< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
nargile sevenler buraya gelin (9. sayfa)
-
-
-
Maşallah ömürlük almisin heralde.Bende 1 kilo olsa tiksindi geliyor.Yillardir bir aliskanlik birseyi cok gorursem tiksiniyorum.O yuzden az az alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günde 3-4 kafa Nakhla Capuccino içiyorum. Bu tütün çok ayrı bir olay.
Fumari’den Tangiers’a kadar bir çok farklı ülkede farklı tütünler denedim ama Nakhla Cappuccino denilen illetin yerini tutan yok. Hayır bir de bulması çok sıkıntılı bir tütün. 2015 yılına kadar Nakhla Kahve sonrasında üretimi durduğu için bu tütüne gectim.
Nakhlacı arkadaşlar için naçizane tavsiyem; Elmas Nargile’nin pirinçten imâl edilen kahveci takımında, meşe kömürüyle tüketildiğinde asıl tadı ortaya çıkıyor. Yalnız takımın marpuç çıkışı düz çıkış olmamalı deve boynu olmalı, ayrıca marpuç kesinlikle silikon vs değil yine Elmas Nargile veya en kötü Gakko’nun marpucu olmalı.
Kömür olarak Portakal Meşe en ideal sonucu veriyor, Limon Meşenin kalorisi daha düşük eğer yanık tat sevilmiyorsa tercih edilebilir ama bence gerçek bir Nakhla tadı hafif yanık olmalı.
Lüle toprak 4 cm’lik lülelerden olursa ideal olur, küçük olanlarda tütün zaten nispeten kuru olduğu için çabuk yanıyor, 35-40 gram kadar tütün yaklaşık 45 dakika gidiyor.
Mümkünse köz cezvesi kullanmadan direk folyo üzerine kömür konulmalı, ortası boş olacak şekilde 3 adet yaklaşık 2 cm’lik kömür güzel oluyor ama yine o hafif yanık tadı almak istemiyorsanız cezve kullanılabilir tek şart ortasına asla kömür koymayın cezvenin kenarlarına ateşi dizin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Af mi kaldı beyler çer çöp.
-
Denerim hocam
Son zamanlarda bilmiyorum komurden mi lotusdan mi 1 saat icim suresi aliyorum en fazla ve alt ksimlar genelde ciğ kaliyor tutunu cokda bastirmiyorum neden oluyor bu anlamia degilim ortalama 20 gram tütün koyuyorum.Kullandigim lule tuan ve mit.Hayir performans olarak iyi ama 1 saat sonunda aroma tat kalmiyor oda onemli değil.Koydugum tutune aciyorum israf gbi bisey oluyor.Cozemedim sorunu
Tütünü azalt biraz, 45 dk sonra luleyi boşalt bir 10 gr daha ekle. Kalan köz ile devam et. Ben artık öyle yapıyorum. Yaşadığın sorunu yaşadım hep, üst yarım saatte siyahlasiyor, altta tütünler kalıyor. Tat azalmaya başlıyor. Sıkıntı bu hep.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam doğru söylüyorsunuz. Üst taraf yanıyor. Altı yaş kalıyor. Benim de aklımdan geçiyordu bu taktik. Bu akşam deneyeceğim. Ancak 45 dk sonra kalan köz miktarı yeteli gelmeyebilir.
Öyle içim olmaz beyler çingen işi yapmayın.Tuan ve mit haşlar genelde blonde tütüne gitmez.
-
Bira çingen işi oluyor. Folyo kullanıyorum. Onu kaldırıp üst tarafı değiştirmek zahmetli biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xasi -- 28 Şubat 2023; 9:42:5 >
Hocam ben karışık tütünden alıyorum açık hangisi ne tutun bilmiyorum, Ama çoğu tütün ilk yarım saatte üstü kapkara oluyor aroma gidiyor közlüğü kaldırıp biraz lüleyi değiştirdiğimde tütünün altı öylece duruyor. Çekmeye devam etsen bile kararan ve sertleşen tütünler yüzünden o alta inmek mümkün olmuyor. Daha da kararmış yanmış tütünleri içini çekiyorsun. Hangi tütünler ateşi sever hangileri sevmez bir fikrim yok Çünkü herkes bir şey söylüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 27 Şubat 2023; 18:42:15 >
Piyasada dark olarak dozaj alabilirsin blonde yani sarı yaprak klasik tütün tumbaki daim revoshi dolu marka var bunlar ortalama ürünler. Darka geçmeniz lazım uzun tad için.
-
Dark aynı zamanda sert oluyor değil mi tütün türleri içinde. Ben bir arada kullanmadığım için böyle hafif boğaz vurumu arıyorum. Bir kere al faker onun açık tütününü aldım çift elma.. nasıl bir aroma mesela 5 dakika çekmeyeyim nargileyi sonra bir çekince boğazında bildiğin tütünün aroması doluyor ve mahvediyor. Acaba diyorum köz olmadığı için zayıf olduğu için olabilir mi tam yanma olmadığı için direkt aroma geliyor boğazıma. Vallahi ben bu tütün işinden bir türlü anlayamadım hocam bayağı bir tecrübe gerektiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 27 Şubat 2023; 19:43:54 >
Tam tersi çok fazla ateş alınca aroma artar.Ateş azalırsa azalır.
Anason üzüm nane vişne vs gibi tatlar içiyorsan
https://nargilemalzemesi.com/nfx-killer
Bundan al. Üzüm nane de ona marka alabilrisin her tütüncüde olur.
Dark tütünlerde https://www.hookahturk.com/alpaca/alpaca-mini-rook-turquisered
bunu modelleri öneririm
-
Ooo fiyatları ne bunun hocam 650 😲 Bence şuan delikli silvia lüle var, birde kefo nun porselen lulesi var, son attığın resimdeki gibi kefo.
Senden ricam, dark dediğin tütün hangi markalarda var yazabilir misin.
Ben şimdi Revoshi/Ona/Daim siparişi vereyim.
Sevdiğim tatlar pastahane kek bisküvi muzlu kek vs. Nane mentol içemiyorum.
Alpaca o alabileceğin en kaliteli 2-3 markadan biri. Porselen lüleler çöptür. Silvia fena değil. Fnx olan tat oturtmak için ideal.
ben pastane tatlarını sevmiyorum. Darkta dozaj da brownie nutealla alabilirsin.
Darkta
Musthave
spectrum
blackburn
bunlar rus
tangiers var amerikan buda babalarından darkın
f/p 100 gr 370tl gibi. 10-12 gr doldurman yeterli attığım 650 tl olan lülede. Marka çok benim denemediğim marka azdır yazmaya kalksak sayfalar sürer :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 27 Şubat 2023; 23:58:25 > -
Arkadaşlar merhaba Anadolu yakasında tütün alabileceğimiz yer var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X