Şimdi Ara

Nargile uzmanlarına nargile közüne ilişkin sorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne kullanarak kömürün her tarafına ateş alan biçimde yanması sağlanır?.

    Ocakta iki saat kömürün altını üstünü yakmaya çalışıyorum, sonuçta sadece dış tarafı yanıyor yarıldığında içinin tıpkı yanmamış hali gibi simsiyah olduğunu görüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kool Giancana -- 28 Eylül 2012; 13:49:14 >
  • nargile uzmani degilim ama komur secimi olabilir sorun.hafif bi komur lazim en fazla 10 dkda hazir oluyodu arkadas yapinca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • çakmakla bile tutuşan kömürler var ama nargilenin tadını acayip bozuyorlar piknik tüpü + pürmüz al kafan rahat olsun
  • Fön makinası kullan
  • Teşekkürler faydalı mesajlar için, daha yok mu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kool Giancana -- 28 Eylül 2012; 14:22:30 >
  • Ben ocakta yapıyordum hiçbir sorun olmuyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızılay maden suyu hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Çay tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi yanlış. Yeterince tutuşturduktan sonra yellemeyi bırak. Devam edersen dışı yanar, içi çiğ kalır. Kendi harında pişmesi lazım ki içi de yansın...
  • Hemen tüp veya ocakta yanmasını istiyorsan kardeşim; ayrıyetten baş ağrıtmıyacak kaliteli çabuk yanan bir kömür istiyorsan sana iki önerim olacak.

    Hemen yanmasını sağlıyacak aparat rüzgarlıktır;http://www.pasanargile.com/image/cache/data/pa%C5%9Fa%20nargile-krom%20r%C3%BCzgarl%C4%B1k%20(640x496)-500x500.jpg

    Rahatlıkla söyleyebilirim ki Türkiyenin en kaliteli kömürü ise ki meşe felan yalan 4 yıllık nakhla içicisiyim, meşede iyidir ancak tozu vs uğraştırır ve çabuk söner sürekli yakmak gerekir.

    O yüzden kefo kömürünü kullanacaksın.
    http://mcdn01.gittigidiyor.net/6338/tn30/63389571_tn30_0.jpg

    İstanbuldaysan, İstanbul Nargileden almanı öneririm Eminönü/Tahtakalede.
  • kullandığın kömür ne kömürü bi kere onu bi söyle İlla kömürün her tarafının yanmasına gerek yok eğer çok seviyosan nargile içmeyi zeytin çekirdeğinden elde edilen nargile kömürleri var hiç bir şekilde köz tadı gelmiyor onları tavsiye edebilirim
  • Kömürü ona uygun al yuvarlak kömürler işine görecektir. Köz yanana kadar üfle çevirerek dış tarafı yandıktan sonrada bekle kendi kendine zaten içini yakar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahago

    çakmakla bile tutuşan kömürler var ama nargilenin tadını acayip bozuyorlar piknik tüpü + pürmüz al kafan rahat olsun
    @tahago

    Köz yapma konusunda yeni yeni duyuyorum pürmüz olgusunu, pürmüz ile kömürüm her tarafında ateş vereilirmiyiz aynı anda?.

    @wmware

    Kullandığım kömür meşe kömürü. Bence kömürün kızarması ve tamamen beyaz olması için her tarafı yanmalı. Köz tadı gelmesi benimde sorunum ancak zeytin çekirdeğinden yapılan kömürü tercih etmem, başka köz tadı getirmeyen kömür biliyormusun?.
  • Kömürün en makbül olanı hindistan cevizi kömürü. Onu heryerde bulamazsın ama meşe de iyidir. Sıkma kömürlerde ise Kefo bir numaradır ondan sonra zg gelir. Tütünü sorarsan oda bizim işimiz artık. Al fakher, Nakhla, Bahreyn den birini seç ve ona devam et. Ben devamlı Al fakher veya Nakhla çift elma içiyorum. Ara sırada Nakhla cappuccino. Ama marpucun tekse ve sen çift elma kullandıysan artık diğer tütünleri kullanmayı unut. Çünkü devamında çift elmadaki anason kokusunu hissedersin.
    Daha fazla bilgi ve çeşit içinwww.nargiletutun.com
  • kalite arayanlara cocoşam
     Nargile uzmanlarına nargile közüne ilişkin sorum. Nargile uzmanlarına nargile közüne ilişkin sorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.