Şimdi Ara

napoleon dynamite izledim pek beğenmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • filmin sonuna kadar eglenceli bir an olsun bekledim ama film absürt ve sıkıcı geldi bana. eğlenceli bir film olacakmış gibi başladı, hayal kırıklığıyla sona erdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 3 Şubat 2017; 22:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de yıllar yıllar önce bu forumda görüp de izlemiştim de bana da öyle hiç komik gelmemişti. Yani böyle gülümsetecek gibi oluyor ama bırakıyor.

Bu arada adamı niye çağırıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Şubat 2017; 10:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ben de yıllar yıllar önce bu forumda görüp de izlemiştim de bana da öte hiç komik gelmemişti. Yani böyle gülümsetecek gibi oluyor ama bırakıyor.

profil resmiydi sanırım. bence fena film değil. film direk güldürmek için yapılmamış sanırım. aptalca ama işte ilginç geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Ben de yıllar yıllar önce bu forumda görüp de izlemiştim de bana da öte hiç komik gelmemişti. Yani böyle gülümsetecek gibi oluyor ama bırakıyor.

profil resmiydi sanırım. bence fena film değil. film direk güldürmek için yapılmamış sanırım. aptalca ama işte ilginç geliyor.

O elemanı biliyorum. Da konuyu açan arkadaş filmi beğenmediğini söylemek için konu açıp adama bildirim yollamış. "Güzel bulduğun film bu muydu len!" der gibi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

O elemanı biliyorum. Da konuyu açan arkadaş filmi beğenmediğini söylemek için konu açıp adama bildirim yollamış. "Güzel bulduğun film bu muydu len!" der gibi...

üzülme. bir gün gelir seni de çağırırlar beni de

• zaten güldürmüyor olması hoşuma gidiyor. herkesin film anlayışı farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

zaten güldürmüyor olması hoşuma gidiyor. herkesin film anlayışı farklı.

Konuyu gorunce aklima sen geldin.forumda benim gibi uzun suredir ayni profil goruntusunu kullanan kisileri gormek ne guzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.