Şimdi Ara

NA Ping Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. NA EUWdan daha iyi diyor herkes. 8mbit TTnet ile kaç ping alırım :( Uydunet ekosınırsız 50mb down/4mb upload tarifede kaç ping alırım?

• Bunu kimse bilemez birde bildiğim kadarıyla ping olayı internet hızından çok servis kalitesi sunucu yoğunluğuna bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en az 150
  • ttnetle 240 ortalama pinq alırsın.
  • İnternet hızıyla alakası yok bunun 150den aşağı alamazsın
  • bakma sen, silver,bronze,gold arası west kötü olmasına rağmen hepsinden iyidir
    ben superonline ile 80-140 arası ping alıyordum ama orada oynamak işime gelmedi açıkcası tek iyi yanı chatten türkçe küfür görmen imkansız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Biliği

bakma sen, silver,bronze,gold arası west kötü olmasına rağmen hepsinden iyidir
    ben superonline ile 80-140 arası ping alıyordum ama orada oynamak işime gelmedi açıkcası tek iyi yanı chatten türkçe küfür görmen imkansız gibi

Kutahyada ttnet ile 219 ping sabit oynuyorum na da gold2 yim west te ki gold la alakasi yok ranked oyunlar cok daha kaliteli.

3 yildir oynuyorum 3 yildir da na da yim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Kutahyada ttnet ile 219 ping sabit oynuyorum na da gold2 yim west te ki gold la alakasi yok ranked oyunlar cok daha kaliteli.

200 pingle nasıl oynuyorsun arkadaş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sancar69

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

200 pingle nasıl oynuyorsun arkadaş :D

Ping konusunda yalnis bilgiler var. Oyunda isterseniz 80 le oynayin eger bu deger 50-70-80 diye surekli degisim gosterirse ordada oynanmaz. 270 ve alti kabul edilebilir degerler onemli olan sabit olmasi e tabiki istanbulda s.o fiber ile 110 sabit daha iyi ama sabit olmasi muhim daha lagdan dolayi sikinti cekmedim yeterki dalgali olmasin ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.