyin az. Madara fan'lar artacak o kadar söyleyim

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Canlarım herşeyden habersiz beklıyorsunuz.Neler neler olacak.Komık lan olmaz dıceklerınız olacak. yok lan oha dıceklerınızde olacak.

hocam ben mangacıyım ben bile madara'yı görünce orgazm oldum ilerde nolur kimbilir
  • madaranın ortaya cıkacagı cok cok cok onceden anlasılmıs bırseydı. dıger mevzularda mılletın '' yok lan o kadar basıt bıse cıkmaz yapmaz onu mangaka '' dedıgı sey gercek olacak komık duruma dusecek anıme bu muydu derdınız dıyecek herkez neyse gorecez hep beraber burada konusmanın luzmu yok

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

madaranın ortaya cıkacagı cok cok cok onceden anlasılmıs bırseydı. dıger mevzularda mılletın '' yok lan o kadar basıt bıse cıkmaz yapmaz onu mangaka '' dedıgı sey gercek olacak komık duruma dusecek anıme bu muydu derdınız dıyecek herkez neyse gorecez hep beraber burada konusmanın luzmu yok

Harbiden basit bir olay varsa iyi olmaz yaa.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Rietveld kullanıcısına yanıt
    yaz ciz bu bolumde gecsın dıye gozumde gorunen 2 kırılma noktası goreceksınız. zamanı gelınce yazıcam 1 yıl sonra gorusuruz.belkı o kadar surmez
  • 322 süper olacak madara isminden insanlar neden bu kadar korkuyor hep birlikte göreceğiz.Uzun zamandır yeni naruto bölümünü bu kadar istekli beklememiştim.Filler sağ olsun neredeyse animeyi bile unutacaktım.

Orijinalden alıntı: Gintoki

322 süper olacak madara isminden insanlar neden bu kadar korkuyor hep birlikte göreceğiz.Uzun zamandır yeni naruto bölümünü bu kadar istekli beklememiştim.Filler sağ olsun neredeyse animeyi bile unutacaktım.

Kesinlikle muhteşem olacak gelecek bölüm, ve gelecek bölümler. mangayı okuduğuma pişmanım biraz
  • Manga'ya b.k atanlar buraya da doluşmuş. Mangaka istediklerini çizmiyo diye bu kadar da yerin dibine sokulmaz bi seri. kolaysa siz yazın arkadaş 15 sene boyunca. Anime'de Manga da harika ilerliyo bozmayın moralleri
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • narutonun ses aktörü mü değişmiş acaba ?

sesleri farklı geldi, uzun süredir izlemediğimden mi acaba ?

Orijinalden alıntı: Dovahkin

narutonun ses aktörü mü değişmiş acaba ?

sesleri farklı geldi, uzun süredir izlemediğimden mi acaba ?

Benim dikkatimi çekmedi fakat uzun süredir izlemediğinden öyle gelmiş olabilir
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • Şu an kidz / animez tv'de çıkan narutonun başlangıç ve bitiş müziklerini bulabilir misiniz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eudyptes

quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Filler bittimi arkadaşlar ? Hangi bölümde asıl hikaye başlıyor ? Amma karıştırdılar bu Narutoyu ya en son nerde kalmıştık unutturdu adamlar fillerlarla.

302'den sonra fillera girdi 321'de bitti.302 ve 321 filler değil.

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Scarred

Şu an kidz / animez tv'de çıkan narutonun başlangıç ve bitiş müziklerini bulabilir misiniz arkadaşlar?

youtube'a gir naruto opening 1,2,3,4,5 veya ending 1,2,3,4,5 artık hangileriyse bul işte

Orijinalden alıntı: Hidan

quote:

Orijinalden alıntı: Scarred

Şu an kidz / animez tv'de çıkan narutonun başlangıç ve bitiş müziklerini bulabilir misiniz arkadaşlar?

youtube'a gir naruto opening 1,2,3,4,5 veya ending 1,2,3,4,5 artık hangileriyse bul işte

Buldum teşekkür ederim. opening2ymiş

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.