Şimdi Ara

Nanoxia 12cm Fan ===> 20.18 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırsam fiyatta yanlışlık var. Normalde 19$+kdv satış fiyatı.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd95140

Türkiye'de satılan yerler

http://www.nanoxia.de/?go=wheretobuy&cat=wheretobuy&lng=de

Nanoxia FX FAN serisi piyasada bulunan diğer fanlara ilginç bir alternatif oluşturuyor. Tüm testler boyunca ses seviyeleri çok tatminkar ve ayarlanabilir gerilim seviyeleri sayesinde neredeyse tümüyle sessiz ile ancak duyulabilir arasında gidip geldi. Kutu içeriği de silikon vidalar ve devir kontrol aparatı ile zengin. İşçilik de bu fiyat seviyesindeki ürünler için çok iyi... Günlük kullanım için bir anlamı olmasa da suda bile çalışabiliyor olmaları bizi çok eğlendirdi. Ürünlerin asıl güçlü olduğu nokta ise fiyatları, bu fiyat segmentinde PCI yuvaya takılabilen devir kontrol aparatı ile rakipsiz bir seçenek oluşturuyor.- Silenthardware.de

Özetle FX serisi fanlar ayarlanabilir devir özellikleri ile hem overclockçulara hem de sessiz PC isteyenlere hitap edebilecek ürünler. İşçilikte şikayet edilecek bir taraf bulamadık ve kanatların renkleri de bu segmentte güzel bir alternatif oluşturuyor. Ürün çeşitliliği ise oldukça geniş ve her kullanıcının ihtiyacına cevap verebilecek bir model var... Tüm modelleri toptan değerlendirdiğimizde FX ailesi olarak ödülü hakediyorlar. "Gold Award" - technic3d.com

Tüm Nanoxia fanlar işçilik kalitesinin yanısıra test sonuçlarıyla da bizi etkiledi. Görüntüleri de aynı ölçüde başarılı, modcuların da oldukça ilgisini çekecek türden. Yüksek devir kapasiteleri ile overclockçulara da hitap edebilir. Bütün bu özellikleri toplayınca ister modcu, ister overclock veya sessizlik tutkunu olsun, Nanoxia ürünleri geniş bir çerçeveye hitap ediyor. "Gold Award" - area3d.ch

Kasa fanlarında nanoteknoloji devrimi! 150.000 saat ömürlü Nanoxia FX nanoteknoloji materyalli fan.
    Alman Nanoxia firmasının Bayer® MaterialScience ürünleri ile tasarladığı Nanoxia FX serisi fanlar, nanoteknoloji materyaller içeren tozlanmaya dayanıklı mil yapısı ve çok hafif kanatları ile benzerlerinden çok daha sessiz bir çalışmayı çok daha uzun vadede sunar.

Nano Bearing Teknolojisi: Toz, Kir ve Suya Dayanıklı!
    Nanoxia FX serisi nanoteknoloji materyalli fanlar toz, kir ve suya dayanıklı olan nanoteknoloji kaplama sayesinde Sleeve(bilyasız), Ball-Bearing(bilyalı), SSO(yağ basınçlı) gibi teknolojilerden daha sessiz ve yılların getirdiği aşınma veya tozlanmalara karşı 2 kata kadar dayanıklıdır.

Örneğin sleeve-bearing yapıda fanlar yeniyken sessiz ve performanslı gözükseler de bulundukları ortamdaki toz nedeniyle kısa sürede performans ve sessizliklerini kaybederler. Nanoteknoloji materyal kullanılan Nanoxia FX serisi fanlarda "Lotus-effect" olarak bilinen kendi kendini temizleme özelliği sayesinde bilye yapıları kir tutmaz ve bilya yatakları her zaman için temiz kalır. Binaların dış cephe kaplamalarının kir tutmaması için de kullanılan nanoteknoloji ürünleri sayesinde 150.000 saate varan fan ömrü sağlanır.

Nanoteknoloji kaplamalar sayesinde Nanoxia FX serisi fanlar su altında bile sorunsuz olarak çalışmaktadır.

MAKROLON® Şeffaf ve UV-reaktif kanatlar
    Bayer® MaterialScience tarafından üretilen MAKROLON kompozit malzemeden yapılmış çok hafif kanatlar Nanoxia FX serisi fanların mil yatağına uyguladığı basıncı ve dolayısıyla oluşan aşınmaları önemli ölçüde azaltır. Materyal özel şeffaf ve Ultra-Viole'ye duyarlı yapısı sayesinde kasa modding için güzel bir alternatif sunar. MAKROLON aynı zamanda aşınmaya ve yüksek sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde araba farları ve binaların cam çatı kaplamalarında kullanılmaktadır.

