Şimdi Ara

Nargile kömüründen anlıyanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç nargile kömüründen sonra hindistan cevizi kömürü kullanmaya başladım 1,2 defa kullandım cok memnunum. Elimde bunun aynısından var.

Nargile kömüründen anlıyanlar

Benim sorum en pratik yoldan bunu nasil yakarım? Kullananlar varsa bi tavsiye bekliyorum tutuşması baya bir zaman alıyor ocağın üzerine tutarak tutuşturmaya çalışıyorum ben.

Bazen mangal yaptığımız zaman bu nargile kümürünü mangaldaki köze atsam birşey olur mu? Orada o şekilde tutuştursam sonucta normal kömür ile temas edicek bi zehirlenme durumu filan olur mu?
  • Bu komir bas agrisi yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bişi yapmaz ocakta yapınca bişi olmuyorda mangal kömüründe mi olacak.En sağlıklısı odun ateşinde ama onuda nerde bulacaksın.
  • Bu o cakmakla yanan yuvarlak közlerden degil bu zamana kadar ictigim en güzel kömür. Sorun sadece cok vakit aliyor tutusturmak
  • Altı delik ufak köz tasları var, onlardan al. Balkonda piknik tüpünün üzerinde yak. Misal her seferinde nargilene 3 tane köz koyuyorsan sen ilk seferde 5 tane yak. 3 tane közü nargilene koyduktan sonra yanan ve tasta kalan 2 tanenin üzerine yanmamış koy. Yananlar yanmayanları 10 15 dakikada tamamen yakar. Sonra gene bu tastan alıp közle ve gene her seferinde geriye en az 2 3 tane kalacak şekilde yanmamış ilave et. Biraz fazla kömür harcarsın ama uğraşmadan hazır közün olur.

yedeğiyle uğraşmak sorun olmazsa taşınabilir pürmüz de kullanabilirsin:
    http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/nurgaz-cakmakli-mangal-yakma-purmuz-tup-hediye-164752986
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.