Şimdi Ara

Naruto (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

quote:

Orijinalden alıntı: Li' DeeD

quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

Manga okuyan varsa Madara gerçekten ta*aklı adammış.Acaba tobi kim?

Burasi anime bölümü editle bence mesajini.

Spoilere alınmış bir mesaj zaten ve bölümün adı anime manga bölümü.Konunun adıda naruto

Anime bölümüne açılan spoilerli mesajlar, henüz güncele gelemeyen kişilerin anime hakkında yorumları görmemesi içindir. Anime bölümüne Manga yorumu yapmak için değil.

Buyur manga bölümü;http://forum.donanimhaber.com/m_16436278/tm.htm

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Filler.

Orijinalden alıntı: M.K.T

Filler.

Bu da gelir, bu da geçer...Ağlama...

• Beyler jiraiya öldü yavvv gerıdeyım bıraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 22 Ekim 2011; 18:25:01 >

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Filler.

Bu da gelir, bu da geçer...Ağlama...

• Beyler 234. bölümün baştaki ve sondaki introlarda çok güzel şeyler gösteriyor. Madara, Kisame, Bee, Kabuto gün yüzüne çıkmaya başladı. Naruto, Sakura ve Sai birlikte hand seal falan yapıyorlar hatta Naruto'nun Kyuubi modundaki halini gösteriyor . Sanırım yakın bir zamanda filler'lar bitiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryphton -- 27 Ekim 2011; 16:37:00 >

http://www.saiyanisland.com/2011/10/naruto-shippuden-november-2011-schedule/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 27 Ekim 2011; 16:40:58 >

Orijinalden alıntı: xLordRealx

238'e kadar bölüm isimleri açıklandı hepsi de filler. Yabancı bir sitede Ocak ayına kadar süreceği tahmin ediliyor.

Biri, ocak biri, kasım sonu diyor. Herkez kafasında bişey uyduruyor. Kishi bir tarih vermeli artık bu tarihe kadar filler'lar diye Bi bitiremedik şu filler'ları.

Orijinalden alıntı: Reznov

quote:

238'e kadar bölüm isimleri açıklandı hepsi de filler. Yabancı bir sitede Ocak ayına kadar süreceği tahmin ediliyor.

Biri, ocak biri, kasım sonu diyor. Herkez kafasında bişey uyduruyor. Kishi bir tarih vermeli artık bu tarihe kadar filler'lar diye Bi bitiremedik şu filler'ları.

Daha fazla uzatmasınlar yaa. Yalnız filler bölümler Kishi'ye mi bağlı?Sonuçta o mangasını çiziyo.Animesini de yapan o değil heralde.

yap yeni bi düşman 30 bölüm onla uğraşsınlar hem jutsuları gorururuz hemde sıkıcı geçmez 2 aydır naruto izlemiyorum insaf ya,

bu arada openingi sakın izlemeyın spoilerin allahını vermişler bide bana dıyorlar spoiler verıyon dıye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 27 Ekim 2011; 17:31:37 >

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

ya arkadaş filler koyuyorsanda adam gibi arc koy izliyelim valla bleachi bu yuzden sevıyorum fillerinda bile hikaye var.

yap yeni bi düşman 30 bölüm onla uğraşsınlar hem jutsuları gorururuz hemde sıkıcı geçmez 2 aydır naruto izlemiyorum insaf ya,

bu arada openingi sakın izlemeyın spoilerin allahını vermişler bide bana dıyorlar spoiler verıyon dıye

Hahahah
  • filler kaçınılmazsa zevk alacaksın..ya bu arada fillerlar da güclü shinobilerin hikayelerini yayınlasalar güzel olur.mesela kakashinin sharingana nasıl sahip oldugunu ve obitonun nasıl öldüğünü anlatan bölümler gibi ufak seriler halinde yayınlasalar tadından yenmez.yoksa boyle sıkıcı fillerlarla cekilmiyor.

Orijinalden alıntı: Şen Pp

filler kaçınılmazsa zevk alacaksın..ya bu arada fillerlar da güclü shinobilerin hikayelerini yayınlasalar güzel olur.mesela kakashinin sharingana nasıl sahip oldugunu ve obitonun nasıl öldüğünü anlatan bölümler gibi ufak seriler halinde yayınlasalar tadından yenmez.yoksa boyle sıkıcı fillerlarla cekilmiyor.

O bölüm var zaten Naruto Shippuden #119 bölümde (2-3 bölüm sürüyor) anlatılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

filler kaçınılmazsa zevk alacaksın..ya bu arada fillerlar da güclü shinobilerin hikayelerini yayınlasalar güzel olur.mesela kakashinin sharingana nasıl sahip oldugunu ve obitonun nasıl öldüğünü anlatan bölümler gibi ufak seriler halinde yayınlasalar tadından yenmez.yoksa boyle sıkıcı fillerlarla cekilmiyor.

O bölüm var zaten Naruto Shippuden #119 bölümde (2-3 bölüm sürüyor) anlatılıyor.

Şu iletileri nasıl okuyorsunuz anlamıyorum. Arkadaş Kakashi-Obito hikayesine benzer hikayeler yapılsın demiş. Kakashi-Obito'nun hikayesi anlatılsın dememiş. Yani akıl var mantık var Obito ismini bir tek o bölümde duyuyoruz zaten arkadaş o bölümü izlemeden nasıl öyle bir cümle kurabilir ki Biraz dikkat.

quote:

quote:

Şu iletileri nasıl okuyorsunuz anlamıyorum. Arkadaş Kakashi-Obito hikayesine benzer hikayeler yapılsın demiş. Kakashi-Obito'nun hikayesi anlatılsın dememiş. Yani akıl var mantık var Obito ismini bir tek o bölümde duyuyoruz zaten arkadaş o bölümü izlemeden nasıl öyle bir cümle kurabilir ki Biraz dikkat.

Mobilde olduğumdan dikkatsiz ve acele ile okudugum için atlamişim. Kusura bakmayin.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.