Şimdi Ara

Naruto (539. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

tamam benım o yanda ulasabılecegın adreslerım var problem yok koc.

ee

hemen yaşı da açmış küçük bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Şubat 2013; 23:20:59 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomBombadilo

filler ne ya, yeniyim ben bu alemde :D

Ana konu ile yani manga ile bir bağlantısı olmayan, manga ile arasındaki bölüm farkını çoğaltmak için yapılan saçma sapan bölümler.
  • Yok yahu çizimlere fazla yükleniyoruz. Asıl sorun mangayı animeye aktaran ekipte. Çizimlere Susanoo'yu da rezil etmiş olmalarına rağmen bir şekilde katlanılır ama hikayeyi işleyişleri, koydukları ara sahneleri, sesleri, müzikleri hepsi fail resmen. Animede güzel gelen tek tük sahne var onlar da mangadan olduğu gibi alınanlar. Yapanlar da yetenek kırıntısı yok resmen. Şu şekliyle güzel çizmiş olsalar da fark etmez. Adamları bedava mı çalıştırıyorlar nedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 10 Şubat 2013; 0:19:53 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Yok yahu çizimlere fazla yükleniyoruz. Asıl sorun mangayı animeye aktaran ekipte. Çizimlere Susanoo'yu da rezil etmiş olmalarına rağmen bir şekilde katlanılır ama hikayeyi işleyişleri, koydukları ara sahneleri, sesleri, müzikleri hepsi fail resmen. Animede güzel gelen tek tük sahne var onlar da mangadan olduğu gibi alınanlar. Yapanlar da yetenek kırıntısı yok resmen. Şu şekliyle güzel çizmiş olsalar da fark etmez. Adamları bedava mı çalıştırıyorlar nedir...

aslında animeyi pierrot stüdyo yapıyor mangayı büyük ihtimalle komple kishi çiziyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Studio_Pierrot

naruto da en son chikara filler'dan önceki çizimler felaketti, hani o 7 mist ninjasının hunharca aptal kurgularla harcandığı. Kakashi'nin kör olarak savaşırken gai'nin o kuğu gölünü andıran uçan tekmesi felan.

bölüm 298'de bir faciaydı fakat 299'da yine standarda kavuşmuş. Bleach yada One piece de gözüme o kadar dandiklik çarpmıyor.

Chikara filler çizimleri kolajı, kadrajı vs bilimum unsur o bahsettiğim çizimlere 10 basar. Şu akatsuki savaşlarında böyle yetenekli animatörler epey güzel işler çıkarmalarına rağmen itachi nagato bee ve naruto'nun
    bir araya gelişindeki o bazı ufak çizim ve animasyonlar hayal kırıklığı yarattı. Filler dediğimiz o saçma kurguda iyi iş çıkarıp da asıl serinin kimi yerde kusmuk kalitesinde çizilmesine anlam vermek mümkün değil.

298'de eski bölümlerde bir flashback vardı orda çizimler ve animasyon çok iyi. burda kimi yerde kimi adam fazla kalın kimi yerde pozlar, kimi yerde kadraj göze çarpıyor. Bu hatalar bu bölümde her iki dakikada bir gözüme
    çarptığı için kötü dedim. Bir iki kere olsa neyse. Neticede öyle ölü bir bölüm değildi fakat amatörlük kokuyordu. Hele chikara'dan çıkıp buna atladıktan sonra bir an yine döktürmüşler dedim.

http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2011/026/e/c/studio_pierrot_by_strawberry_haruko-d383cqh.png

Naruto

akşam akşam en sonunda bana bu ss'yi koydurdunuz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 10 Şubat 2013; 3:03:07 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Rindaman size de mi sardı Block'la geç uğraşma hiç Konuşsun o kendi kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 10 Şubat 2013; 2:41:06 >
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

Rindaman size de mi sardı Block'la geç uğraşma hiç Konuşsun o kendi kendine

ben son yazacağımı yazdım. o yaşlarda herşeyi beğenmek normaldir.
  • Animasyona cokta takmayin,izlemenize bakin zaten bu yil Naruto filmi yok, nedenini de anlayabiliyorum spoiler verdirtmeyin bana simdi,guzel bolumler olacak ilerde
    The Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - Supernatural
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

adam ölüp edo tensei ile yeniden dirilmiş beyler dağılabiliriz

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

adam ölüp edo tensei ile yeniden dirilmiş beyler dağılabiliriz

• Rindaman Blokladığım ilk kişi oldu çok güzel bir duyguymuş
    İlk bloğumu konu dışında yaparım diyodum ama pokemon izle diyip küçümsemesi ile
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • Beyler bu konu anime ile alakasi varmi sadece manga ile mi alakali ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ronan.

Beyler bu konu anime ile alakasi varmi sadece manga ile mi alakali ?

bu konu anime konusu ayrı bi manga konusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Rindaman Blokladığım ilk kişi oldu çok güzel bir duyguymuş
    İlk bloğumu konu dışında yaparım diyodum ama pokemon izle diyip küçümsemesi ile

+1
  • Beyler Yeni Başladım 79. Bölümü Bitirdim Az Önce[Normalinde].Baya Sarıyor.Bazı Bölümler Durgun Olsa da Savaş Sahneleri Gerçekten Doyuruyor ve Kurgular Harika.Narutonun Gaara'yı Alt Etmesi Baya Güzeldi

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Beyler Yeni Başladım 79. Bölümü Bitirdim Az Önce[Normalinde].Baya Sarıyor.Bazı Bölümler Durgun Olsa da Savaş Sahneleri Gerçekten Doyuruyor ve Kurgular Harika.Narutonun Gaara'yı Alt Etmesi Baya Güzeldi

Filler Listesine göz gezdir derim naruto'nun yarısı fillerden ibaret çünkü ayrıca konularda fazla gezinme yediğin spoilerin haddi hesabı olmaz sadece avatarlara bakarak bile spoiler yiyebilirsin
  • Beni çarmıha germeyin ama şimdi yetiştim güncele, çizimleri gerçekten bende beğenmedim.
    The Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - Supernatural
  • benim için aksiyon önemli gerisi yalan bizim sarı zıpayı gordugumuz sürece sorun yok bide bir iki saglam jutsu geliştirse frs yede bi element daha eklese ne güzel olur ondan sonra tadından yenmez gari
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.