Devir Kontrollü Sessizlik
    Nanoxia FX ile birlikte verilen siyah üzeri metalik renkli şık devir kontrol aparatı sayesinde fanlarınızı istediğiniz devirde çalıştırarak sizin için en uygun sessizlik değerine getirebilirsiniz. Bunun yanısıra silikon tutturma vidaları da titreşimi minimum seviyeye düşürerek sessiz çalışma sağlar.

Tümüyle Kılıflı Güç Kablosu
    Nanoxia FX serisi fanların güç kablosu kasa içerisinde dağılmaması için tümüyle kılıflanmıştır.

10 Yıl Garanti
    Nano-bearing teknolojisi ile aşınma ve kirlenme sorunlarından minimum ölçüde etkilenen Nanoxia FX fanlar tam 10 yıl garanti ile sunulmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahapurusha -- 31 Mart 2008; 22:03:15 >

• 8 CM olan model

NANOXIA DEVİR KONTROLLÜ NANO-BEARING 8CM KASA FANI FX08-2200
    13,00 USD + KDV
    20,48 YTL (KDV Dahil)
    İndirim Bitiş Tarihi : 07.04.2008

Bu da senin verdiğin 12 CM model

NANOXIA DEVİR KONTROLLÜ NANO-BEARING 12CM KASA FANI FX12-1250
    13,48 USD + KDV
    21,24 YTL (KDV Dahil)

Fiyatları aynı neredeyse ama devirleri farklı. Acaba o yüzden mi ucuz?
  • sessiz midir acaba?
  • 12 cm fanlı modelden aldım kontrol ünitesini kasadan geçirecek yer yok kapagı çıkarıp denedim bşr daha kapagını takamadım. Kontrol ünitesi olmadan kullanıyorum şu an ama sessiz ve alınabilecek bir fan olduğunu söyleyebilirim. Ben 28 e almıştım gayet iyi fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: raistlin68

12 cm fanlı modelden aldım kontrol ünitesini kasadan geçirecek yer yok kapagı çıkarıp denedim bşr daha kapagını takamadım. Kontrol ünitesi olmadan kullanıyorum şu an ama sessiz ve alınabilecek bir fan olduğunu söyleyebilirim. Ben 28 e almıştım gayet iyi fiyat

Kasadan geçirecek yer yok derken? PCI slota denk gelen yere takmak gerekmiyor mu?
  • İste oradan geçmeyecek kadar büyük yapmışlar. Ayar düğmesini söküp öyle takayım dedim daha sonra ayar düğmesi takılmadı bende sade fan olarak kullanıyorum. Ama öneririm sessiz çalışıyor. Akasa almıştım bir tanede traktör gibi çalışıyor ve bağlantı elemanları çabuk aşınıyor.
  • Piyasada bulunabilecek en sessiz ve en güzel fan bence. Şu an bu fandan 4 tane kullanıyorum. Kasa hemen yanımda ve ses rahatsız dahi etmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar ve link icin tesekkurler herkese.bu sabah bunu almayi dusunuyordum ama sessizliginden emin degildim artik aldik bakalim sonuc nasil olacak
  • 2 adet sipariş verdim, önpanelde önceden akasa vardı, ama çok ses yaptığından gece rahatsız oluyordum, beğenirsem arka panele de bu ürünü takarım (arka panelde aerocool var) 1 tane de 9cmlik almak istiyordum ama, 9cm fiyatı çok pahalı

sıcak fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Güle güle kullanın
  • 5 tanede bende var
  • aynen ben de on panele almak istiyorum 92 lik ama hb de bulamadim guzel bir urun.Onereceginiz sessiz fan var mi bununla ilgili
    quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

2 adet sipariş verdim, önpanelde önceden akasa vardı, ama çok ses yaptığından gece rahatsız oluyordum, beğenirsem arka panele de bu ürünü takarım (arka panelde aerocool var) 1 tane de 9cmlik almak istiyordum ama, 9cm fiyatı çok pahalı

sıcak fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Hepsini taktın demek Benim boşta bekliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankara1234

5 tanede bende var

kasa ne hocam
  • Bu soruya ben cevap vermek istiyorum. TT Armor+ var ikimizde de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahapurusha -- 31 Mart 2008; 22:24:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahapurusha

Bu soruya ben cevap vermek istiyorum. TT Armor+ var ikimizde de

• Armor+ çok güzel kasa, güle güle kullanın,

ben de Lanmoto serisinden VA1000SWA modelini kullanıyorum
  • Fiyat düzeltilmiş. 20$+KDV
  • 10 ytl birden artmış
  • Halen tedarik surecinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.