Şimdi Ara

Napoleon Dynamite türk yapımı olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bencede bu filmi herkes anlayamaz çag meselesi yani ilerki cagların bi filmi bizde anlamakta gucluk cekilio ama ben gayet hoslandım filmden ilerimizi gordum diyebilirim ne kadar amerikadan geride olsak abi bu film dehset indirebilecegim bi yer varmı acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

sen benim dediğim filmi buldunmu

abi sende varsa link felan varsa yazarmısın
  • yok benim divx le pek alakam yok seyrettiysen nasıl diye sorcaktım onun dışında filmin konusu vs. ile ilgili bilgiyi bulursun zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicinho -- 16 Ekim 2006; 22:20:57 >
  • bu filmi yurtta arkadaslarımla izlemiştim baya gülmüştük ama aslında ben bu filmi sadece türkiyede biz seyrettik biliodum akla bak gorunce dedim herkes biliomus cok anlasılması zor bi film bencede arkadaslr guluolar filme ama film cok ileri zamanların gunluk yasantısı ve tipi Napoleon Dynamite bu cocuk dehşet

Napoleon Dynamite türk yapımı olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

yok benim divx le pek alakam yok seyrettiysen nasıl diye sorcaktım onun dışında filmin konusu vs. ile ilgili bilgiyi bulursun zaten

peki arkadaşım teşekkürler ilgin için
  • gercekten bu film harika gecen sene izlemiştim öss ye hazırlanırken gece vakti baya bi gülmüştüm ve ilerki yasantılarımı dusunmstum nasıl bi hayat bekliyo bizleri diye napolyon denen cocuguda nerden bulmuslarsa tam psikopat amcası american macı yapan o adam dehset ya

• napoleon aslanım benim bee manyak filmdir
  • Çok enterasan bir karakter Olaylara verdiği tepkiler süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Çok enterasan bir karakter Olaylara verdiği tepkiler süper

"ahh idiottt, you are f.ck.ng idiot" bitiyorum

konu dışında takılıyorum, millet avatarıma sinir olmuş neden acaba
  • Filmi ilk kez izledim 2004 yapimi ama cok begendim kip karakterine cok feci guldum inanilmaz bir film olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tavsiye ederim. garip karakterlerden oluşan güzel bir filmdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.