Şimdi Ara

NA'yı EU'ya Çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,ben Aion NA'da oynuyorum,lagdan dolayı EU'ya geçmek istiyorum,NA clientini EU clientina çevirebilir miyim ? Eğer bu mümkünse nasıl çevirebilirim,baştan indirmek zorunda değilimdir umarım.Yardım ederseniz çok sevinirim...

Ne yazik ki böyle bir sansin yok. Hiç bir sekilde transfer yaptiramazsin. NA üyeligi aylik ücretli ve EU üyeliği ücretsiz, NCsoft Aion'un Avrupa dagitimini Gameforge'a satti. Yapabilecegin en iyi sey yabanci sitelerde NA account'unu satman ve o parayla EU character almak olacaktir. Ya da lowerping gibi programlarla lagini azaltabilirsin ama çok tatmin edecegini zannetmiyorum.

Yukardaki arkadaş başka birşeyden bahsetmiş galiba.

Orijinalden alıntı: 4Revenge

http://www.aionfreetoplay.com bu adresten gameforge launcherı indir na aionun kurulu olduğu klasörü göster sonra launcherdan check yaptır gerisini
    o haleder, umarım!

Yukardaki arkadaş başka birşeyden bahsetmiş galiba.

daha fazla açıklama yapma ihtimaliniz varmı simdi indirmiyim gene o kadar dosyayı :)
  • NA hesabını hiç bir şekilde EU da oynayamazsınız. ben yeni hesap açıcam derseniz de gameforge'un sitesinden EU clienti indirmeniz gerekicek. ayar dosyası ya da ip ayarlarını değiştirerek vs. clientler değiştirilemez artık. eskiden olsa olurdu ama artık 2 ayrı firma olduğu için yapamazsınız.
  • gameforge launcher çok yavaş indiriyo dorusunu söylemek gerekirse indirdim o setup dosyasını bende oyunun eski setup ı vardı 2.2.0 falan dı version onuı yükledim game forge dan indirdiim setup ı yükledim sonra settings den o dosyayı secdim update dedim bi 401 kb la indirio sonra 0 oluo sonra gene 400 lü oluo sonra gene 0 ama 0 olduu zaman uzun sürüo dorumu yapıyorum yoksa başka bişemi var ?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.