Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: om3r-

@ftd kullandığın sense stabil rom önerebilir misin acaba? rom da default gelen kernel dışında farklı bi kernel kullanıyorsan onuda söylersen sevinirim :)

yukarıda yazdığım gibi dungun son sense 3.5 romu harika. Hala bunu kullanıyorum.
  • arkadaşlar bu sense 3.5 romlarını yüklerken donup kalıyor ya. neden oluyor dersiniz ? sadece sense 3.5 romlarında oluyor şu 350 mbliklerde atladığım bir yer falan mı var acaba ?
  • zencefilotu, arkadasim bu sayfada birkac mesaj ustte ftd arkasimizin yazdiklarini aynen uygularsan hicbir sorun cikmaz. Bende sense3.5 ve 350mb lik rom kurdum ve kullaniyorum. Runnymede 1.6 i kur, yatay cizgi sorunuda kalkinca daha guzel olmus.
  • işte almayı düşündüğüm telefon Vigor yada diğer adıyla rezound. Ayın 3'ünde duyurulacak :)

HTC Rezound Android Smartphone Specification :
    4.3-inch S-LCD Capacitive touchscreen display
    Display fortitude of 1280 X 720 pixels
    342 ppi pixel density
    Multi hold submit method
    Accelerometer sensor for UI auto-rotate
    Proximity sensor for automobile turn-off
    Runs on Google Android v2.3.4 Gingerbread OS
    Powered by a 1.5GHz Snapdragon dual-core processor
    1GB of RAM
    Supports up to 32GB of microSD label slot
    8 megapixel back confronting camera
    Camera fortitude of 3264 × 2448 pixels
    Dual-LED flash
    Image stabilization, face detection, present capture
    Geo-tagging, touch-focus
    1080p HD video @ thirty fps with stereo sound
    Front-facing camera for video callings
    Built-in Beats audio by Dr.Dre
    3.5mm stereo headset jack
    Audio formats: MP3, WMA, M4A (Apple lossless), M4B
    Video formats: MPEG4, WMV, 3GP, 3G2
    CDMA 800, 1900 MHz (2G Network)
    CDMA2000 1xEV-DO (3G Network)
    Support for Verizon’s LTE 700MHz network
    5 to twelve Mbps download speeds
    2 to 5 Mbps upload speeds
    Bluetooth v3.0 with A2DP
    Uses v2.0 micro USB interface
    Wi-Fi 802.11 b/g/n connectivity
    Wi-Fi hotspot compatible
    GPS with A-GPS supports
    HTML, XHTML, WAP 2.0 browser
    Predictive content input
    SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
    Adobe Flash Player
    Android Market, Facebook, Twitter, Picasa
    Gmail, G-Talk, Google Maps, YouTube
    Digital Compass

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android  Kurulum Rehberi

• @ftd hakikaten yine çıtayı htc yükseltiyor gibi. ama şu şartlarda bence 1-2 yıl bu telefonumuz bizi götürür. samsung'unda değişik bir modeliyle kıyaslıyorlardı bu vigor'u

bu arada hala rom karar veremedim. Sagolun yorumları okudukça rahat bir ara uğraşacağım artık.
  • şimdi yükleme işlemlerine başlıyorum bakalım yapabilecekmiyim
  • vay be bu kadar kolaymış demekki hep korkmuştum yüklemeye telefoncuların 40 tl istediği şey sadece 15 dakika sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

işte almayı düşündüğüm telefon Vigor yada diğer adıyla rezound. Ayın 3'ünde duyurulacak :)

HTC Rezound Android Smartphone Specification :
    4.3-inch S-LCD Capacitive touchscreen display
    Display fortitude of 1280 X 720 pixels
    342 ppi pixel density
    Multi hold submit method
    Accelerometer sensor for UI auto-rotate
    Proximity sensor for automobile turn-off
    Runs on Google Android v2.3.4 Gingerbread OS
    Powered by a 1.5GHz Snapdragon dual-core processor
    1GB of RAM
    Supports up to 32GB of microSD label slot
    8 megapixel back confronting camera
    Camera fortitude of 3264 × 2448 pixels
    Dual-LED flash
    Image stabilization, face detection, present capture
    Geo-tagging, touch-focus
    1080p HD video @ thirty fps with stereo sound
    Front-facing camera for video callings
    Built-in Beats audio by Dr.Dre
    3.5mm stereo headset jack
    Audio formats: MP3, WMA, M4A (Apple lossless), M4B
    Video formats: MPEG4, WMV, 3GP, 3G2
    CDMA 800, 1900 MHz (2G Network)
    CDMA2000 1xEV-DO (3G Network)
    Support for Verizon’s LTE 700MHz network
    5 to twelve Mbps download speeds
    2 to 5 Mbps upload speeds
    Bluetooth v3.0 with A2DP
    Uses v2.0 micro USB interface
    Wi-Fi 802.11 b/g/n connectivity
    Wi-Fi hotspot compatible
    GPS with A-GPS supports
    HTML, XHTML, WAP 2.0 browser
    Predictive content input
    SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
    Adobe Flash Player
    Android Market, Facebook, Twitter, Picasa
    Gmail, G-Talk, Google Maps, YouTube
    Digital Compass

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android  Kurulum Rehberi

1620 mAh batarya düşük değil mi?
    Sensation XE 1730 mAh yanılmıyorsam...

