Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
8
Favori
288.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fugeetive

    bu arada bende yeşillenme görmedim .. fakat kayıt tuşuna basınca kamera çalışıyor fakat hiç bir işlem yapılamıyor :) onu kurtarınca bu sefer kamera hiç açılmıyor :)

    sorun iki şekilde kendini gösteriyor.. 720p kayıtı seçtiğinizde ya telefon tepkisiz kalıyor kendini ana menüye atıyor yada hiç başlamıyor kayıta, yada kayıt ediyor gibi oluyor ama kayıtı bitirip çektiğiniz videoyu açtığınızda sadece dalgalanan yeşil bir ekran çıkıyor karşınıza.. henüz sorunsuz 720p kayıt yapabilen bir rom görmedim...
  • bende bi önceki sd kart sürümünde denemiştim telefon ekranı komple yeşillenmişti ondan bu bana farklı geldi. ama dediğiniz gibi batuist, biri sıkıntı olmazsa öteki kesin sıkıntı oluyor.
  • Contra07 alimakgrav _Dragon_ teşekkür ederim paylaşımlara devam

    MAGLDR menüsünde AD SD (SD karttan Android ROM çalıştırma) başlatma yeri var fakat tam sağlıklı çalışmıyor. Micro SD Load tamam diyor yükleme başlıyor fakat ROM açılacağı sırada reboot ediyor cihaz.
    Bir kişi çalıştığını belirtince deneme tahtası yaptım cihazı sonrada okuduğum kadarı ile bu özellik henüz çalışmıyormuş.
    Denemek isteyipte uğraşanlar sinir küpü olmasın benim gibi o özellik çalışmıyor şimdilik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    nasıl yani 720p kayıt yaptığını mı söylüyorsun?? videonun özelliklerine bakıp teyit edebilirmisin.. 1280x720 mi?


    Bundan önce kullandığım nand romda(MDJ froyo revolution 2.1) bu kaydı yaptım, bilgisayara atmadığımdan ebat kontrolü yapamadım, ama telden izlediğim görüntüde yeşil çizgiler falan yoktu. Dosya uzantısı ise 3gp idi.
  • Şimdi Hangi arkadaş hangi ROMU kullanıyor. _

    Cotullanın romu hoşuma gitmedi. JDMS NAND çıkmış onu kurdum. Batarya olayı çok da tatmin edici değil. Nexsus ONe romu indirdim fakat arşiv hatası alıyorum. Dosyada progblem var sanırım.
  • 1337 ellerine sağlık, çok güzel ve net bir şekilde anlatmışsın olayı. Bilmeyen arkadaşlar için güzel bir kılavuz olmuş, teşekkürler.

    Sorun yaşayan arkadaşların temel sıkıntısı dikkatli okumamak sanırım. Yazılanlardan benim çıkardığım bu şekilde. Herhalde Android kurma heyecanına yenik düşüyor arkadaşlar, bir an önce bitsin derken bazı noktaları kaçırıyorlar

    Herkese hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    quote:

    Orijinalden alıntı: dodge ram 2500


    quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist


    quote:

    Orijinalden alıntı: 1337

    ineversmoke brdfckr53 bayugur Ömer Tuğrul ftd çok çok teşekkür ederim sizler olmazsanız buranın tadı yok zaten

    @Batuist
    dodge ram 2500 ün sorununu çözdük
    2.08.HSPL uygulamamış ve 576MB RAM Destekli Radiolardan birini kurmamış (Leo Radio 2.08 ve yukarı sürümler destekliyor. Bunlardan birini kurmanız lazım.)
    Birazdan hallettiğini belirtir heralde

    yahu arkadaş nasıl iştir bu!!! hem diyor bütün talimatları yerine getirdim hemde ne spl yapmış ne radioyu yüklemiş bu nasıl talimat uygulamak?? yok arkadaş artık kim ne sorarsa sorsun tek kelime cevap yazmam... nasıl iştir bu.... hadi nasıl yapılacak diye sorsan yine eyvallah ama yapmadan etmeden nasıl herşeyi yaptım olmuyor dersin!!! yok arkadaş artık kimseye tek kelime demem.. rehber orda uygulamalı anlatımda mevcut.. bide yaptım diyor sinir oldum yaa...

    neyse sen romdaki facebook gibi uygulamaları nasıl kaldırırız bu konuda bilgin var mı?? pro yazılımlara filan baktım ama onlar normal androidin içinden kaldırabileceğimiz bütün programları bile göstermekten aciz.. ne yapmak lazım acaba.. gereksiz kullanmadığım programları kaldırarak biraz hafifletmek istiyorum romu...




    yükleme videosunda bahsedilen adımlarla 1337 nin adımları arasında fark var. videoda radio hakkında bir şey bahsetmiyor. Ukalaca cevap yazacaksan sana kim soru sorar zaten

    şu yazdıklarından sonra videoyu ve o sayfaki açıklamaları tekrar açtım.. açıklamalarıda dikkate alarak herşeyi yapmış olsaydın hiçbir sorunla karşılaşmıyacaktın.. yani orada hiçbir eksik yok.. kendi eksikliğini başkalarına yükleyerek kendini haklı çıkarmaya çalışma.. mesut çevikin anlattığı topikte önce hard spl yapman gerektiği bunun için 1.66 orijinal romu kurduktan sonra bu işlemi nasıl yaptığını söylüyor ve ardından en son güncellemeyi kurman gerektiğini yazıyor.. en son güncelleme ilede en son radio sürümü yükleniyor ki bu sürümle magdlr işlemi sorunsuz gerçekleşir.. birine cevap vermeden önce iki kez düşün öyle artislik yap..!!

