Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ftd, Dhung'un bu rom'u rootlu olarak mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Arkadaşlar size birşey soracağım. Bende miui room yüklü olarak geldi benim sorunum telefonu kapatıp açınca bütün yüklediğim uygulamalar siliniyordu . ki hala öyle bende xp bilgisayarımı activesync ile bağlayım dedim telefonuma ama bir türlü active sync telefonumu görmeyi başaramadı . Amacım task29 ile room u silip windows 6.5 a dönüp kendi room umu kendim yüklemek di ama bir türlü yapamadım uzaktan yardım edebilecek biri yokmu acaba telefonu daha yeni aldım lütfen yardım edin

1. sayfadaki recovery kuruluma bakabilirsin

ftd hocam, dediğiniz her yüklemeyi yaptım fakat telefon fazla yavaş çalışıyor, hard resetmi yapsak nasıl yapılır komple temizlik, yardımcı olursan sevınırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hickmatt

quote:

quote:

Arkadaşlar size birşey soracağım. Bende miui room yüklü olarak geldi benim sorunum telefonu kapatıp açınca bütün yüklediğim uygulamalar siliniyordu . ki hala öyle bende xp bilgisayarımı activesync ile bağlayım dedim telefonuma ama bir türlü active sync telefonumu görmeyi başaramadı . Amacım task29 ile room u silip windows 6.5 a dönüp kendi room umu kendim yüklemek di ama bir türlü yapamadım uzaktan yardım edebilecek biri yokmu acaba telefonu daha yeni aldım lütfen yardım edin

1. sayfadaki recovery kuruluma bakabilirsin

ftd hocam, dediğiniz her yüklemeyi yaptım fakat telefon fazla yavaş çalışıyor, hard resetmi yapsak nasıl yapılır komple temizlik, yardımcı olursan sevınırım.

hard resette attım yine olmadı

• önce sd kartı fat32 formatla(yedek aldıktan sonra) task29 yap sonra magldr yükle sonra da recovery
    bu tam bir temizlik sağlar, bundan sonra romu kurabilirsin. Bende çok hızlı çalışıyor
  • quote:

önce sd kartı fat32 formatla(yedek aldıktan sonra) task29 yap sonra magldr yükle sonra da recovery
    bu tam bir temizlik sağlar, bundan sonra romu kurabilirsin. Bende çok hızlı çalışıyor

herşey çok güzel ama formatladım ancak task29 yapabilmek için activesync ile eşleştirmem gerekiyor orda kalıyorum telefondada zaten pc/sync ayarlarında ayrıntı görünmüyor . ftd dünki mesajımı aldıysan yardımcı olabilirmisin ?
  • quote:

quote:

önce sd kartı fat32 formatla(yedek aldıktan sonra) task29 yap sonra magldr yükle sonra da recovery

herşey çok güzel ama formatladım ancak task29 yapabilmek için activesync ile eşleştirmem gerekiyor orda kalıyorum telefondada zaten pc/sync ayarlarında ayrıntı görünmüyor . ftd dünki mesajımı aldıysan yardımcı olabilirmisin ?

task29 için telefon kapalıyken pc'ye bağla ses kısma tuşuna basılı tutup açma butonuna bas, ta ki kırmızı mavi sarı bir ekran gelene kadar, altta usb yazması lazım. Ondan sonra pc'den task29 yapabilirsin.

• Peki ftd hocam, recoveryi yuklemeden onceki flash usb yapmadan once ekranda kirmizi yaziyla failed kernel yaziyor, hata veriyor gibi daha kerneli kurmadan.. bunun etkisi olabilirmi.. dedigin herseyi eksiksiz yaptim ama bi eksiklik var sorunsuz calisiyorsa sende....
  • ftd'nin Clockwork Mode Anlatımı kısmındaki ( ilk Sayfada ) herşeyi yaptım şimdi Ud simgesi ve android işareti var yükleniyor gibi sürekli başa dönüyor oldu galiba :)
  • quote:

ftd'nin Clockwork Mode Anlatımı kısmındaki ( ilk Sayfada ) herşeyi yaptım şimdi Ud simgesi ve android işareti var yükleniyor gibi sürekli başa dönüyor oldu galiba :)

oradaki rom çok eski daha yeni romlar kurabilirsin aynı şekilde. Örneğin typhoon link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951
  • quote:

