Şimdi Ara

Nami Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skill sıralaması nasıl olmalıdır? Bir de büyü hırsızın marifeti mi yoksa eski para mı önerirsiniz?

• eski parayı janna dısında hıcbır supporta almam alınmasıda sacma olur bence brauma eskı para cıkan var
  • E-W-Q şeklinde biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sezon nami oynardım ilk q acılır skil sırasıda w q e
  • Ap veren supp itemi

Fulleme olarak w e q kullan. Bazen w q e de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk Q açarım

genelde ilk E bazen W fullerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoL_Game -- 20 Ekim 2014; 20:32:54 >
  • Teşekkürler. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lane'de geri düşmüşseniz W fullersin. Çünkü adc'n farm yapabilmesi için lane'de durması gerekiyor.

Duruma göre değişir.
  • E w q fullerim genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk ne açacagın karsıya gore degisir w e q fulluyorsun. Itemler olarak ben eski para tercih ediyorum. Digerleri mikael gibi itemler . Onun yanında ondeyseniz athena bile cıkılır. Cunku ciddi anlamda sağlam damage atıyor. Aynı zamanda daha fazla heal basıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse her zaman buyu hirsiziyla baslarsin, istersen ikinci seviyeye cikarirsin, ilerde Shurelya istersen satarsin buyu hirsizini, pasifinden falan iyi para geldigi icin zarar etmezsin, yok Shurelya istemezsen direk tamamlarsin. Skill olarak ilk skill eslesmeye gore, max ise eslemeye gore weq veya ewq. Baslangic itemi olarak ne olursa olsun hicbir supporta eski parayla baslama, prof maclarda da Shurelya alacaklarsa ya yukarida anlattigimi yaparlar, ya bot alirlar ya da Dorans Shield. Eski para alinmaz cunku cok cop statlari var, 1 levelda ona 365 mi ne gold saymak cok buyuk bir kayip, 2-3. baselerde alirsin.

• Tamamen lanede olacağınız duruma bağlı olarak item ve skill tercihi yapmanızı tavsiye ederim. Ancak genellikle Büyü Hırsızının Marifeti ile başlamak mantıklı olacaktır. Bence Nami gibi sampiyonlar için cok yararlı bir item. Dürtme icin verdigi gold ile bayagı gold kazanabilirsin. Sonra base dönünce yine duruma göre item tercih etmen yararlı olacaktır. Ama Keşiftaşı'nı erkenden bitirmeye çalış. En önemlisi koridorda görüş avantajını ele almaktır bence.
    Skill tercihi olarak ise hemen basede skill açanlardan olma :D . Laneye gittiğinizde karsiya gore acarsiniz. Full'leme konusunda da normalde E-W-Q , koridorda geri düsüyor ya da cok harasslaniyorsaniz W-E-Q full'lemenizi öneririm.

Biliyorum biraz karmasik oldu ama mazur gorun mobildeyim ve istedigim gibi yazamiyorum simdilik yardimci olmak amaciyla yazdım İnşallah biraz da olsa yardımcı olabilmisimdir.

Support ile ilgili forumda @Romanovich Raskolnikov ağabeyimizin konusunu okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Yardımcı olabilmek umuduyla;
    İyi oyunlar ve iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CT Frost -- 21 Ekim 2014; 21:52:19 >

• Çoğu kişi Q'yu en sona bırakıyor anlaşılan. 4 sn bekleme süresi düşüyor. Önemli değil mi sizce?
  • Q fullediğimizde 4 saniye bekleme süresinde azalma sağlıyor ve Q hasarı artıyor. Ancak zaten Q tutturdukca trade girilecek yani 4 saniyenin lanede oyun basi icin pek bir getirisi olacagini sanmiyorum. Onun yerine mesela E veya W fulleyerek trade'e girdikten sonra daha avantajlı özellikler kazanabiliriz. Hem Q'yu tutturamama gibi bir problemimiz olabilir karsı ikilide dodge skill'leri olabilir ancak diger iki skill hedef secerek kullaniyoruz yani bence cok daha avantajlı. Bu örneği Thresh için de verebiliriz mesela Q fulleyerek bekleme süresinde azalma saglayabiliriz ama önce E fulleyerek pasifimizin ve E skill'imizin slow etkisini artırarak Q fulledigimizden daha avantajlı bir özellik kazandığımızı düsünüyorum. Tabiki bunlar herkesin kisisel tercihi her insanın farklı bir tercihi, farkli bir oyun stili olabilir buna da saygi duymak gerekir. Zaten tek bir dogru build, skill sırası olsaydı oyunda tekdüzelikten kurtulamazdık. Herkesin oyun tercihi farklı oldugundan oyun keyifli bir hale geliyor. Sürekli farkli bir strateji izlemek durumundayiz bu skill ve build stratejilerimizi her oyun icin karsı takima gore sekillendirerek en iyi sonucu alacagimizi dusunuyorum :) Insallah kendimi ifade edebilmisimdir ve size yardimci olabilmisimdir.

• CT Frost kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. :)
  • Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

• E W Q

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.