    Açıklamalara lafım yok ben video üzerinden gittim videoda Mesut Çevik radio yüklenecek diye bir şey belirtmiyor. Belirtiyorsa videonun kaçıncı dakikasında söylermisin lütfen. Agresif tavırlarınada son ver lütfen amaç yardımcı olmaksa 1337 bunu çok güzel yapıyor.




  • 1337 Uzman Mobil olmuşsun.. hayırlı olsun

    @dodge ram 2500 Arkadaşım farkındaysan eğer senin sorduğun soruya ilk cevap veren bendim.. ama tabi o ara siz 1337 le PM ile haberleşip sorunu halletmişsiniz.. istemesem neden cevap vereyim..

    Mesut Çevikin topiğine gidersen orada bazı şeyleri bilinçli bir şekilde söylüyor tabi bilmeyenler bunun farkında değil.. o topiği aç orada göreceksin hardspl yüklemek yani işletim sisteminin kilitini kırmak için önce 1.66 orijinal romu kurmalıyız diyor. sonrasında ise hardspl yaptıktan sonra en son güncel romu yükleyin diyor hatta sayfanın linkini de veriyor.. o şunu biliyor ki kullanıcılar en son güncel romu yükleyince radio sürümüde otomatik olarak yükseliyor. doğal olarak kimse burada bir sıkıntı yaşamayacaktır. sanırım sen en son güncel romu yüklemedin yani istenilen şeyleri birebir yapmadın doğal olarak sen son romu yüklemeyince radio sürümünde eski sürümde kaldı.. halbuki, istenilen şeyi yapmış olsaydın bir sıkıntı olmayacaktı.. neyse fazla uzatmak istemiyorum böylesine basit bir konu yüzünden tartışmakta istemiyorum..




  • Arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için. O android usb menüsünden kurtuldum. Ben boot lader menüsündeyken veri alışverişi olamayacağını zannediyordum. tekrar androidi hafıza karrtına yükledim. bu error bendede oldu,teğmenim.cevabını merakla bekliyorum. Bu arada hafıza kartındaki android ile nand android arasında ne fark var.yani üstünlüğü ne? onları burada paylaşabilirmiyiz.
  • Üşenmedim bütün mevcut nand romları test ettim. Şuan en hızlı ve başarılı yine jdms nand. Pil tüketimi de 2ma-4ma arasında. Eskiden sd romları test etmek çok kolay oluyordu öncekini silmiyorduk ve yenisini beğenmeyince kolay geri dönerdik. Yakında jdms ginger 2.3 çıkacak onu bekliyorum. 2.3 çok güzel ama gps usb desteklememesi (şimdilik) çok üzücü.

    Bu aradahttp://smartphonebenchmarks.com/ sitede hd2 telefonumuz 3. sırada gözüküyor. WM için tasarlanmış bir telefon ve 1 yıldan öncesinin teknolojisi ile yapıldığını düşünürsek 1 numara




  • @1337 uzman mobil hayırlı olsun
  • @ftd hocam HD Desire romda MDJ HD Revolution çok iyi ama kurulumdan sonra hafıza çok az kalıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dragon_

    @ftd hocam HD Desire romda MDJ HD Revolution çok iyi ama kurulumdan sonra hafıza çok az kalıyor..


    Ben test ettim 2.1 versiyonu ama menü geçişleri biraz yavaş geldi bana hafıza sorun oluyor ve quadrant skoru çok az çıktı(1100 civarı).
    jdms ile marketten dosya indirirken, menü geçişleri programların çalıştırması çok hızlı bir dene istersen. link yukarıda var.
  • Arkadaşlar Desire HD rom kurmayın..!!! bu rom çok fazla ram tüketen bir rom..

    bakın yine desire hd romları ile tanıdığımız mccmjoon forumda desire hd romu ile ilgili söylediği bazı mesajlarını veriyorum..

    "Thanks thats way i test the build first before release now test out one day the NAND version HD build ,after install 20 apps the build speed getting slower and a bit lag still running test for daily basic used ."