Orijinalden alıntı: hickmatt

Peki ftd hocam, recoveryi yuklemeden onceki flash usb yapmadan once ekranda kirmizi yaziyla failed kernel yaziyor, hata veriyor gibi daha kerneli kurmadan.. bunun etkisi olabilirmi.. dedigin herseyi eksiksiz yaptim ama bi eksiklik var sorunsuz calisiyorsa sende....

garip bir hata, tekrar dene, anladığım kadar magldr kuramadın
  • quote:

quote:

ftd'nin Clockwork Mode Anlatımı kısmındaki ( ilk Sayfada ) herşeyi yaptım şimdi Ud simgesi ve android işareti var yükleniyor gibi sürekli başa dönüyor oldu galiba :)

oradaki rom çok eski daha yeni romlar kurabilirsin aynı şekilde. Örneğin typhoon link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

zaten hala ud simgesi dönüp duruyor olmadı anladığım kadarıyla :(

verdiğiniz linkteki room güzele benziyor peki sd karta atacağım link i bulamadım ben o link nerede acaba lütfen yardımcı olun :( yada msn adresinizi özelden verirmisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

zaten hala ud simgesi dönüp duruyor olmadı anladığım kadarıyla :(

verdiğiniz linkteki room güzele benziyor peki sd karta atacağım link i bulamadım ben o link nerede acaba lütfen yardımcı olun :( yada msn adresinizi özelden verirmisiniz ?

şu linkten direk indirebilirsin
    http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D933951&v=1&libid=1320346365632&out=http%3A%2F%2Ftyween.sylvester20007.com%2FTyphooN_CM7_v3.7.4-MAGLDR.zip&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D933951%26page%3D1973&title=%5B02.NOV.11%5D%5BMAG%2FcLK%5DTyphooN%20CyanogenMod%207%20Nightly%20v3.7.4%5B2.3.7%5D%5BA2SD%5D%5Btytung%20r12.4v3%5D%20-%20xda-developers&txt=Mirror%203&jsonp=vglnk_jsonp_13203463998052

• Ve yeni hd2'nin veliahtı Rezound (Vigor) tanıtıldı. :)

Device Info
    Device Name : Rezound
    Manufactuer : HTC
    Carrier : Verizon
    Announced Date : September 16, 2011
    Release Date : TBA
    Also Known As :
    Display
    Screen Size : 4.3 Inch
    Resolution : 720x1280
    Screen Type : NA
    Dimension & Weight
    Height : Inch
    Width : Inch
    Depth : Inch
    Weight : Grams
    Battery & Power
    Battery Type:
    Lithium Ion
    Battery Capacity : 1620 mAh
    Talk Time : NA
    Stand By Time : NA
    Software
    Android OS:
    2.3.x
    Audio Playback:
    AAC
    AAC+
    AMR
    MP3
    WAV
    WMA
    Video Playback:
    h.263
    h.264 / AVC
    MPEG-4 (MP4)
    Messaging:
    SMS
    MMS
    Hardware
    CPU : Adreno 220
    CPU Clock Speed : 1500 Mhz
    Core : 2
    Ram : 1024 MB
    Internal Storage : 16 GB
    Front Facing Camera :
    Camera Resolution :8 MP
    External Storage:
    MicroSD
    MicroSDHC
    Camera Features:
    Auto focus
    Flash
    1080p Video Recording
    Sensors:
    Accelerometer
    Ambient light
    Proximity
    QWERTY :
    Cellular Network
    Network Technology:
    CDMA
    CDMA Band:
    800
    1900
    Device Connectivity
    Wi-Fi:
    802.11b
    802.11g
    802.11n
    Bluetooth:
    Bluetooth 3.0
    Location Features:
    Compass
    GPS
    Cellular location
    Wi-Fi location
    FM Radio :
    NFC :

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android  Kurulum Rehberi

• quote:

Ve yeni hd2'nin veliahtı Rezound (Vigor) tanıtıldı. :)

