Namık Ekin kolpa atıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Gözüm kapalı tek elim bağlı alırım bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam adam ölü zaten şu tipe bak ne saç kalmış ne vücud o kası yapmak için uğraştığının çeyreği kadar uğraşsam tek atarım ben o adama palavra atıyor yok füze atarken karşısında asker çıkmış bir bıçakla karşısındaki düşmanı öldürürken diğer eliyle füze atmış uçmuç kaçmış YA HE HEEEEEEEEEEE
-
Hocam 40 yıllık palavracı kişiler tanıyorum bu adam gibi palavra atan kişi görmedim kolpacı namık
-
Harbiden hocam ya yok 100 gün aç susuz dağda kaldım sallama daaa
Valla anlattıklarının yüzde 10 u doğru olsa bile seni çiğ çiğ yer tuvalete bile çıkmaz o kadar deyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart92 -- 2 Haziran 2021; 18:15:24 >
1,89 120 kilo adamkm imkansız
Yani ?
Elim kelepceli döverim
Bence dövemezsin. Hele genç hali olsa hiç dövemezsin.
Bence gerçek. Sat komandosu ve eğitimi çok iyi almış.
Askere gittin mi kayra?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bildiklerini ve yaşadıklarını iyi satamıyor anlatımı abartılı olmadıgı için inandırıcı gelmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X