Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 dakika oldu hala android logosu gelip gidiyor şeklinde. ellemedim kapatıp açmayayım yine dedim ama. recovery 150 kurdum sitesinde verilen.
  • 8 gb lık kart var 1gb'ı ext3 olarak formatlıydı. gerisi fat32. sanırım recovery uyumlu olmayınca böyle takılmalarda olabiliyordu. derken pin kodu sordu :)

--
    CyanogenMod settings -> Interface -> Status Bar tweaks.Battery percentage pili yüzde olarak göstermiyor default. bu menüden yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtaza -- 10 Kasım 2011; 14:51:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilangel44

quote:

Orijinalden alıntı: hickmatt

quote:

Orijinalden alıntı: evilangel44

quote:

Orijinalden alıntı: Sigortacı

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

@ftd kullandığın sense stabil rom önerebilir misin acaba? rom da default gelen kernel dışında farklı bi kernel kullanıyorsan onuda söylersen sevinirim :)

yukarıda yazdığım gibi dungun son sense 3.5 romu harika. Hala bunu kullanıyorum.

Söyediğiniz sense 3.5 romu kurdum gerçekten harika ANCAK ÖNEMLİ BİR PROBLEMİM VAR birtürlü çözemedim. Bir numarayı arayıp telefon görüşmesi yaptıktan sonra görüşmeyi sonlandırmayı ancak ekrandan yapabiliyorum. Normal görüşmeyi sonlandırma tuşundan bu işlemi yapamıyorum. Bunun için herhagi bir ayar varmı? Benim için çok önemli lütfen acil bir cevap bekiyorum.

Teşekkürler...

Bunun için bir fix çıktı fakat eğer "NO" tuşuna basarak kapatma özelliğini bu fixle aktif edecekseniz "NO"ya uzun süre basılı tutulduğunda çıkan Power Settings menüsünden vazgeçmeniz gerekiyor. Eskisi gibi QuickBoot yükleyerek Reboot vs. yapabilirsiniz.

Fix:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18922016&postcount=3780

Peki hocam Rom yuklu iken nasil yukluyoruz bunu..?,

Tıpkı rom kurar gibi CWR Recovery'den kurabilirsiniz.

Romu kurma asamasina gelmeden evvel hazir Rom kurulu Telefon calisirken kuramazmiyiz, yada recovery moda gecmek Icin kisa yol varmidir, her seferinde romu tekrar kurmak istemiyorum cunku..

Tesekkur ederim...

• @hickmatt dostum, rom dediğimiz zaten işletim sistemi, herşey sıfırdan kuruluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

20 dakika oldu hala android logosu gelip gidiyor şeklinde. ellemedim kapatıp açmayayım yine dedim ama. recovery 150 kurdum sitesinde verilen.

ilk kurulumda yaklaşık 5dk sonra pili çıkar tak. sonra telefoonu aç kaldığı yerden devam eder.
    Bu arada @evilangel44 eğer şu linki kurarsanhttp://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=778501&d=1320948499
    home tuşuyla kapama menüsü gelir, aynı zamanda görüşmeyi sonlandırma da eskisi gibi çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 10 Kasım 2011; 20:43:47 >

• merhaba,

telefonum kvk servisten 3.03 olarak döndün SPL. haliyle düşürmem gerekiyor ancak bahsi geçen

"RUU_Leo_HTC_TUR_1.66.468.1_Radio_CRC_Signed_15.32. 50.07U_2.07.51.22_2_Ship.nbh "

isimli dosya hiç bir yerde yok, elinde olan birisi acil tarafından upload edebilir mi lütfen?

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowest

merhaba,

telefonum kvk servisten 3.03 olarak döndün SPL. haliyle düşürmem gerekiyor ancak bahsi geçen

"RUU_Leo_HTC_TUR_1.66.468.1_Radio_CRC_Signed_15.32. 50.07U_2.07.51.22_2_Ship.nbh "

isimli dosya hiç bir yerde yok, elinde olan birisi acil tarafından upload edebilir mi lütfen?

saygılar..

http://94.136.51.200/download/RomCode//HTC%20HD2/RUU_Leo_HTC_TUR_1.66.468.1_Radio_CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe
    :)

• @ftd

çoooooooook teşekkür ederim ancak şöyle bi' durum var,

TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.5[2.3.7][A2SD][tytung r13] bu romu yükledim fakat GSM yok, pin giriyorum pin soruyor, telefon açıldığında şebeke yok. TR TURKCELL görünüyor ağ aratınca ancak seçmiyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir ?

selamlar..
  • Merhaba arkadaslar benim bir sorum var. Hd2 ye rom kurarken hangi radio romu kuracagimizi nasil bilecegiz. Yani her roma ayri radio mu oluyor? Cevaplar icin tesekkurler
  • quote:

@hickmatt dostum, rom dediğimiz zaten işletim sistemi, herşey sıfırdan kuruluyor :)

Ftd hocam, romun isletim sistemi oldugunu bilmesem senin verdigin yonergeleri uygulayip telimin isletim sistemini degistiremezfmdim. Ben telefonu NO tusuyla kapatabilecek dosyayi su an rom kurulu iken telefonda calistirmak. Nasil yaparim onu bilmiyorum, yada soyle diyim; diyelimki kerneli ust versiyonla degistiricez; bunu romun su halini bozmadan nasil yapariz.

Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

@hickmatt dostum, rom dediğimiz zaten işletim sistemi, herşey sıfırdan kuruluyor :)

Ftd hocam, romun isletim sistemi oldugunu bilmesem senin verdigin yonergeleri uygulayip telimin isletim sistemini degistiremezfmdim. Ben telefonu NO tusuyla kapatabilecek dosyayi su an rom kurulu iken telefonda calistirmak. Nasil yaparim onu bilmiyorum, yada soyle diyim; diyelimki kerneli ust versiyonla degistiricez; bunu romun su halini bozmadan nasil yapariz.

Tesekkur ederim.

dostum zaten kerneller genelde zip uzantılı dosyalardır. Onları recoveryden rom kurar gibi kuracaksın. Kernel aslında telefonun driverleri yani romun silinmez, sadece dikkat et eğer yeni kernel romunla uyuşmuyorsa telefonun açılmayabilir ve romu sıfırdan kurmak zorunda kalabilirsin.

• quote:

@ftd

TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.5[2.3.7][A2SD][tytung r13] bu romu yükledim fakat GSM yok, pin giriyorum pin soruyor, telefon açıldığında şebeke yok. TR TURKCELL görünüyor ağ aratınca ancak seçmiyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir ?

selamlar..

sim kartını başkabir telefonda pinkodunu iptal et sonra tekrar dene.
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim.

dostum zaten kerneller genelde zip uzantılı dosyalardır. Onları recoveryden rom kurar gibi kuracaksın. Kernel aslında telefonun driverleri yani romun silinmez, sadece dikkat et eğer yeni kernel romunla uyuşmuyorsa telefonun açılmayabilir ve romu sıfırdan kurmak zorunda kalabilirsin.

peki normal telefon açıkken recovery moda nasıl geçebiliriz onu bilmiyorum hocam..

• bu typhoon da kamerada foto çekerkenses çıkarmayı iptal edemiyor muyuz? ben mi bulamadım. adamlar sessiz çekim koymamışlar mı .
  • Arkadaşlar 3 tane andrpid rpm indirdim hiçbirinin içinde daf.exe yok sadece boot data meta system dosyaları var nasıl yüklüycem androidi
  • quote:

quote:

@ftd

selamlar..

sim kartını başkabir telefonda pinkodunu iptal et sonra tekrar dene.

@ftd

önerin için teşekkür ederim ancak sorun çözülmedi. pin kodunu kaldırıp denedim halen hizmet yok, mobil ağları aratınca vodafon,avea,turkcell olarak görüyor ama hat almıyor nedense.. özel bi'şey mi yüklemek gerek ?

* avea çalışıyor telefonda, turkcelli diğer telefona taktım turkcell ondada çalışıyor ancak htcde çalışmıyor. rom ile ilgili olabilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowest -- 11 Kasım 2011; 18:41:54 >

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268580&page=176

RunnyMede v1.7 çıktı!

Yanlız anlamadığım, ROM'la beraber içinde hierOS'un kerneli kurulu mu geliyor ? Ekstradan bir daha kurmamıza gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alon2024

Arkadaşlar 3 tane andrpid rpm indirdim hiçbirinin içinde daf.exe yok sadece boot data meta system dosyaları var nasıl yüklüycem androidi

örneğinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010498 burdaki stable romu indirdim fakat için de daf dosyası yok nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliba

bende typhoon cm7 yüklü fakat aşağıdaki linkteki romu yüklemek istiyorum yükleme aşamalarında fark var mı acaba ?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138088

düzeltme: link düzeltildi...

yok mudur bi cevap veren

• quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268580&page=176

RunnyMede v1.7 çıktı!

Yanlız anlamadığım, ROM'la beraber içinde hierOS'un kerneli kurulu mu geliyor ? Ekstradan bir daha kurmamıza gerek var mı ?

ben de bu romu bekliyordum, evet hieros 1.8.5 ile geliyor.
    Bir test ederim yarın yazarım sonucunu. ver 1.6 çok iyidi.
    @flowest başka rom kurmayı dene. Örneğin sense 3.5 link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268580

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.