Şimdi Ara

Nam-ı Kemal ''Namık'' Fıkraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğim çok sayıda Namık fıkrası var ama biraz fazla küfürlü bunları yazsam olur mu Admin'ler filan kızar mı ama gülme krizi geçirtecek türden hepsi : ) Evet Geliyor

-bizim Namık bildiğimiz kuş dükkanında çalışıyormuş bir gün bayan müşterinin teki gelmiş dükkana ve papağanlara bakmaya başlamış aralarından biride habire *rospu *rospu diye küfür ediyormuş tabi gelen müşteri bayana da bunu söylemiş tabi böyle küfür edince bayan müşteri Namık a dönmüş ve eğer bu kuş küfür etmeyi bırakırsa bunu alacagım der Namık ta 20 gün sonra gelin ben bu hayvanı küfür etmekten vazğeçirecegim demiş tamam demiş bayan gitmiş sonra namık bir kova suyu almış gelmiş papaganın yanına kafada tutmuş daldırmış suya birdaha *rospu demiyeceksin kaldırmış kus *rospu demiş daldırmış suya *rospu demeyeceksim kaldırmış kuş *rospu demiş neyse böyle böyle kuş vazgeçmiş küfür etmekten 20 gün sonunda bayan gelmiş kuşla konuşmaya başlamış birgün eve bir erkekle gelirsem ne yaparsın diye kuş demiş oo efendim hoşgeldiniz buyurun oturun demiş bayan demiş ertesi gün iki erkekle eve gelirsem ne dersin demiş oo efendim hoşgeldiniz buyurun oturun derim demiş sonra ertesi gün iki erkek ikide arapla gelirsem ne dersin demiş KUŞ DÖNMÜŞ NAMIK'A NAMIK GETİR OLUM KOVAYI BU KARI HARBİDEN *ROSPU ÇIKTI DEMİŞ : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 8 Aralık 2010; 18:55:46 >

• yaz yaz güler çok adminlerde
  • adminlerin hoşuna giderse sorun yok, yönetim böyle bir strateji uyguluyor sonuçta
  • 250 varsa kizmazlar panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: M263

Arkadaşlar bildiğim çok sayıda Namık fıkrası var ama biraz fazla küfürlü bunları yazsam olur mu Admin'ler filan kızar mı ama gülme krizi geçirtecek türden hepsi : )

Yaz sen,sorun olmaz
  • ilk fıkra eklendi
  • daha küfürlü olan varsa onu yaz daha komik oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.