Şimdi Ara

Name Change Scroll (NCS) Çalışıyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisi olan varmı arkadaşlar ncs scrool alıcaz boşa almayalım aktif değilse

• Evet çalışıyor
  • Aldıktan 48 saat sonra kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Aldıktan 48 saat sonra kullanabilirsin

aldıktan hemen sonra kullanabilir 48 saat olayı trade ve merchant için geçerli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falco-N

quote:

ben kendim için kullanırken 48 saat geçmeden basamadım. arkadaşımda 1 ay önce aldı ve o da basamadı hemen.
  • Önceden (K2 zamanında) aldıktan hemen sonra kullanılabiliyordu. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama, hemen sonra kullanılabiliyor olması gerekirdi, bugda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Önceden (K2 zamanında) aldıktan hemen sonra kullanılabiliyordu. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama, hemen sonra kullanılabiliyor olması gerekirdi, bugda olabilir.

hayır kullanılamıyordu ben charlarımı satmadan önce NCS basıp veririm genelde alan adam ban yedim ayağına yaygara çıkarmasın diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falco-N

quote:

hayatında NCS kullanmadığın ne kadar belli .....................
  • quote:

quote:

Önceden (K2 zamanında) aldıktan hemen sonra kullanılabiliyordu. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama, hemen sonra kullanılabiliyor olması gerekirdi, bugda olabilir.

hayır kullanılamıyordu ben charlarımı satmadan önce NCS basıp veririm genelde alan adam ban yedim ayağına yaygara çıkarmasın diye

NCS önceden alındığı anda kullanılabiliyordu, çok kullandım. Şimdiki durumunu bilemem.
  • quote:

quote:

quote:

NCS önceden alındığı anda kullanılabiliyordu, çok kullandım. Şimdiki durumunu bilemem.

ne zmaan aldın en son çok merak ediyorum oyun mgame'e geçmeden 6 ay önce kullandım en son 48 saaat bekletti beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.