Şimdi Ara

Napcaz Bu Scriptleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genşler Dün Gece bi oyunumda Xerath arkadaşın hesaplada oynarken karşıma Syndra geldi
    Hadi Syndra neysede Xerath Bir Script kullanıo omg Ekkoyla oynuorum ultiyi açtığını gördüm Flash Attım vurdu E attım Yine vurdu adam oyun boyunca Skill veya Combo Kaçırmadı

Neyse Özet Bunu Ne diye şikayet edioruz video mu çekicez report yeter mi ? SS Falan Alsak

Not: Gördüm ki 40 TLye aylık script satılmaya başlamış yazın çekilmez ilkokullarla bu

• 40 degil fiyatı 30tl, 50 bozgunluk drop hackde 70 tlye satılıyo :D çözüm bulması lazım riotun euw-tr farketmiyor hemen hemen her gün 1 tane drophack yiyorum
  • Drophack için Firewall çözümü varmış benim bi arkadaş bişiler yaptı saolsun düşmüyorum artık düşsemde anlık olabiliyor ama script can sıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: e1

40 degil fiyatı 30tl, 50 bozgunluk drop hackde 70 tlye satılıyo :D çözüm bulması lazım riotun euw-tr farketmiyor hemen hemen her gün 1 tane drophack yiyorum

Yuh.50 bozgunluk drop 70 tl cok iyiymis knki.link atsana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Script değil de droptan bıktım ben

• Script iyidir. Zaten herkes script kulanıyor artık dengeli o yüzden oyunlar :D
  • Bana hiç drop gelmedi ya da ben anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mirc 'te IP gizlemek nasıl olur ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Script bilmiyorumda geçen 2 günde 3 kez drophack yemiştim hiç hoş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaRLauss -- 2 Haziran 2015; 15:38:06 >
  • euwde değilde trdeki smurf hesapta hergun bir drophack birde script yiyorum kafam rahat. Hele bazen scriptler geliyor adam adam şampiyona hakim değil script yuklemiş keko Eline verip gönderiyorum. Euw'de şuana kadar hiç denk gelmedim ama euwde genelde server çökuyor
  • parası olmayan ezilsin . adam drophack oynamayı seviyo belki. kimene
  • abartmaya devam edicenizmi?
    scripti sağdan soldan duyupta ağlamayın plox
    önünüze gelene script demeyin bunu demeye çalışıyorum geçende bana bi salak script diyordu script yok fazla trde yok 10 oyundada var filan abartmayın abiciğim küçük atın civcivler yesin
    ii forumlr
  • xlboxer kullanıcısına yanıt
    Herkesin Scriptine kimse karışamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeNoPHoBiaTiC

Genşler Dün Gece bi oyunumda Xerath arkadaşın hesaplada oynarken karşıma Syndra geldi
    Hadi Syndra neysede Xerath Bir Script kullanıo omg Ekkoyla oynuorum ultiyi açtığını gördüm Flash Attım vurdu E attım Yine vurdu adam oyun boyunca Skill veya Combo Kaçırmadı

Neyse Özet Bunu Ne diye şikayet edioruz video mu çekicez report yeter mi ? SS Falan Alsak

Not: Gördüm ki 40 TLye aylık script satılmaya başlamış yazın çekilmez ilkokullarla bu iş

kanka ben crack buldum parasız kullanıyorum

• iyi oldu güzel oldu çohta iyi oldu taammmı . fakirler elenora biz script
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

Genşler Dün Gece bi oyunumda Xerath arkadaşın hesaplada oynarken karşıma Syndra geldi

Not: Gördüm ki 40 TLye aylık script satılmaya başlamış yazın çekilmez ilkokullarla bu iş

Paralı Hileyi Hackleyip Cracklayıp bedava kullanmak Türklere özel heralde Duble Kazanç

• quote:

quote:

quote:

Paralı Hileyi Hackleyip Cracklayıp bedava kullanmak Türklere özel heralde Duble Kazanç

aynen yav ama fps çok düşüyor bide videolardaki gibi oynuyamıyorum( kata hariç) hangini öneriyon sen ne oynayam

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen yav ama fps çok düşüyor bide videolardaki gibi oynuyamıyorum( kata hariç) hangini öneriyon sen ne oynayam

Gel Güzel bi PC Satıyım sana istediğini oyna hatta öldüğün zaman alt + tab yapıp GTA V oyna

• XeNoPHoBiaTiC kullanıcısına yanıt
    iyi bi lapobum var amma satıp macbook alcam. mühendislik programları için rahat oluyor qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

abartmaya devam edicenizmi?
    scripti sağdan soldan duyupta ağlamayın plox
    önünüze gelene script demeyin bunu demeye çalışıyorum geçende bana bi salak script diyordu script yok fazla trde yok 10 oyundada var filan abartmayın abiciğim küçük atın civcivler yesin
    ii forumlr

Ya Sen hayırdır

Script olanla iyi oyuncuyu ayırt edebiliriz aslan Kesioruz bu işleri o kadarda ama sırf 'yaa göçön dö bönö sökröpt dödüler' demek için atılan mesajlar (vol 4864846) asıl görmek istemediğimiz şeyler

• The Phoenix kullanıcısına yanıt
    Tam Adamına Geldin

Napcaz Bu Scriptleri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.