Şimdi Ara

Name Change Scroll (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Cronus

Hello

In Korean SilkRoad Online there is a item called " Name Change Scroll" . That item can change your Character's name or your Guild's name.

My suggestion is , that item should come to International Silkroad as soon as possible. Because a lot of professional players could be bored with it's nickname or with it's guild and it is hard to make a level 5 guild again. And with this item players who care this game could be more happy (like me).

Thank you for your understanding.

:)

Mailim bu şekildedir arkadaşlar. Sizde bu şekilde bir mail atarsanız baskılarımızı sürdürmüş oluruz.

Destekleriniz için ve International Silkroad'ın gelişiminde bulunduğunuz için size sonsuz teşekkür ediyorum.

Kervan sisteminide ekleseydin

• Hele bir istediğim gerçekleşsin. Tek tek herşeyi halledicez inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Boşuna yaparsin nick name değiştirmek saçmaliktir öyleyse ben milleti dolandiriyim charini calayim ismini değiştirip yolla pazara yada birisine küfür edeyim sonra değiştireyim ismimi oh ne güzel

Çok sığ düşünüyorsun, herkes mi dolandırıcı herkes mi şerefsiz. Oyun için binlerce karakter satışı gerçekleşiyor ki karakter satışı sadece Türkiye'de olmuyordur emin ol. Ben karakter alacağım diyelim karater ismi AyshEe_E_tR123 böyle veya B1Ttch__I böyle aptal saptal karakter isimleri var, öyle güzel karakterler oluyor ki sırf bu nickler yüzünden karakteri satın almayım kendi karakterimi kasıyorum, böyle bir karakter satın alsam da oynamam ki o ismi hep rahatsız eder beni. Ciddiyet yok, bana uymuyor benim karakterim olduğunu hissettirmiyor, ben böylesine PM bile atmam o karakter adını yazmaya uğraşmam. Ayrıca KSRO'da arkadaşların bahsettiği üzere 250 silkmiş sürekli dolandırıcılık yapmak için bence çok büyük bir maliyet, dolandırıcılık yine de önlenebilir önüne geçilebilir. Mesela scrollu kullanırsın nick hemen değişmez bir hafta sonra değişir gibi dolayısıyla hackleme işin yapanı endişelendirilebilir bunu da geçtim nick değişikliği yapılan karakterin ilgili bilgileri Joymax bünyesinde kaydedilebilir. Nick değiştirmeye sınır konulabilir.

3-4 yıldır bu nick değiştirme olayı aklımdaydı, keşke SRO'da böyle bir şey olsa diyordum, satılan karakterlere hep özeniyordum. Bu scrol olayı çıkarsa karakter satışlarında ufak bir patlama yaşanabilir kanımca.

Blizzard zaten aşmış bir firma sunucudan sunucuya karakter taşıma mı desem karakterlerin GM kontrolünde satışı dolayısıyla da satışın güvenliği mi desem ne desem.

Oyunda aşılması gerek başka problemler de var onları da halletmek gerek. E-postayı ben de gönderiyorum.

• @Kartal Göz

Benim gibi düşünen sayılı insanlardansın hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.