Şimdi Ara

nargile bağımlılık yapar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nargile çok güzel bir şeydir bağımlılık yapmaz içmezsen bir şey olmaz ama canın çok ister özellikle kokusunu alırsan. Aç karnına bence de içme çarpabilir hele de ilk seferinde. İçeceksen de paraya kıyıp güzel yapan yerde iç çoğu yerde çok kötü yapıyorlar.
  • Sorun olmaz.
  • Tadını seversin ama kesinlikle bağımlılık yapmaz. Bakmışsın bir zaman haftada 2 içmişsin, sonra bir yıl bırakmışsın geri içmişsin. Tabi o zevkten ne kadar ayrı kalmak istersen.
  • Yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi karnın açken bide yemek yedikten hemen sonra iç yemek yedikten sonra aşırı guzel oluyor benden söylemesi bide hafif şeylerle bakla elma,kavun falan tarzı
  • Yapmaz hatta zamanlada soğursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun A

Hayır bağımlılık yapmaz.. Bu arada aç karınla sakın içme..

Neden hocam

Kusarsin

Tamam o zaman kesin aç karınla içicem

madem kusmak istiyorsun karışık söyle bari, en azından kafan güzel olur

• Nargilenin sadece dışarıdan kokusu güzel gelir, içince zaten çok güzel bir şey olmadığını anlayacaksın. Ayrıca vücuda çok zararlı, sadece deneyim amacıyla 1 kere git bence.

• Çift elma
  • Öyle bir yaparki nerden geldiğini şaşırırsın
  • yok la ne bağımlılığı ama aç karnına içersen biraz baş dönmesi vs. yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa

yok la ne bağımlılığı ama aç karnına içersen biraz baş dönmesi vs. yapabilir.

Bana Sorarsan Bence Yanlış Yönlendirme

1.Nargilenin İçinde %10 Civarında Nİkotin Var
    2.Nargiledede Tütün Var
    3.Siz Bilmezsiniz Ama O Konulan Su Esasta Su Değil (İsterseniz Bi Araştırun)
    4.1 Nargileyi Bitirmek 10 Paket Sıgara Bitirmek Gibi Bİrşey

Not: İçtimde Biliyorum Eğer Ak Ciğerlerine Cekersen Fena Şekilde Baş Döndürüyor Nerden GEldiğini Şaşırırsın.

Yanlış Anlaşılmasın Sadece Arkadaşın Yazdıklarını Düzeltim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 20 Kasım 2012; 13:32:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

quote:

Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa

yok la ne bağımlılığı ama aç karnına içersen biraz baş dönmesi vs. yapabilir.

Bana Sorarsan Bence Yanlış Yönlendirme

1.Nargilenin İçinde %10 Civarında Nİkotin Var
    2.Nargiledede Tütün Var
    3.Siz Bilmezsiniz Ama O Konulan Su Esasta Su Değil (İsterseniz Bi Araştırun)
    4.1 Nargileyi Bitirmek 10 Paket Sıgara Bitirmek Gibi Bİrşey

Not: İçtimde Biliyorum Eğer Ak Ciğerlerine Cekersen Fena Şekilde Baş Döndürüyor Nerden GEldiğini Şaşırırsın.

Yanlış Anlaşılmasın Sadece Arkadaşın Yazdıklarını Düzeltim

3.Ben yaptıüımda su koyuyorum

diğer cevaplarına bir şey diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Bağımlılık yapan madde nikotin. Nargilede nikotin olduğu için sigara içmeyenlerde bağımlılık yapar. Sigara içenler zaten nikotini sigaradan aldıkları için nargilenin bağımlılık yapmadığını zannederler.

sigara icmiyorum en son yaz tatilinde nargile.ictim bagimlilik yapmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Bağımlılık yapan madde nikotin. Nargilede nikotin olduğu için sigara içmeyenlerde bağımlılık yapar. Sigara içenler zaten nikotini sigaradan aldıkları için nargilenin bağımlılık yapmadığını zannederler.

sigara icmiyorum en son yaz tatilinde nargile.ictim bagimlilik yapmiyo

Az içerseniz tabi ki bağımlılık yapmaz. Ayda 1-2 tane sigara içen arkadaşlarım var. O zaman sigara da bağımlılık yapmıyor demek lazım. Nargile içmeyi sıklaştırırsanız bağımlılık yapar. Çünkü içinde nikotin var. Tıbbi olarak da çevremdeki insanlardan gördüğüm kadarıyla da kanıtlanmış diyebilirim. Sigara içmeyip nargile içenler önce zevk için başlıyor içme aralıkları giderek düşüyor, haftada bir sonra haftada 2-3'e çıkıyor. Hergün nargile içmeden duramayan 2 kişi tanıyorum. Nargile bulamayacakları bir durumda olunca nikotini alabilmek için istemeye istemeye sigara içiyorlar

• Bağımlılığı geç sevdalısı yapar aşığı yapar bir bakarsınız benim gibi 7 gün olan haftanın 3-4 günü onunla kol kolasınız.. o nedenle tadında bırakmak tadıyla içmek gerekir.
  • eskiden her hafta içerdim 1 senedir içmiyorum
  • bağımlılık yapmaz bence olay kişide bitiyor
  • Bunyeden bunyeye gore degisir. Benim fikrimi sorarsaniz bagimlilik yapmaz. Cunku sigara gibi cepte tasinmadigindan dolayi her istediginiz zaman gidip icemezsiniz. Bilinc altinizda bunu boyle bildiginden yoklugunda sigara tiryakileri gibi bas donmesi, halsizlik, sinir vs yapmaz. Yeri geliyor her gun iciyorum. Bazen 2-3 ay icmedigim oluyor. Ortalama 1 saat civari icerim. Oyle sanildigi gibi de bence sigaradan katlarca zararli degil. Ictigim zaman ile icmedigim zaman spor performansimda degisiklik olmuyor. Tabi ki cigerlere zarari vardir. Sonucta duman cekiyoruz. Her gun 1 nargile icen birisiyle ile sigara icen birisini kiyaslarsaniz tahminimce sigara icen icin saglik sorunlari daha erken baslar.
  • Ben aç karına içtim ölüyordum bir kere. Karbonmonoksit zehirlenmesi yapar birde kömür tadı gelirse hemen kaldır kömürü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.