Şimdi Ara

Name Change Scroll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

World Of Warcraft oyuncuları canları ne zaman isterse karakterinin ismini değiştirebiliyor. Fakat SilkRoad için aynı şey söz konusu değil.

Bu sistemin yada bu itemin SilkRoad'a gelmesi için çalışmalarda bulunmak istiyorum. Gerek mail gerek telefon açarak JM ile bu konuyu konuşmak istiyorum.

Bana destek olabilicek arkadaşlarımı bu konu altına toplamak isterim.

Her türlü iyi yada kötü fikire saygı duyarım.

Teşekkürler , iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 29 Kasım 2010; 18:09:17 >

• Boşuna yaparsin nick name değiştirmek saçmaliktir öyleyse ben milleti dolandiriyim charini calayim ismini değiştirip yolla pazara yada birisine küfür edeyim sonra değiştireyim ismimi oh ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll
    Boşuna yaparsin nick name değiştirmek saçmaliktir öyleyse ben milleti dolandiriyim charini calayim ismini değiştirip yolla pazara yada birisine küfür edeyim sonra değiştireyim ismimi oh ne güzel

Adam haklı beyler...
  • @phenomll

Bu senin kendi düşüncen saygı duyarım. Fakat SilkRoad Online oyununda çok fazla karakter alım ve satımı yapılıyor. İstedikleri gibi bir karakter bulup nicki : Cemil132412 olan karakterler var. Ben nick changeyi hem bu yüzden hemde canı sıkılmış insanlar için istiyorum.

Ve küfür ettikten sonra nickini değiştirsen bile o JoyMax'in sisteminde bulunucaktır zaten. İstediğin kadar nick değiştir gene senin sicilin ( eski nickin ) JoyMax'in elinde bulunucaktır.

JoyMax Blizzard gibi büyük bir grup değil fakat bunun gibi bir sistem onlar için çocuk oyuncagı olabilir diye düşünüyorum.
  • iyide adam dolandırdıktan sonra nickini değiştirse ne olur değiştirmese ne olur birde wow'da biri dolandırılınca müşteri hizmetleri giden itemi ve goldu geri veriyor joymaxın bunu da yapması lazım
  • Bu konuyuda konuştum.

JoyMax'tan yetkili bir beyefendi zaman zaman Adeks İnternet Cafe'ye uğruyor.

Aramızda geçen konuşma aynı engse'nin dediği konuydu.

Yaklaşık 45 dakika ile 1 saat arası bunu konuştuk , tartıştık. Nasıl yapılır , Blizzard bu işi nasıl yapıyor , müşteri hizmetlerinin kalitesi , müşteri hizmetlerinin kaç saat online olması gerektiğini konuştuk. Çünkü beyefendinin kendiside söylüyor . Emeğe yazık , ne kadar bot ile kasımış olsa da insan ona zaman harcıyor. Özellikle Legit oyuncuların emeğine son derece yazık diyor.

Ve böyle bir sistemin mümkün olabiliceğini , zaten JoyMax'ın programcılarının bu sisteme çalışmaya başladığını söyledi , fakat ne kadar ilerlediler onu bir tek Allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 29 Kasım 2010; 19:31:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Boşuna yaparsin nick name değiştirmek saçmaliktir öyleyse ben milleti dolandiriyim charini calayim ismini değiştirip yolla pazara yada birisine küfür edeyim sonra değiştireyim ismimi oh ne güzel

İsim değiştirme ticketi böyle bir oyunda mutlaka olmalı,isminden daha sonra sıkılan,pişman olan bir çok kişi oluyor,karakter satıp alanlar oluyor.

Sonuçta bir kişi ismini değiştirse bile öyle ya da böyle yine bilirsin o kişi kimdir diye,aynı zamanda zaten isim değiştirme olayı olsa idi bu oyunda Silkroad'ın sitesinden geçmişine bakabileceğin bir yer mutlaka olurdu.Ve paralı olacağından da kimse dakka başı isim değiştirmezdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten kSro'da var ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out Of Low

Zaten kSro'da var ki.

+1

Ben de öyle birşeyler duymuştum...
  • Inşallah iSro'ya en kısa zamanda gelir.
  • Daha önce çok konuşulmadı mı bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engse

iyide adam dolandırdıktan sonra nickini değiştirse ne olur değiştirmese ne olur birde wow'da biri dolandırılınca müşteri hizmetleri giden itemi ve goldu geri veriyor joymaxın bunu da yapması lazım

Oh ne güzel iş kendi kendimi her gun soyarım demi??
  • @Zena

Konuşuldumu konuşulmadımı ben bilmiyorum.

Su işi yapmam için lütfen desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar. Çünkü bu sistemi gerçekten bir çok kişi istiyor fakat üşendiklerinden dolayı pek fazla ilgilenemiyorlar.
  • Bi Bakıma Güzel Bir Şey Olabilir Fakat.. Oyun Cok Karışır Arkadaş :S Tanıdıgın Adamları Kaybedersin Benim Frendimde Olmayıpta Nickinden Tanıdıgım 1 sürü kişi var:))
  • ksroda var yaw

hem charının nickini hemde guildinin adını bile değiştirebiliyorsun..neredeyse 5 aydan fazla bir süredir var..

isroya mail atabilirsin..ksrodaki yeniliklerden faydalanmak istiyoruz..paramız çok deyip hemen getirsinler..

(250 silke satılıyor..sadece 1 sefer kullanılabiliyor...)
  • Yakın gelecekde silkroad global'e de gelir.
  • Bu konuda seni destekliyorum. Yapmamız gereken örnek bir mail hazırlayıp nereye nasıl gönderileceğini konu başlığı altında paylaşmak. Herkes göndermeye çalışır.

Ama mail'imiz sadece bu içerikte olmamalı. Yapacağımız mail saldırısında () kervan sisteminin bir an önce değişmesinide istemeliyiz. Kasanlar yrine bir çok kervan görebilecke duruma getirilmeli oyun çünkü asıl amacı o.
  • Destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Ben maili yazmaya başlıyorum.
  • Hello

In Korean SilkRoad Online there is a item called " Name Change Scroll" . That item can change your Character's name or your Guild's name.

My suggestion is , that item should come to International Silkroad as soon as possible. Because a lot of professional players could be bored with it's nickname or with it's guild and it is hard to make a level 5 guild again. And with this item players who care this game could be more happy (like me).

Thank you for your understanding.

:)

Mailim bu şekildedir arkadaşlar. Sizde bu şekilde bir mail atarsanız baskılarımızı sürdürmüş oluruz.

Destekleriniz için ve International Silkroad'ın gelişiminde bulunduğunuz için size sonsuz teşekkür ediyorum.
  • Bu özellik yeni güncelleme ile geliyor diye biliyorum ben 250 silke karakterin veya guildin adını değiştirebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.