Bildirim
Nabil Dirar 8 numara oynamaz mı ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kardeş bu takımda bu ülkede sen bile oynarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nabil Dirar ın savunma yönü daha ağır basıyor bence ve sağ bek oynamalı. Sağ açık için yetersiz Dirar. Dudu ya teklif götürmüş fenerbahçe belki olur sağ açık olarak.
-
Bence önce Nabil Dirar'ın futbolcu olması tartışılmalı , sonra pozisyonunu tartışırız . -
Sabri > Dirar -
illa oynatılacaksa bence isla göbekte dirar sağ açıkta olabilir. ama fanteziye gerek yok dirar klübeye isla sağ beke göbeğe de adam gibi bir 8 numara -
dirarin tek ozelligi orta acmasi. baska bi ozelligi oldugunu sanmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jersey Devil
dirarin tek ozelligi orta acmasi. baska bi ozelligi oldugunu sanmiyorum
Onu da yapamıyor maalesef. Oynadığı son 3 maçta toplam 3 isabetli orta açabilmiş.
http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/fener-sag-tarafa-da-valbuena-ariyor-40568614 -
Volkan Demirel'i 8 numara oynatsan hepsinden daha iyi oynar. Dirar'ı da kaleye koysan Volkan'dan iyi oynar.
Öyle bi takımız işte -
ben Dirar'ın stilini bir türlü çözemedim. bence düğünlerde falan çiftetelli oynar gibi duruyor. damat halayını da iyi oynayabilir. -
Aykut şu andaki forvetlerimizden bile ile oynar form tutsa, öyle bir takımız işte. -
Dirar bek, Şener açık oynasa daha fazla verim alırız şerefsizim. -
Çaresizlik ... -
Dirar geldiği dönemdeki açıklamalarda, sağ bekte daha iyi oynadığını söylüyordu. Futbolcu bunu söylüyorsa ve inatla sağ açık oynuyorsa sıkıntı var demektir. Mevkisi ve yetenekleri sağ bek için uygun...
Fakat sıkıntı İsla'nın transferi, ya Dirar hiç alınmayacaktı ya İsla...Daha kritik eksikler varken sağ beke böyle yatırım yapmak doğru değil bence.. -
Bir sagbek transferi sart fb ye, isla+dirar toplasan bir bek etmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X