Şimdi Ara

Napsam ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır araba alacağım ama karar veremedim, aklımda 4 model var. Civic, Corolla ve Yeni jetta. Donanım ve fiyatları aşağıya yazdım. Sizce konfor, dayanıklılık vb unsurları göz önüne alarak hangi aracı seçmeliyim?

Jetta 1.2 TSI 105 PS Highline 63.000 TL
    Jetta 1.4 TSI 122 PS Highline 66.700 TL
    Yeni Corolla 1.6 Premium Navigation 71,320
    civic 1.6 Elegance Eco Smart Benzin/LPG 65,955

Ben karar veremedim, siz olsanız hangi aracı seçerdiniz*

• Genişlik isterseniz civic jetta ve corollaya göre dar ve tasarım olarak bana göre kötü.

Performans isterseniz jetta 1.4 tsi

Tasarruf isterseniz corolla+lpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik olmayacaksa civici elerdim
    Premium corollsa çok para, çok km yapıyorsanız lpg için düşünülebilir.
    Ben olsam 1.4 tsi 122 hp alırdım galiba en güncel kasa o olduğundan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 1.4 jetta alabiliyorken 1.2 almayın derim.Corolla benzinli alınacaksa civic e göre arka planda kalıyor.Bu durumda ben yerinizde olsam 1.4 jettayla civic arasında tercih yapardım.Ekonomi istiyorsanız sorunsuzluk istiyorsanız civic konfor ve genişlik ferahlık istiyorsanız jetta bence

• Alternatif olarak Mazda3 alınabilir.
  • Piyasası iyi olsun istiyorsanız Jetta.
    LPG takarım, sorunlarla uğraşmak istemem uzun sene kullanırım derseniz Corolla.
    Civic'in bu kasasıyla işi çok zor.
    Ben olsam Jetta alırdım Corolla'nın önü bi garip.

• Bn olsam 1.4 jettat yi tercih ederim. Ikinci planda ise honda civic...

• Jetta 1.2 TSI 105 PS Highline 63.000 TL ve Jetta 1.4 TSI 122 PS Highline 66.700 TL iki arasında 1.4TSİ alın derim.

Hem 1.2TSİ eski motor hem de aralarında yakıt farkı çokta fazla değil çok km yapmayan biri için.

Yeni Corolla 1.6 Premium Navigation 71,320

Güzel ama LPG taktırmak şart bu modele bana kalırsa.LPG içinde fiyat alın derim.Hacim olarak her anlamda memnun eder.

Kalitesi klasik japon plastiği ve işçiliği.Ama iç mekan tasarımı gerçekten kötü.

Civic 1.6 Elegance Eco Smart Benzin/LPG 65,955

Fiyatı uygun,LPG ile az yakar.Donanım olarak güzel sayılır.Sorunsuz bir araç.Bence içlerinde en mantıklısı alıp arkaya yaslanmak için.

Ban göre

Yakıtta: Civic

Kalite:Jetta
  • Hocam Corolla bence pahalı. Fiyatından dolayı tercih etmezdim. Civic konusunda maalesef fikrim yok. Ama LPG ile uyumlu olduğu için düşünülebilir.
    Polo'dan önce makyajsız kasa Jetta sahibiydik. Sizin seçenekleriniz arasından 1.4 TSI Jetta'yı tercih ederdim. Eğer aradaki fiyat farkı ve
    yıllık vergi farkının bir önemi yoksa. Makyajlanan kasa ile eskisine göre birçok detayını iyileştirmişler. Benim tercihim Jetta'dan yana olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.