Şimdi Ara

Nami-Thresh-Leona (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Thresh > Nami > Leona

+1, Bence Thresh. Biraz daha Etkili çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

Boşuna Thresh alma her oyun banlı.

Nami'ye nerf gelecek.

Leona alcağına Lulu al.

useless diye(useless degilde: kullanılmıyor dengesiz gucsuz diye) naminin q suna birkaç guncelleme önce buf geldi zaten. nerf gelmicek devamm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

Boşuna Thresh alma her oyun banlı.

Nami'ye nerf gelecek.

Leona alcağına Lulu al.

Yapacağım yorum budur.
  • Nami al hem oynamasi zevkli hemde kolay (bana gore)

• Nami: Oynaması yoktur hele o baloncuğu tutturmak felan bazen işkence oluyor.
    Tresh: Agresif oynaman gereken aslen orta derecede beceri gerektiren bir champ.
    Leona: Gerek ultisiyle gerek yetenekleri ile kolaydır. Güzel stunlar dolayısıyla bunla başlamanı tavsiye ederim...
  • Leona

• hiç alma jannada prolaş. adcyi bu kadar koruyabilen bir support yok. ultini ve kalkanı iyi kullan
  • thresh op
  • Leona
  • leona ama yanındaki adc'de biraz beyin olması lazım
  • Bence nami q sunu kullanabilirsen gayet zevklidir

Leona çok gıcık bi champ ama boobslarına buff gelicekti en son

Not:Trollemiyorum cidden gelicek

• Yanında premade gireceğin bi ADC varsa ona göre seçip yap eğer yoksa ve agresif oynamayı seviyorsan THRESH tavsiyemdir. Main olarak Support Oynuyorum Ve Eğer Skilleri Kullanabileceksen Kesinlikle Thresh ile lane i domine edebilirsin.
    Leona da çok hoş bi support fakat adc'ne herhangi bi shield&heal&aura vb olmuyor ve yanına gelecek adc eğer düzgün değilse işin çok zor olacak.
    Nami'ye gelince çok hoş ve zevklidir. ama tavsiyem thresh yönünde.
    Sen ADC'yi taşırsın ADC oyunu...
  • http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Nami/Background şuradaki patch geçmişlerine bakarsan nami'nin tek bir nerf bile yok. Hep buff hep buff o yüzden bende doğal olarak nami diyorum
  • Thresh=Leona>Nami

Hatta TF larda Leona daha yararlı bence
  • Thresh > Leona > Nami

1. Thresh çünkü CC çoktur , agresif oynarsan karşıdaki adc'ye işkence yaparsın.
    2. Leona çünkü tanky ve 2 tane op stun daha ne olsun :) Ayrıca yine agresif oynamalısın eğer üstünlük kurarsan adamlara kene gibi yapışırsın.
    3. Nami , bunun hakkında birşey söyleyemem çünkü 2-3 oyun oynadım sevmedim açıkcası eğer kullanabilirsen çok iyi şampiyondur
  • Vallahi nami aldim ranked da denedim cok guzel leonayi guzel pokeliyor :-) kendimle celistim ama leona oynamak da kolay sonucta e q ve r combosu kolay thresh na da hep banlaniyor rankedlarda ama alacagim onuda :-)

• Nami'nin ultisi yavaş olmasa.Yani rahat dodge atılmasa güzel olurdu.Ama nami nami'dir.O yüzden NAMI diyorum.
  • Ben leona diyorum.
  • Nami abi harika ya bayılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.