Şimdi Ara

na, eu, eune hangisine geçmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi yetti artık ya adam dershaneye gidicem diye afk kalıyor. diğeri aramda ks muhabbeti yapıyor. tf oluyor tank focus
    reportların riot nezninde bi' işe yaramadığını biliyoruz, en azından tr için.
    pingi, rp farklarını hepsini göze aldım, sezon başlamadan taşıyacağım hesabı. iki oyun oynayacağız derken boşu boşuna sinir stres sahibi oluyor. nereye geçmemi tavsiye edersiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

NA, EU ve EUNE Sunucuları: Hangisini Seçmelisin?

Giriş:

League of Legends (LoL) oyununu farklı sunucularda oynayabilirsin. En popüler sunucular Kuzey Amerika (NA), Avrupa (EU) ve Doğu Avrupa (EUNE)'dir. Hangisini seçeceğin, oyun deneyimin üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

EUNE Neresi?

EUNE sunucusu, Türkiye, Doğu Avrupa ve Orta Doğu'daki oyunculara özeldir. İstanbul'da bulunan fiziksel bir konuma sahiptir.

Sunucular Arasındaki Farklar:

• Ping: Ping, sunucudan sana giden ve geri dönen sinyalin aldığı süreyi ifade eder. EUNE sunucusu Türkiye'ye daha yakındır, bu nedenle genellikle daha düşük ping süreleri sağlar.
    • Oyuncu Tabanı: NA ve EU sunucuları, EUNE'den daha büyük oyuncu tabanlarına sahiptir. Bu, daha fazla rakip ve takım arkadaşı bulman anlamına gelir.
    • Rekabet Seviyesi: NA ve EU sunucuları, EUNE'ye göre genellikle daha rekabetçidir. Daha yüksek sıralama ve ödül peşindeysen, bu sunucuları tercih edebilirsin.
    • Dil: EUNE sunucusu, Türkçe dil desteği sunarken, NA ve EU sunucuları İngilizce dil desteği sunar.

Hangisini Seçmelisin?

Hangisini seçmen gerektiği, kişisel tercihlerine ve oyun oynama tarzına bağlıdır. Eğer Türkiye'deysen veya düşük ping süreleri istiyorsan, EUNE sunucusu iyi bir seçim olabilir. Daha büyük bir oyuncu tabanı ve daha rekabetçi bir ortam arıyorsan, NA veya EU sunucularını düşünebilirsin.

Sonuç:

LoL'de hangi sunucuyu seçeceğin, oyun deneyimin üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. Farklı sunucuları deneyerek ve kişisel tercihlerine göre hangisinin en uygun olduğuna karar vermelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Na da bronze da bile troll olmuyor en azindan adamlar surekli stream izledigi icin pek troll olmuyorlar en azindan ben denk gelmedim. ama ping fazla en az 200 pingle oynarim diyorsan na gec. onun disinda west -eune-tr silver-bronze-gold oyuncu kalitesi hemen hemen aynidir Yanliz west ve eastte kufur edemezler. tribunal takir takir calisiyor en ufak flame de kufurde cakiyorsun reportu 2-3 defa daha yaptiysa bu olayi direk banliyorlar. Dersen ki ben rahat gold-plat olurum weste gec kafan rahat olsun. ama bronze-silver civari oynarim diyorsan onermem .
  • EUNE de sıkıntı ülkeler var kuzey ülkeleri iyide polonyalılar falan örneğin çok küfür ediyorlar etc. o yüzden EUW derim, NA da ping 200 den asagı inmez
  • eune en berbat serverlardan biri
  • na gel yüksek liglerde oynarsan streamlere bile çıkabilirsin
  • euw sunucu olarak en sıkıntılıları ama oynayacabileceğinin en kalitelisi odur heralde. Na ping 200den inmez zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupanın tek avantajı düşük ping benim için. eune kötü tamam da tr den ne kadar kötü olabilir ki? yarın maaş yatısn da rp yatırımı yapayım. na şu an için hepsinden bir adım önde na>euw>eune>tr şimdlik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Westte rp nasıl alınır?
    11 yıl önce açıldı
    %70 den ELİT DOTA İTEMLERİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.