Şimdi Ara

Naruto (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • olsa zaten hepimiz abanıcaz ama yok işte. bence böyle daha iyi, diğer filmler gibi abudik gubidik dandik kalitede videoları çıkmıyor. japonlar akıllı adamlardır, HD'sinin çıkmasını bekliyorlardır riplemek için

• Naruto karakterleri ile ilgili bilgiye sahip site var mı?(yaş vs vs)

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Naruto karakterleri ile ilgili bilgiye sahip site var mı?(yaş vs vs)

http://forum.donanimhaber.com/m_4664178/tm.htm

sayfanın sonlarına doğru

Edit: Zabuza, haku gibi karekterlerinin yaşını nereden öğreneceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 10 Ekim 2007; 23:48:25 >

Sağol hocam

Zabuza Kakashi'yle aynı yaşlarda diye biliyorum.Haku'da 18,19 lu yaşlardadır.

• quote:

Sağol hocam

sadece yaslari degil narutoyla ilgili hemen her tur bilgiyi bulabilirsiniz.
    http://leafninja.com/biographies.php

Orjinalden alıntı: blackzeros

quote:

Sağol hocam

sadece yaslari degil narutoyla ilgili hemen her tur bilgiyi bulabilirsiniz.
    http://leafninja.com/biographies.php

Teşekkürler süper bir paylaşım

Orjinalden alıntı: yanmısbozuka

yaw bu shippuden kaç aydır 30.bölümde kaldı. yane cıktımı dierleri? bu realitylapse de 30 a kadar war. neredeyse 2 ay önce yine bkamıstım yine öleydi. cıkmıyomu bölüm yoksa eklemiyomular mı ?

Bugün yeni bölüm çıkmış olması lazım.

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

yaw bu shippuden kaç aydır 30.bölümde kaldı. yane cıktımı dierleri? bu realitylapse de 30 a kadar war. neredeyse 2 ay önce yine bkamıstım yine öleydi. cıkmıyomu bölüm yoksa eklemiyomular mı ?

Bugün yeni bölüm çıkmış olması lazım.

Özel bölümden sonra 3 haftalık bir ara vardı. Yeni bölüm 18 Ekim de çıkacak.
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • quote:

2 ay mı? yok daha neler. 29-30 zaten 2 hafta önce çıktı

• :S cidden baya önce baktıgımda 28-29 daydı . eger cıkıyorsa yeni bölümler ii o zmn :)

yakın bir zaman içinde tekrar 1 haftaya dönecek
  • cevap için tskrler bi sorum daa olcaktı. bn bu shippudenin mangasını nerden okuyabilirim ama indirmeden yane bide onu indirmekle ugrasmiyim . oneanime diye bi siteyi yukarıda bi arkadas yazmıs fakat orda shippuden yok galiba yane 234 . bölüm civarı narutonun sasukeyi geri döndürmek için onunla yaptıgı end of the valley tarzı daglık bir alanda yaptıgı savası gösteriyor. saten orda 340 tarzı bölüm wardı bnde heralde narutonun mangası sandım yane shippudeni eklemediler sandım fakat son bölüme bide arada baska bölümlere filan baktım farklıydı lar yane hiç alakası yoktu narutonun 220 . bölümüyle filşan . heralde mangayla anime arasındaki farklılıklar bunlar yane animede gösterilmemiş oralar. peki shippudeninin bölümleri nerden okuyabilirim ?
  • arkadaşım farklı birşey yok. anime çok geriden geliyor. ayrıca mangasında shippuuden yok, olmaz zaten. animesinde naruto büyüdüğü için bölümleri ayırdılar shippuuden diye. mangada böyle bir ayırım yok, ismen. animesi bölümü bölümüne mangasını takip ediyor. zaten anime başka manga başka olsaydı saçma olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmedin -- 15 Ekim 2007; 0:52:58 >

• başka derken ucurumlar kadar demiyorum ufak tefek . mesela mangada gainin takımının nsl yendiklerini yazmasken animede göstermişler belki öle fakrlılıktır diye düşündüm. ayrıca arkadaslar 340 .bölümden filan bahsediolar ben onu shippudenden soraki 340 . bölüm sandım . yane en basından deil . ee böyle düşünürsek o ilk 220 bölümdeki 120. küsür bölümdeki sasuke - naruto savası mangada 234 civarındaki bi bölümse o mangadaki 340 . bölümü ben nartonun 220. bölümü olarak anladım . böyle olması dogal bence. cünkü basını yannıs anlamasıım . yane simdi söylemi olay bu sizin 340 . bölümde manga dediginiz shippudenin 340 . deil de narutonun tamamının 340. bölümü oluyor dime . eger öylese tmm anladım bu işi . yane diger türlü saten diodum suan 30 . bölümde 340 . bölümde mangays aasırı fark war .

nse cvbn için tskrler yinede

www.onemanga.com

ingilizce

başka derken ucurumlar kadar demiyorum ufak tefek . mesela mangada gainin takımının nsl yendiklerini yazmasken animede göstermişler belki öle fakrlılıktır diye düşündüm. ayrıca arkadaslar 340 .bölümden filan bahsediolar ben onu shippudenden soraki 340 . bölüm sandım . yane en basından deil . ee böyle düşünürsek o ilk 220 bölümdeki 120. küsür bölümdeki sasuke - naruto savası mangada 234 civarındaki bi bölümse o mangadaki 340 . bölümü ben nartonun 220. bölümü olarak anladım . böyle olması dogal bence. cünkü basını yannıs anlamasıım . yane simdi söylemi olay bu sizin 340 . bölümde manga dediginiz shippudenin 340 . deil de narutonun tamamının 340. bölümü oluyor dime . eger öylese tmm anladım bu işi . yane diger türlü saten diodum suan 30 . bölümde 340 . bölümde mangays aasırı fark war .

nse cvbn için tskrler yinede

arkadaşım belli ki yenisin daha bu anime manga işlerinde. anime videoları zengin içerik ve bolca süreleri nedeniyle geriden başlasalar da manga serilerini kısa zamanda yetişirler. bazen 1 anime serisinin 4-5 manga serisini birden gösterdiği oluyor. haliyle animenin mangayı yetişmesi kaçınılmaz oluyor. bunu engellemek için animeye ek seriler konuyor, orjinal manga serisinde olmayan bu anime serilerine biz filler (doldurucu) seriler deriz. filler seriler açık kalan kısımları tamamlamak için, recap için ya da tamamiyle kendine özgü bir seri olabilir.

işte narutoda yaklaşık 80 bölüm kadar filler seri var animesinde, yani narutonun sasuke ile kapıştığı bölümden sonra 220'ye kadar hepsi filler bölüm oluyor.

ha bu arada mangada 278'den başlayacaksın. manga seven tiplerden değilsen okuma sakın. bundan sonra asıl heyecan başlıyor. anime ile görsel zevk arayanlar animesini izlesin, hayal gücü kuvvetli olanlar ise mangasını rahatlıkla okuyabilirler

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.