|
Kahveci takımıyla hangi aromalar içilir ? |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
Kahveci takımıyla hangi aromalar içilir ? |
|
istediğin aromayı iç ama kahveci takımlar tat tutacağı için devamlı içeceğin bir aromayı içmen daha doğru olacaktır. mesela klasik tatlardan üzüm, anason, kapi gibi aromalar oturtup hep onu içmen en iyisi olur. |
|
Herşekilde çelik takım lazım o zaman Elma nane seviyodum ilk içtiğim zamanlarda 2 senedir capi içiyorum sıkıntı burda 2li karşımlarda oluyormu kahveci takımlarda nane içsem sonra gitsem elma alsam elma nane yapsam olurmu ? Nargile kafalerde nasıl servis ediyoladı onu bile unuttum yada gidicem love 66 felan alıp onu oturtucam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Mart 2021; 23:19:41 > |
|
Kanka kahveci takımları tat tutar, sürekli aynı aromayı içersen 10 numara olur ama diğer türlü tatlar karışır. Kahveci takımlarını temizlemek de zor. Ev için bence küçük çelik nargilelere yönel, seramik lüleleri oluyor temizlemesi kolay. |
|
|
ev için çelik takım en iyisi yanınada sırlı kaliteli bir lüle alırsan istediğin her tütünü içersin kafelerde her aroma iiin takım, lüle ve marpuç özeldir o şekilde servis edilir ama ev için gereksiz fazlalık olur. + olarak zaten ortalama bir çelik takım ve güzel bir lüle ile cafelerde ki nargilelerden kat kat güzel nargile yapıp içersin. şuan bu mesajı bahçede çelik takımda çikolata,muz ve nane karışımı içerek yazıyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|