Şimdi Ara

Naruto (426. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: lev@

Beyler anime nerede şu an, fillerlar bittimi, en son adaya gidiyorlardı fillerlar girdi bıraktım, bilgi verebilirmisiniz.

265. bölüm çıktı geçtiğimiz perşembe.Gemi yolculuğu fillerları 242 de bitiyordu.

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Beyler anime nerede şu an, fillerlar bittimi, en son adaya gidiyorlardı fillerlar girdi bıraktım, bilgi verebilirmisiniz.

265. bölüm çıktı geçtiğimiz perşembe.Gemi yolculuğu fillerları 242 de bitiyordu.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Haku'yu kız sanıyordum ben bu zamana kadar iyi mi.
    Bir sonraki haftanın özetinde Naruto, Haku abi falan diyince şaşırdım, ceviride hata vardır dedim.
    Netten baktım erkek yazıyor. Zabuza ile nasıl bi bağı var anlamadım.

Zetsu'nun cinsiyetini biliyor musun?

Erkek(miş)
    Onda yanılmadim, hiçdegilse sesi,şekli erkek gibi.

Emin misin?

Naruto

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Beyler su resımden poster falan olurmu sızce boyutu nasıl olur ? monıtordekı gıbı olmaz heralde 1151 × 1652

Naruto
    0

Bir sıteden cercefe falan yaptırdım resım tam oldu ama +100 TL ye patlıyor kalıtelı goruntu olması ıcın bıraz zaman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 4 Haziran 2012; 2:11:43 >

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Beyler su resımden poster falan olurmu sızce boyutu nasıl olur ? monıtordekı gıbı olmaz heralde 1151 × 1652

Naruto0

Bir sıteden cercefe falan yaptırdım resım tam oldu ama +100 TL ye patlıyor kalıtelı goruntu olması ıcın bıraz zaman lazım

bence gayet guzel dostum. Ben de bi ichigo posteri yaptıracam da 2000 civarı resim baktım o gördüğüm resmi bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 4 Haziran 2012; 16:21:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto bence Ichigoya göre daha orjinal bi karakter gibi gelmeye başladı eğer bleach izlediyseniz ichigonun aslında bilim kullanılarak bu hale geldiğini bilirsiniz yapan adam aşağıda , naruto daha doğal ve içimizden biri buda narutoyu bence daha zevkli kılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Oğuzmert

Naruto bence Ichigoya göre daha orjinal bi karakter gibi gelmeye başladı eğer bleach izlediyseniz ichigonun aslında bilim kullanılarak bu hale geldiğini bilirsiniz yapan adam aşağıda , naruto daha doğal ve içimizden biri buda narutoyu bence daha zevkli kılıyor.

Hocam bir sorum olacak narutoda kaçıncı bölümden sonra shupidene geçiyoruz birde şu filler falan diyorlar o ne oluyor ve manga bu terimlerle ilk soruma cevap verir misi? çok soru sordum ama.. Şimdiden teşekkürler.

animeler çok büyük oranla mangalardan yapılır.. japon işi çizgi roman denilebilir mangaya kabaca.
    dolayısı ile mangalardaki hikaye animasyona çevrilir.
    asıl orjinal hikaye kaynağı mangadakidir aslında...
    manga haftada bi sayı yayınlanırken anime de haftada 1 yayınlanır genellikle.
    animedeki izlediğin 1 bölüm mangada birden fazla sayıyı içeriyo olabilir.
    bu mantıkla yola çıkıldığında anime mangayı yakalamayı bırak geçebilir bile.
    işte bunu engellemek için mangada olmayan hikayeler ile anime bölümleri yayınlanır bazen arayı açmak için genellikle.
    ya da tamamen eğlencelik olsun diye.
    filler da bu bölümlere denir.

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

135. bölümden sonra 220. bölüme söyle bi bak ve shippudene geç illa ki geçmek istiyorsan.

animeler çok büyük oranla mangalardan yapılır.. japon işi çizgi roman denilebilir mangaya kabaca.
    dolayısı ile mangalardaki hikaye animasyona çevrilir.
    asıl orjinal hikaye kaynağı mangadakidir aslında...
    manga haftada bi sayı yayınlanırken anime de haftada 1 yayınlanır genellikle.
    animedeki izlediğin 1 bölüm mangada birden fazla sayıyı içeriyo olabilir.
    bu mantıkla yola çıkıldığında anime mangayı yakalamayı bırak geçebilir bile.
    işte bunu engellemek için mangada olmayan hikayeler ile anime bölümleri yayınlanır bazen arayı açmak için genellikle.
    ya da tamamen eğlencelik olsun diye.
    filler da bu bölümlere denir.

Sağolasın hocam.

oha herşey yerıne oturuyo ayrıca bu tobı paine emır fılan verebiliyorsa bune la dun katıldı 2 gun sonra başkanı yonetdi

Orijinalden alıntı: teddybear01

Shipden 125

oha herşey yerıne oturuyo ayrıca bu tobı paine emır fılan verebiliyorsa bune la dun katıldı 2 gun sonra başkanı yonetdi

İlerleyen bölümlerde anlarsın.Boş ver.Çok eşeleme.

Orijinalden alıntı: RanqedKıll

Beyle şu narutonun mangasını türkçe nerden okuyabilirim bulamadım bir türlü.

http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

http://lmgtfy.com/?q=Manga+oku

Pek aramadın galiba.

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto

Sağol hocam.

Orijinalden alıntı: geronimo.

Bu arada şu Naruto'nun yeni gözü ne oldu? Rinnegan olucaktı galiba.

Kim nereden çıkarıyor böyle dedikoduları?Nereden çıktı?

Beyler biraz saçma olacak ama narutonun her cümlesinin sonunda dattibayo demesi biraz garip değil mi

Seri olmuş 500 bölüm şimdi mi aklına geldi

Beyler biraz saçma olacak ama narutonun her cümlesinin sonunda dattibayo demesi biraz garip değil mi

o benim bildiğim kötü bir ek bizdeki la-lan gibi biri demişti
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.