    "OK guys u can call me stupid all difference from others .Thanks to Great Dev Cotulla for the NAND build After trying the NAND Build i can't sleep because thinking of what way i going to choose from now on ? NAND Android way or WM/SD Android way . So i make a BIG decision !! I STICK TO THE SD VERSION !!! the
    1st) Down point for NAND build is low memory and u can't customize with your own tasks bar /animation etc..because most of apks is zip to read file for reduce the memory eat up issue
    2) U never ever back to WM like the SD build after NAND u will just like using 100% Android
    phone . Noting special anymore between your HD2 phone and other Android Phone

    THE GOOD NEWS IS I Already up date the HD Build to HD 4.0 and u still can BOOTING your SD Build just like NAND Build !! Thanks to jo-the-ripper for his WM Android ROM now the up date version is running smoother and fast after 2nd booting and most important the build u can customize and the memory u can get 600 mb after 100 apps install ! I WILL POST UPDATE VERSION BY TODAY i hope sorry for the long story u also can give your opinion on this Discussion"



    "Originally Posted by ilovemeow View Post
    @@in Nand or SD?
    SD mate ha ha going up faster now 70% "


    Desire HD yerine sadece "Desire" romu kullanmanızı tavsiye ederim... yani örnek olarak cotullanın çıkardığı ilk desire romunu verebilirim.. ikisi farklı sürümler farklı romlar.. desire daha hafif bir romdur..




  • şimdi yeni çıkardığı HD Revolution V1 lite yükledim :) HD Desire menüsü ve görünüşü var ama sanırım hafızayı arttırmak için locations,HTC Sense net takibini çıkarmış..136mb yer var ama facebook,maps,youtube filan yok isteğe bağlı yapmış..zaten locations kullanmıyordum iyi olmuş :) hızı iyi ben beğendim..HD Desire görünüşü isteyip söylediğim uygulamaları istemeyenler için tavsiye ederim..

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=866558

    ben lite olanı yükledim :)


    @Batuist aynı anda yazmışız :) MDJ buyüzden süper lite HD Desire çıkarmış 136MB a çıkarmış hafızayı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 2 Ocak 2011; 15:18:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dragon_

    şimdi yeni çıkardığı HD Revolution V1 lite yükledim :) HD Desire menüsü ve görünüşü var ama sanırım hafızayı arttırmak için locations,HTC Sense net takibini çıkarmış..136mb yer var ama facebook,maps,youtube filan yok isteğe bağlı yapmış..zaten locations kullanmıyordum iyi olmuş :) hızı iyi ben beğendim..HD Desire görünüşü isteyip söylediğim uygulamaları istemeyenler için tavsiye ederim..

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=866558

    ben lite olanı yükledim :)


    @Batuist aynı anda yazmışız :) MDJ buyüzden süper lite HD Desire çıkarmış 136MB a çıkarmış hafızayı..

    evet olması gerekde aslında o.. çok sayıda gereksiz uygulama var.. isteyen istediği uygulamayı nasılsa marketten indirebilir ama mesela ben telefondan facebooku kaldıramıyorum.. bu çok saçma.. m-deejay üç günde üç sürüm çıkardı.. ilk çıkan cotullanın nand romundan sonra kendi "SD MDJ Revolution HD v.1.0" versiyonunu nanda uyarladı adını "MDJ Revolution HD v.2.0" koydu.. ertesi gün "MDJ Revolution HD v.2.1" çıktı ve bugün ise "MDJ Revolution HD v.2.2".. yani aslında bugün çalışan stabil bir sürümde kaldıktan sonra bir 10-15 gün beklemek lazım yoksa hergün rom değiştir can dayanmaz..

    artı her ne kadar bazı şeyler romdan çıkarılsada sonuçta insanlar sürekli marketten birşeyler indirip oluşan açığı kapatacaklardır.. yani iki programı romdan çıkardın gittin marketten iki şey indirdin.. aynı şey... yalnız uygulamaları hafıza kartına atmak lazım.. indirilen herşeyi.. bir süre telefonu böyle kullanıp ne kadar verimli olduğunu gözlemlicem.. ve telefonun hafızasının artık ne zaman dolacağına bakcam.. yeni bir rom yüklemek için bir süre beklemek en iyisi gibi görünüyor çünkü henüz nand romlar çok çok yeni olduğu için hergün aynı kişiden bile yeni bir güncelleme gelebiliyor.. keşke bizde bilsek rom içinden uygulamalar nasıl kaldırılır vs de herkes isteiği gibi modifiyye edebilse.. XPyi ne güzel nlite ile modifiye edebiliyorduk mesela böyle birşey olsa çok güzel olurdu sanırım...




  • nand jdms miz de hayırlı olsun :)

    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8134888
  • arkadaşlar tek sıkıntım ekranın simetrisinin bozuk olması yazılar ve ekran normale göre yatık yamuk görünüyor nasıl düzelteceğiz bunu?
  • Arkadaşlar NAND JDMS de facebook videolarını ve Youtube adam gibi nasıl çalışır ???? Flashplayer güncel...!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PowerVu

    Arkadaşlar NAND JDMS de facebook videolarını ve Youtube adam gibi nasıl çalışır ???? Flashplayer güncel...!


    hatamı verdi ne oldu hocam?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.