Şimdi Ara

Naruto (300. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

Hala bitmedi mi filler Sıra, daha Tenten'e gelmiş. Yok bitmez bu fillerlar. Daha diğer karakterlerin ailesini falan tanıtacak. Onlar eksik kalmasın ayıp olur.

Bundan birkaç ay sonra, "Valla iyi ki o kadar filler verdiler" diyeceksiniz.

Mecbur öyle dedirtmek zorundalar

cok merak edıyorum op bleach ve narutonun ne zaman sonlanacagını
  • OP'nin kafadan bir 10 yılı daha var, hatta daha fazla bile olabilir. Bleach için de hemen hemen aynı şeyler geçerli, sonuçta yeni bir arc başladı, hatta sonrasında da yeni arc'ı eskilerden birine bağlarlar falan, yani onun da gideri var. Ama Naruto kritik bir yerde, 2 yıl sonra da bitebilir, devam da edebilir.

OP'nin kafadan bir 10 yılı daha var, hatta daha fazla bile olabilir. Bleach için de hemen hemen aynı şeyler geçerli, sonuçta yeni bir arc başladı, hatta sonrasında da yeni arc'ı eskilerden birine bağlarlar falan, yani onun da gideri var. Ama Naruto kritik bir yerde, 2 yıl sonra da bitebilir, devam da edebilir.

narutoya suan doymus bı vazıyetteyım paın vs sınden sonra ama hala daha ılerı gıdebılır dıye dusunuyorum gıdecekte.hayatımda en eylendıgım anlardı yemın ederım. o bolumlerı projeksıyon aletı ıle duvara goruntu vererek ızledım

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

OP'nin kafadan bir 10 yılı daha var, hatta daha fazla bile olabilir. Bleach için de hemen hemen aynı şeyler geçerli, sonuçta yeni bir arc başladı, hatta sonrasında da yeni arc'ı eskilerden birine bağlarlar falan, yani onun da gideri var. Ama Naruto kritik bir yerde, 2 yıl sonra da bitebilir, devam da edebilir.

narutoya suan doymus bı vazıyetteyım paın vs sınden sonra ama hala daha ılerı gıdebılır dıye dusunuyorum gıdecekte.hayatımda en eylendıgım anlardı yemın ederım. o bolumlerı projeksıyon aletı ıle duvara goruntu vererek ızledım

Yuh Adam zevkin zoruklarında izlemiş

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

quote:

Yuh Adam zevkin zoruklarında izlemiş

Sırf o bolumler ıcın projeksıyon aletı rıca edıp aldım arkadaslardan

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Ya şu zabuza haku arcinda bi shuriken no jutsu ile herifi devirmislerdi herif halbuki kisame ile denkti haku hala tek el handsign yapan tek kişi (fillerları izlemedim)
    Ne günlerdi bi jutsu gorelimdiye 10 bolum izlerdik simdi jutsulardan sıkıldık konu istiyoruz.

Zabuza'nın Kisame'ye denk olduğunu kim söyledi ki?Bence Kisame ezer geçer.

zabuzanın çakra sorunu yok sayılır nasılsa doğru düzgün bi halta yaramıyo jutsuları ama kubikiribocho

jutsularıda bunlar

Kirigakure no Jutsu
    Sairento Kiringu
    Mizu Bunshin no Jutsu
    Suirō no Jutsu
    Suiton: Daibakufu no Jutsu
    Suiton: Suiryūdan no Jutsu

Kisame de kılıç konusunda fena değil.Koca Samehada.Chakra emse yeter.Ayrıca Kisame'nin koca bi su kütlesi çıkardığı jutsu çok müthiş.Kolay kolay kurtulamaz insan ondan.

hatırladığım kadarıyla samehada kesemiyodu :S tabi yanlışta hatırlayabilirm

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Ya şu zabuza haku arcinda bi shuriken no jutsu ile herifi devirmislerdi herif halbuki kisame ile denkti haku hala tek el handsign yapan tek kişi (fillerları izlemedim)
    Ne günlerdi bi jutsu gorelimdiye 10 bolum izlerdik simdi jutsulardan sıkıldık konu istiyoruz.

