Şimdi Ara

Nahçıvan hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümuzdeki dönemde Nahçıvan gitmek istiyorum aracımla, bazi sorularim olacak, vakit ayirip cevap yazabilecek üyelere şimdiden tesekkur ederim.
    1-) nahcivana giriş yaparken triptik belgesi isteniyor mu?
    2-) İran'da çıkarken mazot cezası odemistim, Nahçıvan da benzer ceza var mi?
    3-) Nahcivan'a şahsıma ait aracımla gitmeyi düşünüyorum, trafik nasıl? Trafik polisleri rüşvete meyilli mi? Dikkat edilmesi gereken trafik kuralı var mi?
    4-) Nahçıvan güvenlik yönünden nasıl dır? Hırsızlık, gasp veya benzeri olaylar ne durumda?
    5-) Konaklamayi ne şekilde yaptınız? Eşim ve iki yaşında olan oglumla gideceğim, aileye uygun bir yer bulmak kolay mi? Fiyatlari nasıl?
    6-) Nahcivandan Ermenistana geçiş var mi? Geçebilen nasıl yaptı?
    Şimdilik bu kadar teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nahcivanda mazot cezasini tam anlamadim . Biz irandan mazotu alip naxcivana giderdik . Yani arabaya . Boyle alipda aparmaga izin yok . Trafik derken nahcivanda arac cok cok az trafik su gibi . Gelelm polislere azerbycanin her yerinde rusvet vardir ama naxcivanda minimum seviyededir . Hiz sinirini asma , kemerini bagla sana kimse bir sey demez . Hatta bir sey bile yapsan turk oldugunu bildikden sonra belki ceza yazmazlar bile . Naxcivanda guvenlikmi ? Naxcivanda degil gasp , hirsizlik , olum olaylari hic bir sey olmaz . Naxcivan gorup gorecegin en sakin yerdir . Kimse kimseye bir sey yapmaz . Cunki yaparsa basina gelecekleri seyleri az cok biliyorlar . Polis yolda opusen birini gorunce bile sorun cikariyor . Az cok irana benziyor diyelim . Yani guvenlik konusunda icin cok cok rahat olsun . Fiyatlar iyidir . Konamlamayi sehirin merkezindd turlu turlu otellerle halledersiniz . Bu arad naxcivan insani cok misafirperverdir turk oldugunuzu bildikden sonra ellerinden gelen yardmi yaparlar . Azerbaycanla ermenistan dusman ulke . Savas halindeler . Her gun olumler oluyor . Sizce azerbaycan topragi olan naxcivandan ermenistana gecis olabilirmi ? Tabiki hayir . Bu arada bu naxcivan sevdasi neden neden gitmeyi dusunuyorsunuz ki ? Yakin oldugu icinmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dicaprio96 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ayrıntılı cevabınız için, mazot cezası dediğim geçen İrana gittiğimde Türkiye ye dönüşte benden yakıt deposunun kapasitesi ile orantılı para aldılar, 200-250 TL civarı, buna mazot cezası dediler, İran devletine gelir olmak üzere. Nahçıvan gitme sebebim ise amacim tüm dünyayı gezmek, bu amaçla büyuk küçük demeden her ülkeyi gezmek istiyorum, Nahçıvan a yakın bir ilde çalıştığım için değerlendirmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Azerbaycan hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.