Şimdi Ara

Narnia günlükleri nasıldır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oylara güzel gayet güzel bir film.alıp izlemek lazım.
  • propaganda amaçlı,mesaja dayalı bir film.
    pek çok ülkede kiliselerin çocuklara seyrettirdiği filmdir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: innosence

propaganda amaçlı,mesaja dayalı bir film.

nasıl yani? filmin hiç bir yerinde propaganda veya kilise ile alakalı bişi gormedim.. direk doga ustu ztn, kilise nerde??
    bugun izledim, bence gayet iyi bir film.. salon cok cocuk doluydu ama efektleri flan guzeldi.. sadece sonunun kötü bitmesine üzüldm.. daha dogrusu kotu degilde bitmesini beklemedigim şekilde bitti, gerci 7kitapmıs devamı gelir..
  • Tam bi çocuk filmi görsel efekt bakımından gidilebilir
  • ya zaten çocuklar için yazılmış fantastik bir seri, herhalde çocuklara hitap edicek.bu çekilen serinin 2. kitabı 3. kitabıda çekmeye başlıcaklarmış.
  • İkista,ben ve 2 arkadaş daha flime gittik genel olarak güzeldiizlenmeye değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

İkista,ben ve 2 arkadaş daha flime gittik genel olarak güzeldiizlenmeye değer

konuşmakdan izletmediniz

Filmin daha çok çocuklara hitab etmesi yüzünden olsa gerek savaş sahneleri geçiştirilmiş. onun dişında beğendim.
    +animasyonlar güzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

İkista,ben ve 2 arkadaş daha flime gittik genel olarak güzeldiizlenmeye değer

konuşmakdan izletmediniz

Filmin daha çok çocuklara hitab etmesi yüzünden olsa gerek savaş sahneleri geçiştirilmiş. onun dişında beğendim.
    +animasyonlar güzeldi.

Ben valla flimin tamamını konuşmama rahmen anladım,bence mutlaka gidilmesi gereken bi flim ayrıca yas sınırı diye de bişey yok

• war eğer koşmasaydın filmin +7 olduunu görebilirdin

• quote:

Orjinalden alıntı: ikista

war eğer koşmasaydın filmin +7 olduunu görebilirdin

Onu bende biliyorum basta gösterdiler,aykut konuşmaya baslamamıştı daha

Bu arada yas sınırı derken cocuklara yönelik denmesine karşı dedim

7+'den 70'e izliyebilir

• valla babalar bana biraz çocuk filmi gibi geldi ufacık çocuklar hiç idmansız deli gibi ok kılıç falan kullanıo o kısım biraz saçma olmuş kanımca.Ama gene de seyredilir eğlenceli bi film
  • yüzüklerin efendisi gibi büyük bir külte dayanmıyor bu film.

bu konudan ancak bu kadar çıkar.

dayandığı altyapı itibarıyla olabileck olanın en iyisi.

dünyada herkesde böyle diyor zaten.

bu kitptan bu konudan ancak bu kadar iyi bir filim çıkabilirdi.

filmi çekecek olan yapımcı en nihayet yazılmış bir kitaba dayanmak onu çekmek zorundaydı.

konu daha sığ yüzüklerin efendisi ile kıyaslanamaz.

ama bu alanda olabilecek olanın en iyisi nasıl olurdu derseniz işte bu film en iyisi.

bu şekilde değerlendirmelisiniz. ne kadar ekmek o kadar köfte.

bence çok güzel çekilmiş bir film. en başarılı karakterde filmdeki buz cadısı... kadın çok iyi

oynamış gerçektende.. adı neydi bu aktristin şimdi unutttum adını..?
  • uğraşmışlar,çabalamışlar,belli oluyor filmin her karesinde.efektleri olsun,görselliği olsun gayet güzeldi.ama nasıl desem,birşeyleri eksik kalmış.tam olmamış sanki
    ama genede piyasada kötü film çok.seyredilir fazla uzun olsa da.6 yeter de artar
  • quote:

Orjinalden alıntı: innosence

propaganda amaçlı,mesaja dayalı bir film.

öhhhh nasıl yani neresinde gördün öyle bir propagandayı,film doğa üstü olayları anlatıyor orta dünya filmi zaten kitapların yazarı yüzüklerin efendisini yazan tolkien'in çok yakın arkadaşıymış yani bu tüe filmler masalsı filmler din nerde?
    bir de çocuk filmi diyenlere bu kitap serisinin filmi olduğu için devamı gelecek bence devamını beklemek lazım,çocuk filmi demenizde etki biraz da başrollerinde çocukların oynaması diye düşünmekteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

valla bukadar reklama bugün seyrettim
    bu ne beee dedirtti
    zaten adından belli ASLAN CADI GARDıROP
    pühhhh dedim
    yüzüklerin efendisi ile ozz büyücüsünü birleştir
    2 sattigar 1-2 dwarf 3-5 sıçan böcük koştursun
    birde veletleri koy alsana film
    bukadar rezil bir şey daha seyretmemiştim

AL bendede O kadar kılıcı daha yeni alıor çocuk eline maşşallah kendini aragorn zannedior

• arkadaslar biz arkadasla gittik begendık walla . sonuna yakın savas sahnesi varya işte orayı hele cok begendık .Zaten biz arkadasla Age of Migthology mi ne ydi o oyunun hastasıyızda .O oyuna girin ce zaten ilk basındaki videoyla aynı savas sahnesi

bence gidin derim
  • valla jumanji kadar iyi değil.ama harry potter dan güzel olduğuda kesin...
  • 10 yaşındaki çocuk savaşıyop kocaman bir yaratığın salladığı kılıç darbesini savuşturup yaratığı öldürüyo(kolu sağlam kalıyo bi de) ayrıca kılıcı kirlenmiyo

rezalet bir film gitmeyin derim ben

ana kahraman çocuk olmasa izlenebilir bir film olurdu belki...
  • seven de çok sefmeyende... evde islerim belki
  • dün gece bir daha seyrettimde bu türk lokumu nereden akıllarına gelmiş acaba.o aslan da kafama takılmadı değil.türklerle bir ilişkisi var mı acaba bu yazarın bilen var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.