Zabuza'nın Kisame'ye denk olduğunu kim söyledi ki?Bence Kisame ezer geçer.

zabuzanın çakra sorunu yok sayılır nasılsa doğru düzgün bi halta yaramıyo jutsuları ama kubikiribocho

jutsularıda bunlar

Kirigakure no Jutsu
    Sairento Kiringu
    Mizu Bunshin no Jutsu
    Suirō no Jutsu
    Suiton: Daibakufu no Jutsu
    Suiton: Suiryūdan no Jutsu

Kisame de kılıç konusunda fena değil.Koca Samehada.Chakra emse yeter.Ayrıca Kisame'nin koca bi su kütlesi çıkardığı jutsu çok müthiş.Kolay kolay kurtulamaz insan ondan.

hatırladığım kadarıyla samehada kesemiyodu :S tabi yanlışta hatırlayabilirm

Haklısın kesmiyo rendeliyo.Zaten ben sadece kılıç dövüşünden bahsetmiyorum.Ninjutsu konusunda da Kisame üstün göründü bana.

• samehada en son kıllerbe deydı sonra fıllerlara gırdı dımı.

samehada en son kıllerbe deydı sonra fıllerlara gırdı dımı.

Evet

quote:

quote:

Hala bitmedi mi filler Sıra, daha Tenten'e gelmiş. Yok bitmez bu fillerlar. Daha diğer karakterlerin ailesini falan tanıtacak. Onlar eksik kalmasın ayıp olur.

Bundan birkaç ay sonra, "Valla iyi ki o kadar filler verdiler" diyeceksiniz.

Mecbur öyle dedirtmek zorundalar

Gelecek olaylar ortadan kesilebilecek türden değil, o yüzden var sanırım bu kadar filler. Bekliyoruz fakat karşılığını alırız elbet.

Orijinalden alıntı: okuyom_ben_yaa

fillerin şöyle bi'yanı var animeyi bitirip diğer bölümleri beklerken izlenebilecek bölümler

filler bence guncele gelenler ıcın baska kısa serılerı ızleme zamanlardır.
  • Arkadaşlar animeleri uzun süredir takip edemiyorum şimdi yeniden başalamak istiyorum fakat kaldığım bölümü hatırlayamıyorum.En son izlediğim bölüm denzo ile sasuke kapışıyordu ondan sonra 5-6 bölüm daha izledim oralar kaç oluyordu:)

quote:

Evet

naruto köyden ayrılırken filler girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

quote:

Evet

naruto köyden ayrılırken filler girdi

Evet haklısın şimdi hatırladım

Orijinalden alıntı: ammocihe

Arkadaşlar animeleri uzun süredir takip edemiyorum şimdi yeniden başalamak istiyorum fakat kaldığım bölümü hatırlayamıyorum.En son izlediğim bölüm denzo ile sasuke kapışıyordu ondan sonra 5-6 bölüm daha izledim oralar kaç oluyordu:)

209. Bölüm Danzo vs. Sasuke Başlangıç
    "Danzo's Right Arm"
    "Danzō no Migiude" (ダンゾウの右腕)

211. Bölüm Danzo vs. Sasuke Bitiş
    "Danzo Shimura"
    "Shimura Danzō" (志村ダンゾウ)

sonrada Naruto Sakura'yı kurtarıyor vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 29 Kasım 2011; 11:52:10 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 28 Kasım 2011; 21:11:18 >

Amv'ye baksanıza beyler.

Bleach'e de amv ile başlamıştın sanırım? O halde bir buçuk dk'lık amv ile her insanın içinde çıkmayı bekleyen, OP canavarını dışarı çıkartalım. Ne Naruto'da ne de Bleach'de böyle sahne göremezsin yalnız, sonra keşke izlemeseydim falan deme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 28 Kasım 2011; 22:53:20 >

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Orijinalden alıntı: ammocihe

Arkadaşlar animeleri uzun süredir takip edemiyorum şimdi yeniden başalamak istiyorum fakat kaldığım bölümü hatırlayamıyorum.En son izlediğim bölüm denzo ile sasuke kapışıyordu ondan sonra 5-6 bölüm daha izledim oralar kaç oluyordu:)

209. Bölüm Danzo vs. Sasuke Başlangıç
    "Danzo's Right Arm"
    "Danzō no Migiude" (ダンゾウの右腕)

211. Bölüm Danzo vs. Sasuke Bitiş
    "Danzo Shimura"
    "Shimura Danzō" (志村ダンゾウ)

sonrada Naruto Sakura'yı kurtarıyor vs vs..

Teşekkürederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.