|
|

Nafaka Adaletli mi?ANKET
|
|
Size eski yan komşumuzdan bahsedeyim. Kocasından ayrıldıktan iki ay sonra bizim binaya taşınıyor. Mahkemenin babaya iki gün izin vermesine rağmen çeşitli sebeplerle çocuğu göstermiyor. Defalarca adam polis zoruyla kızını evden aldı. Bağırmasından şahit olduğum için söylüyorum bu adam mühendis ve 5 bin Tl alıyormuş 3 bin Tl'si de kadına nafaka olarak gidiyormuş. Buna rağmen kadın prenses gibi giyinirken kızının üstündekiler paçavradan bozmaydı. Defalarca kargoları kendisi evde olmadığı için bize bırakıldı ve benim adını dahi orada duyduğum pahalı markalar olduğunu gördük. Defalarca kızını okuldan almayı unuttu, bana al diyordu ben gidip alıyordum gece vaktı. 6da okuldan çıkan kızı 8'de okuldan alıyordum. Defalarca okulun yanından geçerken görüp aldığım oldu. Şimdi nafaka çocuk vasıtasıyla kadına bağlanıyor ama kadın çocuğu dahi unutarak tüm parayı kendine harcıyor. Şimdi adil diyenler tekrar bir düşünsün. Kadınların büyük yüzdeliği de aynı bu halde.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec4nl4r -- 24 Aralık 2017; 2:47:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|