Device Info
    Device Name : Rezound
    Manufactuer : HTC
    Carrier : Verizon
    Announced Date : September 16, 2011
    Release Date : TBA
    Also Known As :
    Display
    Screen Size : 4.3 Inch
    Resolution : 720x1280
    Screen Type : NA
    Dimension & Weight
    Height : Inch
    Width : Inch
    Depth : Inch
    Weight : Grams
    Battery & Power
    Battery Type:
    Lithium Ion
    Battery Capacity : 1620 mAh
    Talk Time : NA
    Stand By Time : NA
    Software
    Android OS:
    2.3.x
    Audio Playback:
    AAC
    AAC+
    AMR
    MP3
    WAV
    WMA
    Video Playback:
    h.263
    h.264 / AVC
    MPEG-4 (MP4)
    Messaging:
    SMS
    MMS
    Hardware
    CPU : Adreno 220
    CPU Clock Speed : 1500 Mhz
    Core : 2
    Ram : 1024 MB
    Internal Storage : 16 GB
    Front Facing Camera :
    Camera Resolution :8 MP
    External Storage:
    MicroSD
    MicroSDHC
    Camera Features:
    Auto focus
    Flash
    1080p Video Recording
    Sensors:
    Accelerometer
    Ambient light
    Proximity
    QWERTY :
    Cellular Network
    Network Technology:
    CDMA
    CDMA Band:
    800
    1900
    Device Connectivity
    Wi-Fi:
    802.11b
    802.11g
    802.11n
    Bluetooth:
    Bluetooth 3.0
    Location Features:
    Compass
    GPS
    Cellular location
    Wi-Fi location
    FM Radio :
    NFC :

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android  Kurulum Rehberi

Mükemmel telefon

• Arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim ki vigor tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Bütün özellikler harika bir şey hariç kalınlığı 13.7mm. Telefondan çok telsize benzer bu kalınlıkla :(
    HD2'ye devam :)
  • Recovery ile EXT3 yaptıktan sonra dosyaları nasıl atacağım sd card'ın içine? SD card Adapter ile atmaya çalıştığımda , bilgisayar biçimlendirme çıkarıyor. EXT linux formatı olduğu için okumuyor.

ÇÖZÜM: Recovery'den Mount and Storage sekmesinden yapabilirsiniz. MAGLDR'ninkini KULLANMAYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chirkinordek -- 4 Kasım 2011; 13:11:11 >
  • @ftd, SETCPU'da max bir altı, min bir üstü ayarladıktan sonra başka bir ayar yapacak mıyız?

"Set on Boot" gibi birşey var , onu klikleyelim mi?
  • @ftd

Usta, yazdığın bütün adımları tek tek uyguladım. SetCPU'sundan Supercharger'a kadar, fakat bende yeni bir telefon almış gibi bir hız olmadı. Dediğin gibi, en başta fat32 format attım, task29 yaptım, ext3 yaptım, ext4'e çevirdim, romu kurdum, raf 2.0 kernel'i ve fix'i kurdum (rom kurar gibi kurdum bunları).

Örneğin, "Windows tuşuna" bastığımda açılan menü kasarak açılıyor. Bu normal mi ?

Hızlı olup olmadığını herhangi bir program sayesinde anlayamaz mıyız? Karşılaştırmak için soruyorum da. Olmassa herşeyi tekrar baştan kurmaya hazırım. Yeterki şimdilik yeni bir telefon almış gibi olalım bizlerde :)

Bu arada SETCPU ayarlarını yaptım fakat tam olarak emin olamadım çalıştığından.

Ext4 , SETCPU , SuperCharger bunların doğru şekilde yüklendiğini nerden anlayacağız?
  • Edit: Aynı mesajı 2 kere göndermiş. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chirkinordek -- 4 Kasım 2011; 17:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

@ftd

Usta, yazdığın bütün adımları tek tek uyguladım. SetCPU'sundan Supercharger'a kadar, fakat bende yeni bir telefon almış gibi bir hız olmadı. Dediğin gibi, en başta fat32 format attım, task29 yaptım, ext3 yaptım, ext4'e çevirdim, romu kurdum, raf 2.0 kernel'i ve fix'i kurdum (rom kurar gibi kurdum bunları).

Örneğin, "Windows tuşuna" bastığımda açılan menü kasarak açılıyor. Bu normal mi ?

Hızlı olup olmadığını herhangi bir program sayesinde anlayamaz mıyız? Karşılaştırmak için soruyorum da. Olmassa herşeyi tekrar baştan kurmaya hazırım. Yeterki şimdilik yeni bir telefon almış gibi olalım bizlerde :)

Bu arada SETCPU ayarlarını yaptım fakat tam olarak emin olamadım çalıştığından.

Ext4 , SETCPU , SuperCharger bunların doğru şekilde yüklendiğini nerden anlayacağız?

Aynı benim yaşadığım sorun...
    Menüleri açarken bir kasılma söz konusu..
    Mesajlara girerken vs bir ağırlık oldu.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.