• selam beyler aramadığım yer kalmadı.. Bi yardımcı olsanız hiç mi yok benim sorundan yaşayan.. Windows 6.5 te çalışan sensörler niyeyse Android yükleyince çalışmıyor 2 kere windows yükleyip sonra android kurdum ama niyeyse G-Sensör falan çalışmıyor ekran yana falanda dönmüyor.. Birde tarayıcı çalışmıyor zorla kapat falan diyor ne yüklemem lazım?
  • Arkadaşlar şöyle bir site var: http://uot.dakra.lt/kitchen/

Status bar'daki batarya simgesini falan değiştiriyormuş acaba ne kadar kullanışlı yeni ROM'lar için dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: marduk

ftd arkadasim Runnymede 1.05.401.4 - Android 2.3.5 - Sense 3.5 kurarken recovery kac ayarlamaliyim.
    boot yboot|ro ?M
    system ya ?5M
    cache ya ?M
    Bir de bu Rafpigna nasil kurulacak. Cik seymi istedim acaba Cevabin icin simdiden tesekkurler

ayarlar 5-140-5 olacak
    rafpigna kerneli rom kurar gibi kuracaksınız
    rafpigna 2.0 OC GB linki:http://www.multiupload.com/QV7AHSKTC9

5 140 5 i nasıl yapıcaz?
    Bende 5 150 5 var ve değiştirmek için başka bir zip dosyasından 140 ı gösterdiğimde aborted diyor...
    Bunun 150 olması da yavaş çalışmasına sebep olur mu?

• Onur arkadasim, recovery dosyasinin icindeki flash isimli belgeyi notepad ile ac. Daha sonra yukaridaki gibi numaralari degistir ve kaydet. Daha sonra bu sekilde recoveriyi kullanabilirsin.
  • quote:

Onur arkadasim, recovery dosyasinin icindeki flash isimli belgeyi notepad ile ac. Daha sonra yukaridaki gibi numaralari degistir ve kaydet. Daha sonra bu sekilde recoveriyi kullanabilirsin.

Onu denedim ama yine aborted dedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

selam beyler aramadığım yer kalmadı.. Bi yardımcı olsanız hiç mi yok benim sorundan yaşayan.. Windows 6.5 te çalışan sensörler niyeyse Android yükleyince çalışmıyor 2 kere windows yükleyip sonra android kurdum ama niyeyse G-Sensör falan çalışmıyor ekran yana falanda dönmüyor.. Birde tarayıcı çalışmıyor zorla kapat falan diyor ne yüklemem lazım?

Donanımsal bir sorun olabilir. Daha önce telefonu yere düşürdünüz, sevgilinize sinirlenip attınız mı? Eğer cevap, "evet"se bundan kaynaklanıyor olabilir :)
  • recovery işini halledemedim 5/150/5 kaldı.
    Böyle olması nasıl bir sıkıntıya sebep olur?
    Sanki sorunsuz çalışıyor gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

selam beyler aramadığım yer kalmadı.. Bi yardımcı olsanız hiç mi yok benim sorundan yaşayan.. Windows 6.5 te çalışan sensörler niyeyse Android yükleyince çalışmıyor 2 kere windows yükleyip sonra android kurdum ama niyeyse G-Sensör falan çalışmıyor ekran yana falanda dönmüyor.. Birde tarayıcı çalışmıyor zorla kapat falan diyor ne yüklemem lazım?

Donanımsal bir sorun olabilir. Daha önce telefonu yere düşürdünüz, sevgilinize sinirlenip attınız mı? Eğer cevap, "evet"se bundan kaynaklanıyor olabilir :)

Yok yok hayır Windows 6.5 yüklüyken tüm sensörler çalışıyordu.. ama Android işletim sisteminde çalışmıyor çıldıracam artık bi çözemedim..

• Onur arkadasim bir sikintiya sebep olmaz, sadece 140 olursa 10mb fazla yer kalir sana.Ben daha once 175 olarak kullanmistim. Icin rahat olsun.
  • quote:

Onur arkadasim bir sikintiya sebep olmaz, sadece 140 olursa 10mb fazla yer kalir sana.Ben daha once 175 olarak kullanmistim. Icin rahat olsun.

Teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar size birşey soracağım. Bende miui room yüklü olarak geldi benim sorunum telefonu kapatıp açınca bütün yüklediğim uygulamalar siliniyordu . ki hala öyle bende xp bilgisayarımı activesync ile bağlayım dedim telefonuma ama bir türlü active sync telefonumu görmeyi başaramadı . Amacım task29 ile room u silip windows 6.5 a dönüp kendi room umu kendim yüklemek di ama bir türlü yapamadım uzaktan yardım edebilecek biri yokmu acaba telefonu daha yeni aldım lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Arkadaşlar size birşey soracağım. Bende miui room yüklü olarak geldi benim sorunum telefonu kapatıp açınca bütün yüklediğim uygulamalar siliniyordu . ki hala öyle bende xp bilgisayarımı activesync ile bağlayım dedim telefonuma ama bir türlü active sync telefonumu görmeyi başaramadı . Amacım task29 ile room u silip windows 6.5 a dönüp kendi room umu kendim yüklemek di ama bir türlü yapamadım uzaktan yardım edebilecek biri yokmu acaba telefonu daha yeni aldım lütfen yardım edin

1. sayfadaki recovery kuruluma bakabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.