Şimdi Ara

Nadir Çiftçi - Dundee United

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce FIFA 15'in 5 yıldız skill moves özelliklerine sahip oyuncularına bakıyordum ki Nadir Çiftçi diye birini gördüm. Doğrusunu söylemek gerekirse daha önce hiç duymamıştım ismini ve youtube'de arattım bakın ne buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=Brggk0nxOQg

Nadir Çiftçi - Dundee United

Bizim Galatasaray'ımız Beşiktaş'ımız vs. neden görmediler bu oyuncuyu şimdiye kadar çok merak ediyorum. Elin k*çı kırık, 35 yaşını geçmiş, pili bitmiş, bi halta yaramayan, sezon boyu yedeğe bile girmeyi hak etmeyen oyuncularına servet değerinde rakamlar biçilirken Avrupada'ki Türk oyuncularımız neden görülmüyor arkadaşlar
    ...

• Fenerbahçe bu yaz ciddi bi şekilde ilgilenmişti. Bahsettiğin kadar iyi bir futbolcu olduğuna inanmıyorum bizim ülkede yapamaz. İskoçya ligi çok farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sören -- 17 Eylül 2014; 17:08:08 >
  • Hocam üstünüze alınmayın lütfen ama zaten bizim Türk takımlarının yöneticileri de bu tarz oyuncuları anca FM ve FIFA gibi oyunlarda keşfediyorlar.Sonra kaçan balık büyük oluyor diyor taraftarlar.Mesela UEFA Youth League maçları var çogu insanïn haberi bile yoktur (ben maçları 90 dakika izliyorum diye deli ilan ediliyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA 5 skill verdi diye büyük yetenek olmuyor kimse. Top cambazı olması yetmez, oyun bilgisi, en önemlisi forvet ise bitiriciliği olmalı.
    Oyunlarda fiziksel ve atletik özellikler öne çıktığından mental durumu kimse kafaya takmaz. Çünkü oyunun mental tarafı sendedir, sen yönetirsin. Nadir'in mentali ne durumda bilmiyorum ama buraya 5 skilli var diye niye keşfedilmedi diye konu açılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

FIFA 5 skill verdi diye büyük yetenek olmuyor kimse. Top cambazı olması yetmez, oyun bilgisi, en önemlisi forvet ise bitiriciliği olmalı.
    Oyunlarda fiziksel ve atletik özellikler öne çıktığından mental durumu kimse kafaya takmaz. Çünkü oyunun mental tarafı sendedir, sen yönetirsin. Nadir'in mentali ne durumda bilmiyorum ama buraya 5 skilli var diye niye keşfedilmedi diye konu açılmamalı.

Haklısın az önce IPTV den eski bir full maçını izledim 2 gol 1 assist yaptı. maçın adamı seçildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matteo Kovacic 94'lü yıldız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.